...

Usch sicket deprimerande väder det är ute... :(


Hemma igen

Kom hem rätt så nyss från solariet. Tog en sväng till Jysk, Rusta och blomsterlandet innan solningen. Fick köpt lite kraffs :)

image421
Vi fick en megasize påse till kuddarna haha! Syrran fick bära dom. Snacka om att vi fick skrattattack när vi gick runt med den :D. Jag lovar, den såg större ut i verkligheten :)

image422
Köpte då 4 kuddar, 2 blommor till fönstret, tulpaner till bordet, jätte go fleecepläd, fågelmat jag kan hänga där ute haha. En rosa apelsinpress, eller vad det nu kallas. Och dedär gula är naturgodis.. Majs-nånting :P

(Pssst: Ser ni Findus i hörnet eller? :D)

jysk nästa

Ska iväg med syrran till Jysk alldeles strax och kolla om man hittar något fint. Efter det ska vi dra och sola. Köpte nämligen solkort för en hel månad igår så nu ska "fläsket stekas".. haha! Nej men lite färg ska huden få iaf.
Annars har det varit en lugn dag.. inte gjort så mycket mer än att kolla en film och slappat. Får köra en omgång med min pilatesboll sen, och min abtronic efter det hehe. Aja, nu blir det mat innan syrran dyker upp. En köttbit med wokgrönsaker blir det. Nyttigt och bra.

Hejs

kläderna idag

Slänger väl in en kasst tagen bild på hur jag såg ut idag när jag var på G till solningen!

image419


Nya skor

bakat igen!

Bakade jätte goda kladdmuffins idag på morran :).. Mamma bakade bullar samtidigt. Vill så gärna trycka i mig flera stycken men eftersom jag går på min diet och träning så kan jag inte käka en massa. MEN, jag smakade faktiskt på en kladdmuffins.. måste unna mig nånting nångång! Och så mycket kommer det inte sabba för mig.. har för övrigt gått ner 2 kilo. Känns kanon det :)..

Martina, du kommer älska dessa kladdisarna.. sjukt goda asså!
Nu ska jag snart träna, får bli extra hårt nu bara för den satans kladdmuffinsen jag käkade :P

image418

Som ni ser så är det en klick blockchoklad i mitten på vissa.. skulle egentligen vara så på alla men vette satan om det skulle vara så gott så tog det på några. Har bara ätit en vanlig och den var svin god. Men dom med smält blockchoklad i mitten på är nog goda dom med! :P

kort på mig från förr tills nu

Tänkte visa lite kort på hur jag såg ut när jag var yngre :P. Jag såg ju ut som en liten mini-bitch, eller hur? haha. Men kan lova att jag vara snällare än vad jag såg ut :). Gud vad kul det är att kolla på gamla bilder på sig själv.. Tiden går så fort. Snart är jag gammal och gaggig, usch!



Runt 15 år. Ser ni sugmärket på vänstra bilden? Jisses haha.



 
På dessa bilderna är jag runt 16-17 år och med brunt hår!



 
Här har jag 18 år!




Nyss fyllda 20 år här!




Och så som jag ser ut nu vid 21!


Sådär ja.. nu har ni miljoner bilder på mig så det räcker och blir över! haha.. Lite skillnad är det på hur jag såg ut när jag var 15 och nu iaf.. och det är väl tur det :). Nu blir det mat!

Abtronic pro

Min syrra beställde för några dagar sen Abtronic. Hon köpte två stycken så jag fick ena. Har använt sånhär impulsträning innan.. köpte någon skit på tv shop för några år sen.. men den pajjade ju med en gång. Rena skräpet alltså. Men denna abtronic känns faktiskt väldigt bra. Stor skillnad mot skiten jag testat innan. Så denna ska jag använda nu utöver min vanliga träning.
Helt ärligt så tror jag att jag kommer få snabbare resultat. Man känner det. När syrran sa att hon hade beställt abtronic så var det första jag sa "neeej, rena skiten. Det funkar ej och slöseri med pengar". Men nu vette satan :P.. kommer köra med den i en månad iaf, och om det nu inte skulle funka så är det ändå en massage för musklerna. Det sägs att man ska få resultat inom 3-4 veckor. Så då återkommer jag med att berätta hur det har gått :) Vilket som så tycker jag det är värsta skönt när musklerna rycker till av impulser av sig själv :). Aja, man förlorar ju inget på att köra en träning som denna också!

image399

bombattack

Oj oj.. lite för mycket bröst eller? haha. Vaaaaarföööör? Hon är förstörd.


image397


image398


Jag upprepar mig; Vaaaaarföööör? Snacka om att se ut som en vandrande pung i den tröjan.

Heath Ledger är död!

Kan inte fatta att han är död. Han var ju en jätte bra skådespelare. Ni flesta känner nog igen honom från "Brokeback mountain". Andra filmer där han hade stora roller i är Patrioten, 10 orsaker att hata dig, Bröderna Grimm, En riddares historia, Casanova. Han hittades död i sin lägenhet på Manhattan. En liten flicka på 2 år har han också =(. Det är han som spelar The Joker i kommande Batman filmen. Har sett lite klipp, och i den spelar han grymt som Jokern.

image393 

Heath Ledger blev 28 år.

4 april 1979 - 22 januari 2008

katter!!

Jag älskar verkligen katter! Dom är så otroligt söta. Visst finns det dom som är vresiga, sura, fräser, river m.m. och dom kan ju bli lite smått jobbiga i längden.. men katter som är som dom vi har äääälskar jag. Dessutom är kattungar något av det sötaste dom finns!! Jag får nästan tårar i ögonen när jag håller en söt liten kattunge.. för att det är för sött för mig haha.. smälter rejält! Vägen till mitt hjärta är en kattunge! haha nä, men nästan :P

image384
Jag och en jätte go kattunge! Emelies grannes katt var detta. Ja, jag ligger på golvet.. men jag leker ju bara! :)

image385
MIN MIN MIN Findus!

image386
Familjens Sixten!

image387
Och familjens Lukas!

Så vi har tre katter just nu.. fullt hus här :) But I love it. Man känner sig aldrig ensam. Och att lägga sig om nätterna med ibland tre katter i sängen.. MYS!

Men nu är katterna stora.. Fast lika goa ändå:

   

image391
Kramkalas

image392
SÖÖÖT!

tråk

Idag är det en tråkig kväll.. finns ingenting att göra.. :(
Längtar iaf tills på fredag.. Lön! Hoppar det händer något kul då ist..
 
Nehepp, får väl se en film eller något nu!

morsning korsning

Idag var jag uppe med tuppen! Eller aa.. tuppen går väl upp 6 på morran? Jag gick upp 7.30.. det ni! Ovanligt tidigt för att vara mig.. Med gick och la mig 00 igår så det var riktigt skönt.

Så vad händer idag då? Solning blir det garanterat, lite shopping med kanske. Plus att jag kanske hänger med Matina på party.. Gud sicken träningsverk jag har by the way! Fast ändå skönt, för då känner man att man tränat.
Träna med min pilatesboll kommer jag med göra idag, så nu är jag inne på min femte dag. Innan käkade jag vitt bröd, potatis, pasta, choklad och sån skit.. och nu käkar jag ingenting av dedär.. utan nu är det fisk, bra kött, mycket grönt, frukter, vatten, vatten, vatten! samt fullkornsprodukter.. och träning på det. Och det står 1,4 kilo mindre på vågen hittills, så det går ju framåt.


image383

Nu ska jag se American Dad.. har ju sett alla Simpsons och Family Guy avsnitt som gjorts så nu får jag ge American Dad en chans.. Helt okej det jag sett hittills. :)

Tjing så länge

det går bra nu

Jag är heeelt heeelt död verkligen! Kom hem från gymmet för inte så längesen, solade oxå.. och nu är hela min kropp slutkörd.. skulle kunna somna sittandes framför datorn haha.. men vill inte lägga mig än för då vaknar jag bara inatt helt pigg.. så får härda ut mig :)

Fick min andra beställning från asos.com för två dagar sen.. är jätte nöjd med mitt kraffs! Köpte en väska, ballerinaskor till sommaren, två olika par benvärmare. Första gången köpte jag med en väska, och lite annat smått och gott. Så nu gick jag in på sidan och beställde ännu mer.. denna gången två par skor och knästrumpor. Har aldrig slösat såhär mycket pengar på en modesida på nätet innan.. men kul är det! Har ju köpt tre gånger från dom nu, och tror jag kommer fortsätta haha.
 

163901-382

haha, bild på Martina och mig sommaren 2006 på party.. sicka drägg vi är här! (Ja det var alkohol inblandat ;D)

amy winehouse

Jag kan verkligen inte se någonting fint med Amy Winehouse något onormala frisyr. En stor svart boll mitt i skallen! Om hon ändå verlkligen vill ha den där bollen så borde ju hon förminska den liiite iaf :) Eller är det fel på min smak? Vad tycker ni om pälsboll-frisyren?

Martina, en frisyr för dig eller? ;)

image380

Tränat

Kom för inte så längesen från gymmet. Var där med Martina aka Märta-Bärta, så imon blir det gym igen! Och även solning, för så blek som jag är nu funkar inte.. ser ut som en död fisk eller nåt haha. Men det var skönt att det inte var så mycket folk idag, men jisses sicken kille som stirra innan vi drog hem.. Hela vägen från ingången till gymmet ända fram till där hantlarna var, vilket var flera meter, så hade han ständig kontakt med mina ögon :S.. Var nästan läskigt ju! Och inte bara en gång utan två och en halv. För han gick nämligen tillbaka till ingången sen igen och gjorde något och stirra då på samma sätt igen på mig när han gick till hantlarna, sen när han var vid hantlarna så kollade han på mig igen ett tag.. hmms.. Flörtade han? Tyckte han att han kände igen mig och var tvungen och stirra sönder sig för att se om det stämde eller ej? Såg jag ut som ett troll så han var tvungen att kolla bara för därför? Såg ut som han hade käkat "blängsylta" iaf haha. Vilket som så vill man veta varför han stirrade så fruktansvärt uppenbart.. kunde inte ens kolla tillbaka för situationen var så himla komisk. :PJaja, nog om detta!

Nu är tredje dagen förbi och det fortsätter bara att gå mot rätt håll. Om 4 dagar ska jag se om jag lyckats tappa något kilo :).. Ska ju nämligen bli fitnessqueen ;).. Ja, drömma kan man ju alltid göra!

Funderar på att lägga mig, blev trött av träningen.

Ciao! :)

image379

Evil?

You Are 38% Evil

A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well.
In some ways, you are the most dangerous kind of evil.
How Evil Are You?


Jahaja, där ser man :)
Hittade testet på Martinas sida :P

i´m back!

Sådär ja! Nu är min dator formaterad och jag kan börja blogga mera igen! Gud vad det tog tid och allting på datorn är borta.. så det är synd men samtidigt skönt att börja om med en helt ren och fräsch dator :)

Jahaja, idag har man promenixat ute med Martina och satan va det blåste! Mitt hår flaxade åt alla håll och kanter. Och in i munnen flög det med haha. Men vi lyckades ta oss hem utan att bli bortblåsta som tur var :P Kalla och blåsiga dagar som dessa får mig att längta ännu mer till Italien resan i juni! Ska bli skönt att åka dit igen :)

Imorgon har det gått tre dagar som jag käkat bra. Men mitt sötsug efter choklad är otroligt stort! Blir helt galen.. ge mig en plopp någon?! Imorgon ska Martina och jag till ett nytt gym med.. ska bli nice och se om det är något att ha för då blir det gymkort där :)

Nä nu ska jag fortsätta se på simpsons!

Hajrå

image378
Eh, ge mig?!

Träning på g

Hur lång tid ska det egentligen ta innan man får ens kläder som man beställt? Beställde för 3 veckor sen en långskjorta och leggins från HM. Och har inte fått dom än. Under denna tiden har jag hunnit beställa kläder från asos.com två gånger och har redan fått alla kläderna/väskorna. Så HM är riktigt sega. Hoppas dom kommer imon :)

Satan vad klockan är mycket nu. Som ni kanske märker har jag vänt på mitt dygn rätt så rejält. Funderar på om jag ska försöka somna nu och gå upp tidigt igen eller vara vaken hela natten fram tills imorgon natt för att somna helt dötrött? Undrar vad som kan vara bäst :) Aja, får se hur jag ska göra.

Imorgon börjar mitt nya liv. Ska käka bra mat och träna. Ska börja träna med mamma regelbundet nu. Sjuk gött :)
Jag vill få bort ca 3 kilo. Jag vet att det inte är så mycket. Men det är mycket på mig eftersom dom 3 kilorna kommer göra mycket. Kommer absolut inte bli ett benrangel, utan liten uppfräschning sådär ;D
Egentligen hade det vart bäst att börja mitt nya liv idag (igår för er som läser idag) på en måndag, men hade inte tid idag så får bli imorgon ist :).


image377


Här har vi en snygg kropp ;)

20 dag knut

Hallo!

Ska snart käka kebabpizza.. :P Värsta onyttigt men jag äter pizza så sjukt sällan, typ en gång per år, så idag kan jag trycka i mig sån skräpmat. Idag är det 20 dag knut med.. så nu försvinner all julpynt. Rätt tråkigt ändå eftersom det är julpyntet som gör rummen så mysiga. Nu blir det det gamla vanliga hemmet igen. Jaja.

Har spelat Tomb raider - Anniversary en del nu i helgen med. Riktigt nice spel faktiskt. Älskar spel som är lite mystiska och som man får använda hjärnan i :)

Så nu ska jag trycka i mig pizzan och sen blir det Tomb Raider.

Ha det bra!! :P

Bakat

Idag har jag bakat en morotskaka :D

image375

image376
Den var faktiskt god!

Martinas födelsedagsmiddag

Det var mysigt igår hos Martina. Du får ha middagar lite oftare tycker jag :).
Tog lite kort iaf och såhär såg middagen ut:

image371
Maaaat

image372
Födelsedagsbarnet :D

image373
Mysigt dukat bord.

image374
En söt kisse passar dom med!

ja må hon leva...

Vi har ett födelsedagsbarn idag också! GRATTIS MARTINA på din 21-års dag!
Hoppas du får en underbar dag! *Aj Lav Jo*
Vi ses sen! :D

image370

Cupcakes

Hallo Hallo. Bakade cupcakes igår! Dekorerade inte alla eftersom jag inte orkade. Var både fantasilös och trött :). Men syrran var med lite innan hon stack iväg till landvetter mitt i natten typ. Det är chokladmuffins jag bakade, och dom blev inte torra som vissa muffina kan bli. Utan saftiga och lite kladdiga av choklad inuti.. Mums! Det jag använde som dekoration var mestadels grädde, men även strössel och sockerpasta.


image361
Instoppade i ugnen..

image363
Grädde och blommorna är av sockerpasta.

image362
Grädde och hjärtan av strössel.

image366
Endast grädde, Det blåa är färgad grädde. Inte så snygg men den var god!

image364
Rosafärgat grädde och röda vinbär.



Syrran dekorerade två stycken med:

 

Den första är det grädde på samt strössek av hjärtan och blomma av sockerpasta.
Den andra är blåfärgad grädde och strössel av hjärtan.




Ja, jag älskar ju choklad så det tog inte långt tid innan det slank ner en cupcake!



Det var kul att sitta och leka lite en stund iaf :). Detta får man göra fler gånger så att man kan lära sig att göra dom snyggt!

Vilken ser ut att smaka godast då? :P

Playtime!



Jag och min älskling Findus leker lite :D
Jag kastar iväg en liten pinne och Findus hämtar tillbaka den haha.

så fel det kan bli! haha

image360

jippi

KLockan 8 på trean är det VICTORIA´S SECRET FASHION SHOW. Det vill man inte missa! :)





Tjejerna var lika snygga som vanligt! Om man ändå hade fått en chans att vara med där. Gud vad kul! :)


image354

(Bild: hollywoodtuna.com)

Vattenmärka mina bilder

Ska nu börja vattenmärka mina bilder eftersom jag inte får ha dom ifred. Varför ska folk ta bilder på andra och använda sig utav dom? Förstår mig inte på varför man gör så. Man kan liksom inte få ut nånting av det. Om en person utger sig för att vara en annan genom bilder och tjejen på bilden får någon fin kommentar så är det ju ALDRIG hon som snott bilden som får den fina kommentaren, utan den är ju till den riktiga tjejen. '
Mår inte den fekjade personen väldigt dåligt då när kommentarer eller liknande aldrig är till henne, eller kanske t.o.m honom? Eller är det så att man sitter och verkligen fantiserar att man ser ut som personen på kortet? Jag tycker det är sjukligt.. nånting står ju inte rätt till i personens skalle, som då utger sig för att vara en annan. Att man kan må så dåligt med sig själv att man måste fejka sitt liv/utseende. Tråkigt :(
Ta tag i dina problem och våga stå för den du är ist!

Jag kan ju säga att jag är väldigt trött på att mina bilder finns överallt. Folk skriver till mig att vi har pratat och jag skickat massa bilder. Och sen när man frågar vilken msn bilderna skickades ifrån så är det en helt annan. Men det värsta jag fått höra var när jag fick reda på att en tjej använt sig utav mina bilder och skickat dom till flera stycken och sagt att hon ser ut så för att sen fråga om dom är intresserade av webcamsex. Vilket dom hade sen, då ena killen sa det till mig eftersom han trodde det var jag. Den fejkade tjejen sitter alltså där i camen och smeker sig själv helt naken och killen/killarna tror att det är jag!!!! Fy f*n för sånt! Jag vill inte bli igenkänd på stan, "Kolla där är hon som visa *pip*".. Och detta var en tjej. Bor många tjejer i Sverige.. vilka mer kan hålla på såhär som man inte vet om? *burrr*

Förvånar mig inte nu om jag kommer få kommentarer som "du får skylla dig själv när du lägger ut bilder på dig". Men jag tycker inte alls jag får skylla mig själv. Var och en ska kunna lägga ut vilken bild man vill utan att någon ska komma och sno bilden. Så är det bara, man snor liksom inte av andra!! Respect people!

Ni som känner er träffade, som snor bilder, utger er för att vara andra, hoppas ni tar er i kragen nångång och inser vad patetiskt det är det ni gör!


- Frukost nu..

uppdatering

Sitter här helt ensam i Borås nu. Åkte hit sent igår och var framme vid ett på natten. Men som vanligt är det skönt att komma bort från Göteborg lite :)

Jahaaa.. så vad händer idag då? Idag kommer tydligen två killkompisar till Dennis hit så vi ska väl sitta här och umgås lite :P. Så ja, ensam bland massa testosteron är min kväll haha. Skulle behövt lite tjejsällskap men det sällskapet är i gbg. Och det är ju inte direkt 10 minuters bilfärd hit så det blir nog till att vara ensam bland killarna!

Om man kanske skulle ta och laga lite mat? Ska dra till med en riktig lyxmiddag.. Köttbullar och makaroner! YEAH


- See u later
image350

plastikoperationer

Jag har aldrig varit emot plastikoperationer och kommer aldrig bli det heller. Tycker att var och en får göra precis vad dom vill med sina kroppar. Finns så många som är emot detta och klagar på alla som gjort en operation. Varför bryr man sig ens? Hur orkar man klaga på andra som har valt detta? Varför lägger man ens energi på att bry sig om en annan opererat sig om man nu hatar det så mycket? Slöseri på tankeverksamhet enligt mig :).

Visst finns det dom som tar till plastikkirurgi för minsta fel dom hittar på sig själva och opererar sig så mycket att det blir fult. Men då är det deras val, och jag klagar inte på dom för det. Blir nämligen så trött på att läsa om alla rubriker "Har hon opererat sig?", "Det ser ut som hon och hon gjort en bröstförstoring" osv osv. So what??

Så om nu personen har gjort det.. Vad spelar det för roll? Det är inte er kropp så alltså angår detta ingen annan än personen själv! Tycker att denna himla hysterin om vem som opererat vad kan läggas ner.. Det finns MYCKET viktigare saker att skriva om än att grubbla om vem som fixat vad!


Dessa personerna kommer det så gott som alltid att pratas om inom plastikkirurgin. Även fast det är uppenbart att dom opererat sig och valt detta själv så kommer folk ändå snacka, jämföra bilder och bara fortsätta vara jobbiga mot dom:





Har läst mycket om Ashley Simpson och hennes näsoperation hon gjorde. Varför klagar folk?  Klart hon var söt innan. Men den näsoperationen var verkligen lyckad. Hon ser ut som en annan person nu. Personligen tycker jag hon är mycket sötare nu. Hon ser inte lika grov ut. Men det var ett himla tjöt om den operationen. Ja, hon opererade sig och det blev bra. Ingen mer med det. Nästa ämne tack! :)



Aja, det var allt för mig :)

Vrakletarna

Har fått mina saker från asos.com nu. Jippi :).. köpte en väska och knästrumpor där ifrån. Blev jätte nöjd med dom båda verkligen! Så nu väntar jag bara på mina kläder som jag beställde från hm. Hoppas dom kommer snart! Så det jag ska göra nu är att beställa ännu mer från asos. Denna gången blir det lite kläder. Tog ändå bara fyra dagar att få sakerna. Dom skickar ju ändå från UK och dom har många kunder. Så deras snabbhet uppskattas :)


Klockan 21.00 börjar ett program på SVT1 som heter "vrakletarna". Ett svenskt team ska filma tre bortglömda vrak på havets botten. Visst det kanske inte låter överdrivet kul. Men det som fångade min uppmärksamhet till att vilja se programmet är att detta är en av världens största sjökatastrofer.

Jag är rätt säker på att ni alla känner till Titanic? När Titanic gick under så dog 1500 personer. Och det är mycket.

Vet ni hur många som dog när dessa tre fartyg sjunk? Drygt 20 000 människor vilar på östersjöns botten just nu! Det är sjukt mycket om man jämför mot Titanic. Nästan ingen vet om detta trots detta är en av världens största sjökatastrofer.


Dessa fartyg sänktes av tre ryska ubåtar över Östersjön:

-Förra lyxkryssaren "Wilhelm Gustloff" - 10 500 passagerare
-Kryssningsfartyget "Steuben" - 3 500.
-Lastfartyget "Goya" - 7 000


Vet ni hur många spm överlevde detta? Endast ett par hundra. Helt sjukt asså.

Nå, blev inte avsnittet lite intressantare nu? Jag ska iallafall kolla, och gör du det med om du är intresserad.

Klockan 21.00 på kanal 1 ikväll!

        




(Bilderna är tagna från aftonbladet.se)



UPPDATERING: Var faktiskt lite besviken på programmet. Första gången jag såg det och förväntade mig mer. Tog slut mitt i allt och dom visade inget allt för intressant. Lite vinklar på vraket och så.  Men hade velat se mer av det. När det ändå har en så stor bakgrund så hade dom väl kunnat göra bättre ifrån sig. Dom hade kunnat filma det på ett bättre sätt *morr* :(

Nyårsfesten

Det var riktigt trevligt där. Goa människor :).. Glömde dock avge ett nyårslöfte.. fast vet inte riktigt vilket löfte jag skulle ha ändå.. träna mer kanske? Standard att man säger så hehe. Men en nyårspuss fick jag allt som tur var! Aja, hinner inte berätta så mycket mer eftersom jag ska iväg till Borås nu. Så här kommer lite bilder iallafall:


image306
Jag

image307


image332


image308


image334


image309
Emelie :)

image310


image312
Martina försöker skjuta iväg korken!

image311
Champagne

image313
Skål!

image333


image314
Pussen :)