Kul!hahaha!

Nytt Wii spel!

I förrgår köpte jag det nya Super mario bros Wii. Man blir ganska nostalgisk av att spela det. Har ju alltid älskat alla dom gamla mario spelen. Jag har typ bara väntat på att nåt sånt här spel ska komma ut till Wii.. med andra ord ett gammalt mario bros som dom förnyat. Spelet är grymt iaf ;) Men svårt ändå! Det gamla mario spelet till nintendo 8 bitars kunde man ju varva hur lätt som helst nästan.. här krävs det ändå lite skicklighet, jag gillart! :D
Köpte spelet på elgiganten för 599 kr. Dagen efter blev det julklappsrea på 499 kr. Haha.. Otur?
Aja, nu ska jag göra iordning mig för klockan 15 börjar jag jobba!

Ciao!


Kåta?

Haha.. vi har så sjukt roliga ortsnamn! Läste om det på aftonbladet. Tänk att bo i PUNG.. eller Pungpinan!!! haha :D Jag skulle aldrig klarat av att bo på ett ställe med nån av dessa namn! 

Vilket namn är roligast?

Kukasjärvi
David Guetta feat. Novel - Missing youHimla bra låt alltså!!

En liten filmrecension

Jag har iaf kollat på Paranormal Activity för ett tag sen. Den som alla säger är så förbannad äcklig.. så äcklig att man nästan börjar grina. Känner att jag är tvungen och skriva min åsikt om den :P

Och den var såklart sevärd! Lite läskig och så. Men jag förväntade mig mycket mer skräck än så. Den var inte alls sådär galen som folk säger. Eller är jag helt enkelt bara härdad? Jag tycker att den var i samma klass som Blair Witch filmen (den första). Det var spännande och man visste inte riktigt vad man hade att vänta sig.. men som sagt, trodde det skulle vara mycket mer spökerier! Skräcktorsk som jag är så blev jag nästan lite besviken på den biten.

Så denna klarar man av att kolla själv på ;D Om man nu inte är super duper mega känslig.

Ger den 3 fjortisskrik av 5.


Halloween!

Tjohej vilken lördag! Jag och Filip fixade iordning oss hemma hos mig. Sen drog vi hem till Sandra på förfest sen drog vi vidare till Chalmers årliga halloweenparty. Jösses vad folk! Gick typ inte att dansa.. men hade en jätte trevligt kväll, trots att alla kom ifrån varandra! :P Tyvärr så tog minnet slut på kameran så några bilder från själva festen blev det inte. Fanns faktiskt en hel del folk som såg himla roliga ut där :)


Borste?


Mitt offer, höhö
Änkan som var ledsen över sin döde man.
Besök hos Dennis

I Fredags blev det en liten minifest. Satt några stycken och drack och tjötade. Sen drog nästan alla in till stan men vi var några få som satt kvar och alkoholiserade oss. Martina, Emelie och jag skulle upp och jobba på lördagen *tummen ner på det* Fast Emelie gick hem vid halv tolv så hon mådde säkert kalas när hon gick upp! Martina vinglade till jobbet halv sex på morgonen och jag kröp bakis till jobbet vid 9 på morgonen.. urk! Och sen vart det halloweenparty på lördagen med! Fullt ös denna helgen, I like!


Ränna runt i stan

Då ska vi se.. har faktiskt lite att uppdatera er med. Innan halloween så var Martina och jag i stan och letade efter utklädnad. Satans mycket folj överallt så man hittade inte så värst mycket. Köpte dock en klänning och vampyrtänder. Martina och jag käkade middag på Pizza hut, där vi fick in alldeles för mycket mat. Fick en extra pizza och massa sallad och vi käkade nästan upp allt. Vilket var tre pizzor och sallad! haha. Men gott var det.