Nåt att tänka på!

Kan man heta Bo om man är hemlös? Är det rakvatten i vattenpass? Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det gasolycka? I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det danskar. Vad bor det i Peru då? Peruker? Kallar samekvinnor sin dildo för fusklappen? Om ett par älskar ute, i naturen, är de uteliggare då? Kan man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar, för hushållspapper?

Jahaaaja

Vilken härlig helg jag hade! :) Blev bla utgång i lördags till trädgårn och jag hade riktigt skoj! Verkar bli en repris nästa helg igen. Ledig då och kommer säkert inte ha nåt annat för mig ändå :D sen har iofs hela förra veckan varit bra.. :) Men nu är det dags för jobbveckan igen! Men jobbar bara tills torsdag så det går nog fort.



Sen har jag insett en sak det senaste.. orkar inte gå in djupare på vad det är, men en förändring krävs det av mig iaf! Måste blicka framåt och börja tänka på mig själv lite.
Men till det positiva.. Lööön idag! Det första jag ska köpa är en sängstomme och nytt köksbord :D och nattduksbord och hyllor och en tavla och kläder och skor och och och.. kan fortsätta i evighet :D Nu ska jag iväg iaf.. Puss!


Alex Sayz feat. Evi


Rihanna - Only girl

Mysdag

Nu börjar det bli lite väääl mycket tjat om valet och SD och kampanjer hit och dit. Valet är gjort, sluta tjöta!!! :D Det enda man ser när man loggar in på facebook är SD hit och dit.. folk som är för och folk som är emot. Läser man på aftonbladet så står det bara om valkaoset där och om SD och nazistiska saker, bla bla bla. Vill läsa nåt nytt! Snälla! :D

För övrigt så har jag haft en bra och trevlig helg! Lagt mig lite för sent bara så nu har man lite smått vänt på dygnet.. smart där. Men nu ska jag iväg och köpa mig en tröja sen får jag kompisbesök! Jippi :D


plutten!

Då var min röst räknad

Sådär ja. Då har man varit och röstat. Hade två olika parti att välja mellan.. tror jag valde rätt :) Idag var även min syster hemma hos mig och hängde med till min vallokal. Sen lagade vi mat.. himla gott! Nu har hon åkt hem igen, men min bror hämtar upp mig snart för vi ska hem till våra föräldrar och umgås lite och jag ska hämta min bil som stått i Askim hela helgen hos päronen. Imorgon är det dags för jobb igen men sen är jag ledig tisdag och onsdag.. skööönt!

Just nu håller jag på att rensa lite i min garberob.. gud vad det ser ut där inne!

Later! :)



(ursäkta för mina egoistiska bilder jag lägger upp varje dag, men har inte vart aktiv med kameran det senaste :D )

Letar ork

Fy vad jag är uttråkad idag! Måste städa men hittar ingen ork.. har verkligen inte gjort nånting alls idag. Bara segat. Dags att göra middag snart med. Men vad? Ingen som har lust att komma och laga middag till mig? Haha.. Ska träna, sola, laga mat och städa.. vart ska jag börja? Vill ju hinna klart innan det blir lite fest ikväll. Help!

Just det ja.. glömt skriva att jag skaffat mig en till kisse. Har två stycken nu iaf :) Han är så fruktansvärt kelen! Är vid mig hela tiden och vill gosa JÄMT :D Men han är väldans busig också. Finns inget mitt i mellan på honom haha. Antingen super gosig och "mammig" eller så busig att han river hela mitt hem :D 


Busungen :D


Mina hjärtan :)


..och så jag haha.

Big happy family :D

Fredaaaag

Gud vad skönt det är med långledigt! Ledig fredag, lördag, söndag. Ska bara ta det lugnt o mysa hela helgen! Har vart alldeles för lite sömn denna veckan, med mycket jobb och massa stress. En riktigt jobbig vecka helt enkelt. Tänkte ta mig en solning strax sen iväg till en kompis, sen får vi se vad som mer händer :D Hinner inte skriva mer nu... Seeya.


Begravning

Den 3 september var det begravning för Theo Hammarström. Det var så fint och gud vad tårar det kom! Nu har han äntligen fått frid <3








En torsdag

Tjohej! Var igår i Falköping och köpte mig en peugeot 206 xs 1,6 :D Den är helt perfekt för mig! Pappa, mamma och syrran hängde också med. Blev en liten roadtrip för oss. Mysigt värre :) Vill bara ut och köra bil hela tiden haha. Kul med nytt! Var så himla trött på min volvo. Den krånglade verkligen hela tiden!

Vad mer då? Har bara jobbat och grejat med allt möjligt. Kom precis från solariet så ska slänga mig i duschen och sen göra lite middag. Denna helgen kommer vara helt fullspäckad.. först ut är begravning imon. Aldrig kul men fint sätt att säga hej då på. Ska bli så kul att träffa Zanna med. Var alldeles för längesen nu.


Lilla bilen :D

Nu: off to duschen!