Mysko kväll med Martina

Var med Martina igår.. och ja, det var en ganska sjuk kväll! Vi började med att lyssna på grannarna som typ alltid pökar... sen blev det bara värre och värre.. vi började klä ut oss till... vet inte ens vad vi klädde ut oss till? Varelser? Bödlar? Lieman? Hoppetossa? Sen flög vi runt i lägenheten...






Jag! haha




Martina! :D


Hoppla




Martina sparkar på mig i luften haha


Scary




Supermaaaaan


Kycklingdans?


Indisk luftdans?

HAHA.. fult värre!

Lite mer bilder

Lite fler bilder från min inflyttningsfest  :) Jag låter bilderna tala för sig själva.. :P

























Som sagt, galet! hehe

Planer..

Har fått låna en dator av snälla Dennis nu! :D Så nu kan jag blogga på som vanligt igen. hade verkligen inte klarat av att vara här hemma utan en dator.. orka se på tv hela tiden?! :) Antar att man blivit lite datorskadad..

Ska träffa Martina snart.. ska nog iväg och kolla i affärer och planera lite inför den eventuella backpack resan! Vi hade tänkt starta i Thailand och sen bara se vart vi hamnar. Men Jamaica och Dubai är något vi måste klämma in! Vi hade tänkt resa runt i några månader. Såå härligt det hade vart så jag hoppas det blir så! Men det är så mycket som behövs fixas innan dess. Vem som ska bo i min lägenhet, vem som kan ta hand om alla räkningar. Hur mycket pengarna man behöver ha med sig m.m. Då kommer denna bloggen i så fall bli en reseblogg i några månader ;)

Åhhhh *drömmer mig bort*


Thailand






Jamaica


Hotell i Dubai.. sjukt nice!

Inflyttningsfesten

Till en början var det riktigt kul.. :) Folk började bada och man blev självklart idragen i badet med kläderna på! haha.. Men sen spårade det tyvärr ut. Saker gick sönder och diverse vätskor fanns över hela lägenheten! Dräggigt värre blev det i slutet. höhö

Kommer inte kunna blogga på ett tag nu då datorn gick sönder (plus andra saker). Tur man har hemförsäkring.. men segt att få betala självrisk för att få en ny.. om man nu får en ny? Ändå 1500 kr jag hade sluppit betala om datorn inte pajjat :( men men..

Här kommer några få bilder från kvällen:






















Party!

Ikväll har jag inflyttningsfest! Rööööj!

Alexandra - Hallelujah



Jag får rysningar....

Valand

Hade verkligen en grymt rolig kväll igår! Var på Valand och det var riktigt skoj faktiskt.. shit, killarna alltså.. helt galet! Martina, du förstår ;) Vi skrattade nog sönder oss igår. Speciellt när vi var på väg hem.. där går vi, klockan 5 på morgonen med skyhöga klackar och pratar och fnissar.. och när vi kommer på sidan om mitt hus (där det finns en ventilationsfläkt) så sätts den igång SVIN HÖGT! Brrrrrrooooooommmwwwwww!!!!!!!! Lät det och vi höll på att dö, skita ner oss och svimma på en och samma gång. Haha.. Skrattade ihjäl oss efter det.. vi måste sätt mega fjolliga ut när vi skrek till och hoppade två meter upp i luften samtidigt som vi försökte springa iväg med våra skor hahaha.. ja herre gud.

Blev bara vimmelbilder den kvällen.. vi var helt enkelt upptagna med att dansa så det glömdes bort att ta kort! :)





Glenn Strömberg - Dama Nera

Här är den! Mitt beroende! Var ju självklart tvungen att köpa två stycken förut när jag handlade.. och nu ligger denna godsaken väldigt fint i min mage.. mums.


En vanlig onsdag

Sitter på jobbet just nu. Slutar klockan 16 så efter det ska jag hem till mina föräldrar, äta lite sen till träningsverket för ett rejält pass på gymmet.. längtar! Sen blir det en 29 min solning.. Hoppas Martina vill hänga med :)

Gud vad bra jag sov i natt. Minns inte senast jag sov så skönt! Vaknade inte en enda gång.. och när jag väl vakna var klockan 07.30 och jag var helt pigg.. hela 1 ½ innan jag började jobbet, gött!. Finns inget bättre än att vakna av sig själv helt utvilad innan klockan ringer och väcker en. Jag hatar verkligen min alarmsignal.. men vem gör inte det?! :P

Jag tror jag har på fått ett beroende.. av chokladmousse! Finns en speciell på ica som jag älskar! Skulle kunna leva på skiten :D I botten så ligger det små chokladkulor, över dom ligger det sen vit mousse och över det ligger det chokladmousse som toppas av riven choklad!!! mmmmh.. *vattnas i munnen*


Nej, det är inte den jag brukar äta på bilden. Men ändå.. smaskens ;)

Måndag

Nu har jag vaknat till liv efter mitt nattjobb. Fyra timmars sömn fick jag, så nu känner jag mig super pigg.. eller inte! Morfar och pappa kommer hit strax ock ska borra upp en lampa i vardagsrummet, och pilla med elen. För sånt får jag inte röra själv ;)
Har lyckats förvandla min förkylning till en himla hosta nu med! Kittlas konstant i min hals och nu har jag ont i den pga hostandet. Blir helt galen på det! men men..
Från det ena till det andra..

Ska ha inflyttningsfest hos mig nu den 21 feb. Det är på tiden det! Inte haft det än trots att jag bott här ett halvår. Men bättre sent än aldrig eller? ;P

Nej, nu måste jag städa undan mina kläder så papps och morfs kan gå runt här!


Melodifestivalen

Så har man kollat på melodifestivalen då. Och vet ni vad jag tycker är mycket konstigt? Att inte Marie gick vidare! Det är ju sjukt.. hon var en av dom bästa! Men men.. Emlias låt var ganska bra faktiskt och Alcazars låt funkade den med, dock låter den som alla andra deras låtar :P Men den där Af Ugglas.. (som bokstavligt talat ser ut som en uggla) jag gillar verkligen inte henne alls! Låten passa ju inte ens in i melodifestivalen. Och resten av låtarna kommer jag inte ens ihåg.. antagligen för att dom inte gjorde något intryck på mig. Men men..



Har i alla fall ganska nyss vaknat. Jobbar natt denna helgen så sovtiderna ändras till dagen vilket är ganska så jobbigt! Äter just nu lax och bulgur samt dricker en energidryck.. gott detta ;) Och om inte allt för lång tid är det jobb igen. Jaja, Liten uppdatering var det ju i alla fall ;)

Helgen..

Om man kanske skulle ta och lägga sig snart? Hmm..

Var i alla fall på fest vid kapellplatsen i lördags med Martina.. hade en väldigt rolig kväll faktiskt! Träffade massa roligt folk och dansade m.m :) Festen var i en lokal så dom sålde ingen alkohol där. Utan man fick ha med sig egen.. efter ett tag tog ju alkoholen slut såklart och självklart ville man ha mer.. så drog vidare till en pub och satt där tills dom stängde. Men kvällen tog inte slut efter det utan jag och Anders drog vidare till Wandas, som för övrigt är en strippklubb! ;) 170 spänn för att komma in där och kolla på brudarna haha, lite för dyrt egentligen! Därefter drog jag hem till Adam och sov över där. Hans polare Kim sov där med.. verkade vara en trevlig prick det! :)

Söndagen var mindre rolig.. men men. Det var ju självförvållat :)













Hade tagit massa bilder med min kamera men tyvärr så råkade jag radera alla!! Så detta är lånade bilder.