Onsdag

Det går inte så bra det här med uppdaterandet haha! Finns egentligen bara en anledning till varför.. och det är Christian! :) Jaa, jag vet.. en nytt namn för er! Men denna killen alltså.. han är guld! Vi träffas varje dag. Helt sjukt egentligen.. Hur man aldrig kan tröttna? På onsdag om prick en vecka åker vi till Tylösand och ska mysa gääärnet på spa med övernattning! Min födelsedagspresent av honom. How cute? Sjukt glad och tacksam över det! :) Finns ingen som fått mig att skratta så mycket som honom! Så nu vet ni vad jag håller på med om dagarna. Har det underbart helt enkelt ;)

"You got me feelin high and I can't step off the cloud.."Återuppståndelsen! :P

Gud vad jag varken haft lust, ork eller tid att uppdatera bloggen! Och nu har det hänt för mycket för att jag ska kunna få med allt, haha! Vet inte vart jag ska börja? Men det har blivit en himla massa fest fram tills för 2 veckor sen typ, sen dess har det varit lite smått rehab! Men på fredag kör vi igång igen :D Det ser jag fram emot. Kommer nog bli grymt!

Får se om jag orkar lägga upp alla bilder som tagits det senaste, nu ska jag iväg och träna nämlligen. Blir axlar, triceps + kondition.