...

Fattar inte hur du kan göra såhär mot mig. Hade ingen aning.. men nu faller alla bitarna på plats. Det kommer nu finnas ett ärr i mitt hjärta för evigt.. Ett ärr som aldrig kommer gå att laga igen.

image527


(Tar ett break från bloggandet nu)

Back!

Nu är man hemma från Oslo igen! Fin stad och även landet var fint! Var på jobbet som sagt och det var skoj att se det. Det såg mysigt och personligt ut. Skönt att det inte låg mitt i stan som Martinas.. för där var det himla rörigt faktiskt. Hälsad ju på på hennes jobb och lämnade lite saker. Skoj att se henne sitta i kassan hehe :).

Men tillbaka till mitt jobb, jag är dock inte helt hundra på detta nu.. det lutar helt klart mot att jag tar det. MEN, dom är ute efter folk som kan jobba läääänge.. och jag vill ju inte bosätta mig i Norge för evigt direkt.. Jag ska tänka tills imon och ringa dom då. Först så ska dom snacka med mitt tidigare jobb, chefen. För att se så att jag är en bra tjej! hehe.

Lite onördigt egentligen då han aldrig sett mig jobba.. jag jobbade ju nämligen på ett bemanningsföretag och han hyrde ut mig till olika företag där hjälp behövdes inom lager. Och där medverkade inte han så att säga.. men men..

Mamma och jag var dessutom i Ullared idag. Fick köpt en hel del.. man bara plockar på sig massa skit där utan att ens kolla på prislappen.. sån är iaf jag :P.. Aja, blev nöjd iaf!

Tog lite kort i Norge :)
163901-512
Värsta skyskrapan mitt i city typ! Syns inte så mkt men satan vad höga dessa två husen var!

163901-519
Jag var sjukt trött här! 45 minuters sömn natten innan, usch.

163901-514
Mamma - The driver!

image515
Oslofjorden

image517

image516
Fräcka hus som låg vid havet och hade Oslofjorden som utsikt. Kan inte vara gratis att bo där direkt.

image518

Då var det dags..

Nu är klockan över tolv så idag sticker jag till Norge! Ska bli kul att få visning på jobbet.

See u later!

Trav

Jag spelade på hästar i onsdags. Så nu är jag nyrik! Vann hela 46 kronor!!!! Stora summor detta! haha

Pics

Hos Martina innan vi virrade iväg ut haha.

163901-509
Tog ett litet kort på mig genom Martinas MEGA RENA spegel!

163901-507
Martina kraffsar sig i huvet

Yey

Ikväll blir det party ;D

Nu blir det sängen

Nej, nu får jag ta och lägga mig! Och självklart har min fis till katt lagt sig i sängen. Så det blir en go natt med min favorit i natt, höhö. :)

Natti natti på er!

image501
Fleecepläden som huvudkudde! Och jag förstår han, så härligt som det täcket är!

image502
:)

image503
Så gooooo!

MysPys

Det är faktiskt skit mysigt på kvällarna här med dessa lampor lysande i fönstret. Är mer mysigt än vad det ser ut :P.
Men så att nu ser lite iaf ;D

image500

Wtf?!

Ursäkta för ett litet argt inlägg.. Men sicka j*vla människor det finns!!! Hur kan man låta sin 5 månader gamla baby svälta till döds?! Föräldrarna sket verkligen totalt i det lilla barnet. Jag hoppas att allt ont kommer drabba dom!

"Babyn lämnades hemma hos föräldrarna den fjärde februari, sittande i sin barnstol. Han hittades åtta dagar senare, sittande på samma vis. Då var han död."

--> Läs mer här! <--

Läntar..

Idag längtar jag extra mycket till sommaren...

image499

Stormigt

Satan vad det blåser ute! Vilade lite på soffan förut eftersom jag har fått lite dålig sömn i natt. Och det gick verkligen inte att koppla av när det blåser storm ute! Det bara väsnas, så jag antar att jag kommer sova dåligt denna natten med. Varje gång det blåser såhär så vaknar jag många ggr på nätterna.

Findus verkar ha haft skoj iaf.. han satt på min säng jätte länge förut och kollade ut genom fönstret. Han undrar väl vad det är som låter. Jag har två hängkrukor som hänger i taket här utanför som man ska ha blommor i egentigen. Och dom snurrar ju runt där upp pga av blåsten.. så dom kollade han mycket på haha. Hur kul det nu kan vara? :P

163901-497

Catwomen?

Varför vill man se ut som en katt? Det var precis vad Jocelyn Wildenstein ville, se ut som en katt.
Tycker faktiskt hon påminner lite om en. Så är hon lycklig nu då? Tror seriöst inte det i dagens läge..

image493
Nu - 2008

image494
2003

image495
1998

B.u.s

Smörjde in mig med brun utan sol förut och jag hatar verkligen den lukten! Ni som själva har smörjt in er med detta förstår vad jag menar. Har aldrig stött på nån B.u.s som är luktfri.. eller som iaf luktar gott.

Andra gången jag testar denna, och den ger faktiskt bra färg, och fin färg dessutom. Minus är ju såklart lukten. Men en dusch och så är så gott som all lukt borta. Så det är ju bra. Min förra B.u.s som jag använde luktade ju med, om inte värre. Och den lukten försvann aldrig riktigt efter dusch. Mycket försvann med luktade man på huden så var den äckliga lukten kvar :P.

Men som sagt. Fin och bra färg får man av denna!

image492

Månförmörkelse i natt!

"Total månförmörkelse går att se från hela Sverige i natt".

image491

Jag har alltid varit fascinerad av rymden och planeterna så detta kommer jag nog kolla på. Under 51 minuter kommer jorden skymma månen helt. Och det är inte varje dag en månförmörkelse inträffar heller. Ibland kan ju det vara dåligt väder så man inte ens ser något. Men denna gången ska alla kunna se :P.
Kl 04.00 inatt så börjar det.. kan lova att jag inte ens gått och lagt mig då, så detta lär jag inte missa haha.
Månen kommer få röd färg när det inträffar.. nice!

Någon mer som ska titta? :P



Läsa mer om detta? --> 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1881524.ab

nya skor igen

Äntligen kommer man in på bloggen! Krånglat i flera timmar nu.

Köpte lite skor förut. Sjukt skoj att shoppa skor! Inte långt kvar tills våren heller, så därför blev det skor som passar till varmare väder. Så det blev 3 par.

1.
 
Köpte ju likadan skor som dessa för ett par dagar sen, men 37:or. Kände att dom var lite för små trots allt så jag köpte nya, 38:or. Dom andra gav jag till mamma.

2.  
Rätt söta faktiskt.

3.  
Inte lika hög klack på dessa. Och det gillar jag! Kan ju inte gå runt och vara lång jämt hehe.


haha


Har sett denna många ggr innan. Men måste bara visa den haha.
Det roligaste kommer efter halva filmen.. SÅ KUL :D

ännu ett jobb..

Idag ringde dom från ett annat Oslojobb.. hehe. Det var väldans vad dom gillar svenskar då :). men men..

Ja vad har man gjort idag då? Ingenting! Sett någon film och bara totalt slappat. Vill att det ska vara den 25 feb imon så man kan dra till Norge. Men veckan går väl antagligen fort som alla andra veckor. Hoppas det.

Gosar som en galning med Findus nu iaf. Kastar iväg hans älsklingsmus som har springer och hämtar.. bra motion för honom med :)

Väntar nämligen på att mina nudlar ska bli klara. Ja, nudlar mitt på kvällen! Icke bra, men nu får det bli så då min mage vill ha mat :P

- Nudeltime

mums

image480
Den här bilden är ju bara för härlig asså! Ser så gott ut.

outfiten idag.

image479
För er intresserade :P (Ja, blött hår)

slapp kväll

Var hos Martina förut.. satt och tjötade och kallade på massa bilder på hennes dator. Kort är kul :). Men gud vad man ser ut på vissa haha. Tur att det bara är kort och att man inte ser sådär sne och skev ut i verkligheten.. eller förresten, kanske ser ut så? haha.. illa.

Sista dagen imon som Märta-Bärta och jag kan umgås innan hon sticker iväg. Så får se till att fira på donkan eller? :P Med en glass kanske!

image475
Martina slappar i sängen

image476
Burre är så söt!

image477
Käkade en god glass. Var sugen på nåt sött och fick denna. Perfekt!

SANDRA

Ja, idag har man namnsdag då ^^

Jobba i Norge

Det verkar som att det blir flytt till Norge nu pga att jag ska jobba där!! har sökt ett par jobb och nu nappade ett av dom äntligen! Igår ringde dom mig tidigt men sov då så missade samtalet. Men idag snackade jag med Bengt, som han heter. Han är intresserad av att anställa mig! Jippi :).. Så det blev en liten intervju på telefon. Och den 25e åker jag upp för att få en visning på jobbet.

Känns jätte bra verkligen! Det kommer bli lite omtumlande att behöva flytta och lämna kissemissarna och slitas från familjen.. speciellt my love Findus, min katt. Kan inte ta med honom eftersom jag åker hem då och då på helgerna. Hade kunnat åka upp nu på onsdag eller torsdag om jag hade velat men mamma kunde inte då så får bli den 25e. Hon åker nämligen med mig upp som stöd :).. skönt att ha någon med sig så man slipper åka ensam.

Men som sagt, detta är riktigt spännande! I Oslo är det för er som vill veta :).. Ska lägga undan varenda krona jag tjänar för att kunna köpa mig en riktigt nice bil :) Den jag har nu vill jag inte ha längre. Bara massa krångel med den.

Gud vad pirrigt det blir i magen så fort jag tänker på detta. Men jag har ju min goa vän Martina som börjar jobba i Oslo nu på onsdag. Ska bli så härligt att veta att min närmaste polare kommer finnas i samma stad :D.

Tänk att första gången jag flyttar hemifrån blir till ett annat land haha. Spännande :P


Hemma igen

Nyss hemkommen ifrån Borås. Blev uppvaktad där på Alla Hjärtans Dag ;D.

image473

Så nu är man hemma. Mamma och pappa har bjudit hit 4 vänner till dom så det tjötas en hel del där ute hehe. Antar att det blir lite fest för dom här ikväll så kanske drar med en kompis och festar jag med.. men får se.



Nu ska jag testa mina nya skor jag fick av mammi!


gratis smycke :)

Är du intresserat av att få ett par örhängen i äkta silver? Det du behöver göra är att lägga in denna annonsen i din blogg och länka till den! Klicka här för att komma till tävlingen.

image472

<3

Hoppas ni alla får en trevlig Alla Hjärtans Dag! Solen skiner och fåglarna kvittrar här utanför. Kan inte bli en så mycket bättre dag faktiskt :)

image471
Fick detta av Mamma och Pappa förut :)

Kram på er!

bus katt

Findus hoppar högt när jag slänger iväg musen!



image465
Här är hans äckliga mus som han ÄLSKAR! Han kan springa efter den i timtal nästan.. spelar ingen roll om jag kastar den till Kina, han kommer tillbaka med den i munnen ändå :D.

vad jag har inhandlat idag..

Var ute en sväng och shoppade förut. Hittade faktiskt lite :). Var faktiskt på lite dåligt humör förut och så fort shoppingen kom igång så försvann det dåliga humöret på en gång. Det är sant som man säger, att shopping är mirakelmedicin för oss tjejer i alla lägen!

 
Vit långskjorta. Har man sen ett midjeband till denna så blir det fina fisken!

 
Pumps. Fick blir ett par 37:or eftersom 38:orna var det väldans glapp i när man gick. Dessa är på gränsen att jag kan använda dom. Men får funka ändå :P


Lite produkter till kroppen. Behöver inte skriva upp vad det är, för det tror jag allt ni ser :P


Ja, imon är det ju alla hjärtans dag så jag passade på att köpa godis, som en speciell person ska få ;D

justin..

Jag hade verkligen gjort vad som helst för att få träffa Justin Timberlake. Tycker han är så sjukt grym så jag finner inga ord asså :). Helt underbar personlighet har han också! *suckar*

image459

Meteorieter??

GUUUUUUUD, jag måste berätta en sak!! Fotade himlen för inte så längesen och ville ta kort på solnedgången och ser då en lysande prick på himlen.
Den var där jätte länge men tänkte inte så mycket mer på den förs än jag märkte att den vägrade försvinna, den åkte sakta men säkert neråt.. sa då till pappa och syrran, som började kolla på den med.
Vi kollade i kikare och är rätt säkra på att vi såg en meteorit falla. Efter ett himla forskande på den lilla lysande (brinnande?) fenomenet som nu åkt ner och försvunnit (brunnit upp?), så går jag in i mitt rum och kollar på himlen igen. Vad ser jag inte då? Jo, ännu en till !!..

Denna var mycket mer eld-liknande och föll något snabbare från himlen. Vi kollade självklart i kikaren ännu en gång och här såg man att den brann!
Riktigt faschinerande och jag tog kort på dom! Kommer inte visa dom här då jag ska skicka in dom till nån nyhetstidning och se om dom är intresserade :P..

Hur som helst.. efter denna andra fallande meteorit(?) så uppstod det en tredje grej på himlen. Denna gången var det en mörk, rök liknande sak. Svårt att förklara, men det var något mysko med den också. Tog tyvärr inte kort på den mörka saken eftersom jag trodde att dom två första lysande sakerna inte hade fångats på bild, vilket dom gjorde. Så jag sket i att ta kort på den. Lite synd.. men men.

Tre fenomen på himlen inom loppet av 30 min!!! Spännande värre! Lovar att det var något från rymden *rysning*

image456

Två till..

Här kommer ännu mer :)

image453

image455
Natalie, Martina, Dennis, jag :)

sooool

Gud vad underbart med strålande sol ute!!!! Är våren lite smått på G nu eller? ;D. Tänk vad lite sol kan göra stor skillnad på humöret. Så nu är jag allt glad!
Tänkte ge mig ut på en powerwalk strax. Hur skönt som helst. Har längtat efter väder som detta så jag kan börja gå ute.

image448


image449

dimmigt väder vi har idag

Väldigt regnigt och dimmigt är det ute idag! Ibland kan jag tycka dimma är mysigt. Det känns så mystiskt på nåt sätt och verkligheten är inte lika verklig då, om ni förstår :P.  Och det gillar jag.

Ska snart iväg o sola, nu var det några dagar sen så jag behöver uppdatera dedär. Annars blir jag blek igen.. man blir det så himla snabbt av solariesol. Men men..

Funderar på att köpa en systemkamera, Canon. Har funderat på denna jätte länge och var nära på att köpa den i december med gick och köpte Nintendo Wii ist haha. Men nu är jag väldigt sugen på kameran.. Vet att jag kommer köpa en, men när är frågan. Finns två stycken som jag är intresserad av, så får se vilken det blir. Nu blir det mat först. En liten köttbit med massa sallad. :)

image444

fotad

Blev fotad på Halloween. :). Har ett par kort men visar detta först. Martina och jag är det iaf :)

image443
Fotograf: Diana Nordberg

Back from borås

Har vart i Borås i två dagar så då blir det inte så mycket blogguppdatering.. man har helt enkelt annat för sig ;D. Men igårkväll gick det inte ens att gå in på bloggen, det var lite störande! Men nu funkar det igen..

Åkte hem till Dennis iaf, såg lite filmer och så. Tog det lugnt med andra ord. Så det var skönt :)

Mobilbilder:
image439
Jag ligger i soffan. Filmtime :)

image441
Dennis filurar sig

image442
Kläder för er som är intresseade :P. Långskjorta, vita leggins, svarta knästrumpor. Och mitt ansikte såg mega roligt ut på detta kort så det får ni inte se! haha.

bedtime

Är as trött och tänkte lägga mig nu.. men så ligger det två kissemissar i min säng redan. Dom har gottat till sig rejält där :). Så det blir till att knö med två katter i sängen ännu en natt. Men det är ju bara sååå mysigt.
Inte så kul att sova själv :(. Vill ju ha nån och gosa med och nu har jag dubbelt upp med gos :D


image436
(Lägg märke till pennan dom lagt i min säng haha.)

image437
Sixten nattar på min sjukt goa fleecepläd.

image438
Findus gosar på kuddarna

Grrrrr

Gud, jag blir så förbannad. Vissa människor är helt sjuka i huvet. Förstår inte alls vad dom tänker med. Själviska idioter är dom allihopa!



(Ursäkta för ett argt inlägg.. )


image435

vad göra med dräkten nu?

Synd att det bara är dagar som halloween en gång per år. Tycker denna kanindräkten var så söt och vill använda den igen.. men det går ju inte. Hade den på halloween förra året och vill nog ha nånting annat i år. Så vad ska jag nu göra med denna dräkten? Sälja? Den kostade trots allt en slant. Men det blir väl att den hamnar intryckt i garderoben. Trist.

(Ja, kass bild. Men så blir den med en mobilkamerablixt som speglar sig i spegeln :P.)

image426

sol + ny datormus

Blev en liten solning idag igen med syrran så nu har man fått färg.. äntligen! Så nu behöver man bara sola nångång för att hålla kvar färgen. På vägen hem köpte jag en ny datormus då min förra pajjade. Så har under tiden använt en helt åt skogen kass mus. Muspekaren hackade och den var trög m.m.m. och alla störde sig på den! Men nu har jag köpt en likadan som jag hade först och jag älskar denna datormusen! Tycker den är perfekt! Kommer aldrig byta till någon annan haha. Den glider så enkelt på musmattan och den har perfekt "klickning". Köpte den på SIBA för 249 kr. Tycker det är ett as bra pris för en grym datormus :)

Himla tjöt om den i detta inlägget, men kunde inte hålla mig.. är så nöjd bara :)
image425

hivmannen

Tycker det var riktigt gött att hivmannen fick 14 års fängelse. Där kan han sitta och tänka över sina problem och försöka bli normal. För nångång kommer han ut igen. Tycker egentligen att han kunde stannat i fängele för gott. Men vi lever ju i Sverige så så blir det inte. Tror han hade fått betydligt längre straff i USA. Där snålar dom inte.

I Sverige kan man komma undan med rena rama fjant straff även om man så mycket som mördat någon. Men I USA kan man få galet många år i finkan.. men det är ju ett annat ämne.

image423

ajajaj

Jag har sån sjuk träningsverk i magen asså! Tränade igår och det känns idag! Fick träningsverk redan på kvällen igår.. gillar inte alls när det är sån aj-känsla i magen. Det är så obehagligt på något sätt. Man blir lite smått handikappad när man har riktig träningsverk där.. Det är nu man märker vad mycket man använder magmusklerna i vanliga fall :P.. Nu kan man ju inte använda dom alls!

Jaja, Ska träna nu, fast nu blir det underkroppen. :)

Hörs sen.