Skor

Känner att jag har lite skor här hemma och ändå har jag inte hämtat alla än! Har massa vinterskor som inte är här än.

Just nu har jag tre olika garderober för skorna. Sicken tur att det finns en walk-in-closet här där dom flesta av skorna får vara! :)


Snart semester!

Bara denna veckan kvar sen har jag semester i 3 veckor!! Åker till Blekinge på lördag.. längtar ihjäl mig.. hoppas vädret blir bra då. Men jag tror det, dom säger ju att det äntligen ska bli bättre/varmare/soligare väder! Kollar man på vädret på torsdag över Blekinge så är det strålane sol med 25+.. härligt asså. Hoppas det håller i sig :)

Ska annars iväg till jobbet snart. Tänkte städa lite och fixa med vissa grejer innan.
Lägger upp en bild från jobbet med mig och lite jobbarkompisar på. Tyvärr så är det många som inte är med på bilden. Ni ser iaf vart jag står. Sicket gäng alltså haha.Findus


Saknar min älskling!! Findus har inte flyttat in hos mig än så därför träffar jag han så sällan :(

Love u!

Shopping!

Kom precis hem från stan. Var där med Isak och handlade massor! Men det var även rea och tur var väl det då vi bara handlade på NK och Peters Dandy. Ska visa bilder senare på det jag köpt, har ingen usb kabel här än. Jag köpte iaf två tröjor, bh, trosa, kalender inne på NK huset, och smink.. samt en väska på Peters Dandy. Tur att det var rea för den kostade 4600 kr och jag köpte den för 2500, gött va?! :).. Vilket som så har jag gjort av med 5000 idag ist för 7400.. så lite tjänade jag allt ;)

Isak köpte jeans, t-shirt. Även han hade tur med rean. Byxorna kostade 2500 ist för 5000 och t-shirten 1000 kr.

Och nu har vi köpt massa mat till att äta. Mitt kylskåp är helt fullsmockat av mat. Gott när det inte är tomt :)

Jahapp, då var man fast i designer träsket. Kommer aldrig gå tillbaka till typ HM eller någon annan "vanlig" affär. Det är så stor skillnad på bemötandet av personalen samt kvalitén på kläderna. Mycket bättre på NK..

Men är hungrig nu så ska kolla till hur det går med maten!

Hejs

Längesen jag skrev nu..

Efter ett långt uppehåll så ska jag nu börja skriva igen! Har ju som sagt flyttat hemifrån och har inte haft internet. Men nu har jag fått mitt efterlängtade bredband! Ska snart iväg och jobba men hinner uppdatera lite innan iaf.

Ringde på en liten kattunge idag. Leveransklar 17 aug så hon är bara 6 veckor just nu :).. Och ja, det blir en flicka. Har ju min Findus och när han flyttar hit så ska han inte få vara ensam. Så nu kommer jag ha två katter :).. Har inte fått ordning på lägenheten än så Findus får inte flytta in här just nu. Väntar på att det ska tapetseras i två sovrum och hallen. Vilket tar tid!

Annars har jag haft en veckas semester. Njutit en massa med sol och bad. Så nu är det tre veckors jobb tills min andra semester som kommer vara i tre veckor denna gången. Så härligt!

Åker till Blekinge 26 eller 27 juli. Och är borta en vecka. Så då blir det nada internet! Men det kommer bli as skönt att komma bort lite. Behöver det.

Aja, måste sluta skriva nu :P

Lite bilder från när vi var på Naturhistoriska museet:

Likt?! haha
Blä..  
Tog kort på tre tavlor. Fräcka bilder :)