Skoooor

Verkar som jag fått en släng av sko-noja. För två dagar sen beställde jag tre par skor. Idag blev jag sugen på att köpa mer skor och mamma fick med ett sug, så vi beställde precis nio par skor haha! Fast av dom nio paren så är tre mina. Så jag och mamma kommer få hem sex par skor var. Det blir ju ändå tolv par skor, som måste få plats nånstans utöver alla skorna vi redan har. Brist på yta här när det gäller skorna. All plats är redan tagen. Jahapp, får helt enkelt slänga massa skor.

Ni kan få lite smakprov på vad jag har beställt;
(Visar alla när jag väl fått hem dom)

    

Tror ni jag längtar tills sommaren nu eller?! Älskar skor!

Global manifestation

"30 miljoner människor runt om i världen gör det."

Idag är dagen då miljontals människor kommer att stänga av elen. Mellan klockan 20.00 - 21.00 så ska alla som kan och vill, släcka ner allt. GÖR DET DU MED. Vi kommer garanterat göra det.

Ta klimathotet på allvar och släck ner allt, och låt jorden andas.

Så glöm inte, släck ner allt klockan 20.00!

Puss


[
http://www.aftonbladet.se/klimathotet/article2148791.ab ]

Idag är jag trött.

Sicken kväll igår. Har nog aldrig skrattat så mycket haha. Trodde jag skulle ta livet av mig själv genom mina skrattanfall. Du är för rolig du! Blev lite supande faktiskt. Något man märker när man går till krogen är att det finns väldigt mycket konstigt folk. DANSEN, KLÄDERNA, ja herre gud haha. Vacker syn för oss som såg :P

Sicken himla huvudvärk jag skulle få sen då. Har fortfarande ont i huvet nu. Antagligen är det för att jag drack. Känns som sån skallebank faktiskt. Vilket inte är allt för skoj. Så tänkte ta mig en liten powernap snart, så jag piggnar till. Blev inte överdrivet mycket sömn i natt.

"kamelpiss"

"grodljud"

"padda"

"kånkelbär"

m.m.m.m...

hahaha!

Beställde en sjukt god pizza förut. Men fick bara i mig 1 ½ fjärdedel.. sen blev det tvärstopp. Så mätt nu va! Men gott var det :)


163901-660

Shoppat lite..

Nu har man vart och gjort lite ärenden då. Ska byta gym så sa upp mitt gymkort på det stället jag har nu. Solat, shoppat, vart på posten och så. Köpte massa kraffs bara.. som tex: smink grejer, lipgloss, ansiktemask. Ja, kraffs helt enkelt :). Och så hittade jag ett par super söta trosor.

 
Är dom inte söta?! ;D

En seg torsdag.

Idag har man jobbat. Och nu här hemma har jag spelat sims 2 :P.. Finns inte så mycket mer att göra idag känner jag. Ska träna lite senare, kanske sola. Men det är väl allt. Känner för att göra nåt kul men nepp. Får vänta tills helgen då det brukar hända mer saker.

Har bokat tid för sexparty nu i alla fall. Ska bli så kul. Så den 19 april gäller det!

Nu ska jag fortsätta me Sims spelet *nörd*. Massa intriger där nu! haha, sjukt kul :P

163901-657
Ankfot!!

Piiiinsamt!



HAHAHAHAH!!!!!!

:)

163901-654

Hmm..

Någon som märkt att det snöar ute eller? Jisses.

image650

Ni som hatar fötter bör ej kolla ;D

Så här ser min fot ut. Skärsår plus en nagel som är paj. Happ! Och ja, mobba inte min fot nu! haha.

163901-649

163901-648
(Vet inte vad som hänt)

*Drömmer mig bort*

Var så nära för några månader sen att det skulle bli en Thailand resa. Var ett knapptryck ifrån. Men vi avvaktade med resan. Dock tog det slut med exet så det blev ingen resa. Så det var bra att vi aldrig bokade den.

Men nu är jag väldigt sugen igen på att resa dit.. jag SKA dit. Ser så härligt ut. Men flygresan, hur ska man palla? Hatar flyg! :P..  Men antar att det är värt det :)

image645

image646

image647

GottGott

Våfflorna var riktigt goda! Så nu är jag väldans mätt plus lite tjockare! :P

image643

image644

En speciellare tisdag

God morgon alla! Vaknade dock för några timmar sen.. men men :P

Denna snön verkar aldrig ta slut. Snöade massor i natt igen. Väldigt skumt med påsk och snö. Det går liksom inte ihop. Det ska ju vara knoppar på träden och massa vårblommor här och där som tittar fram. Men nepp, påsken kom iofs tidigt i år så det är väl så här det kan hända då. Aja, skumt är det..

Idag blir det träning sen vet jag inte riktigt.. sugen på att köpa skor. Kollade lite på skor igår på nätet och det var då jag fick suget att köpa nya.

Och vet ni vad? Det är VÅFFELDAGEN idag! Självklart ska jag äta våfflor.. Guuuuuud så smarrigt!!! Och våfflor, är precis det jag ska äta nu.. mums.

image642

aj..

Min fot är paaajj!

En helt vanlig dag.

Kom precis hem.. vart och solat samt shoppat.. Härlig kombination ;). Ska färga utväxten i slingorna, för nu ser det lita halvtaskigt ut i håret. *icke nice*.. Efter det så händer väl inget speciellt mer än att jag ska röja undan allt som ligger på golvet här. Har nämligen rensat garderoben på MASSA grejer.. det ser inte klokt ut här nu. Jag sätter en gräns på tre timmar. Efter det ska rummet glänsa. Tror ni jag klarar det?

- Go, go, go

image640

Sexparty!

Fyller ju år den 19 april. Och då ska jag ha sexparty! Ska bli så kul :D. Jag fyller på en lördag med, vilket är perfekt. Så ska fixa detta nästa vecka så allting är ordnat!. Jippi :)

*Buurrr*

Var som sagt ute en sväng med Emelie och två av hennes hundar. Vi promenerade i Sisjön. Snöigt och kallt kan man väl beskriva det som. Skrållan hoppade i det kalla vattnet.. uuusch. Frös ännu mer utav att bara se det. Men det var skönt med en promenix trots min galna träningsverk!


image635

image636
Skrållan

image639
Kess

image637

image638
Lite bus :)

Idag är det kallt..

Ska snart träffa Emelie och gå en sväng. Ska få se hennes nya hund med. Kuligt :).. Sen prata lite om min födelsedag. Tänkte ha en rolig grej då. Men mer om det senare.. :P. Nu blir det en macka, sen Emmel.

Hejs

image634
Tittut

Hemma från hönö

Blev en tripp till Hönö ikväll. Kollade på påskbrasan dom har där varje år. Först åkte vi till Mölnlycke och hämtade upp Sharon, sen Hönö. När vi väl satt och väntade på båten så ringde vi hebbe och Robban och fick med oss dom. Det var längesen man träffade dom! När vi väl kom över med båten så höll vi på att frysa ihjäl. Satan vad kallt det var!! Vi checka i alla fall in brasan och den var väl.. fin. haha. Så nu har man blivit en erfarenhet rikare iaf :).

Och berget man gick upp i var liiiite halt. Folk ramla och så.. så jag höll hårt i Sharon och tänkte "ramlar jag så drar jag med Sharon i fallet. Och detsamma för henne om hon faller".. och då blir det inte lika pinsamt! haha. För då är man inte ensam om pinsamheten. Men vi föll inte, som tur var.

Men.. har aldrig sett så många fulla personer på ett och samma ställe innan. Såg inte en enda nykter. Hela ön var ju ett stort party ikväll. Stackars dom gamla som vill ha lugn och ro :P.

Sen efter detta gick vi hem till Katta.. hennes hundar är ju bara för goa asså :). Gud så söta! Satt en stund hos henne medans vi väntade på båten.

Sen drog vi oss hemåt.. förutom Martina och Sharon som fortsatte till Gretas.. jag kände att jag inte pallade mer och frös som en get så åkte hem och har nu tagit en varmt bad. Och DET var underbart.


image617
Sharon och Martina.

image618
Robban, och märta kliar sig i ögat.

image619
On da båt.

image620
Uppe på berget.

image621
Påskbrasan.

image622

image623
Hebbe, jag, Sharon, Martina. Kallt? jaa.

image624

image625

image626
Hebbe försöker få av sig sin jacka och det såg rätt kul ut haha. Han fick hjälp med detta, annars hade han aldrig kommit loss!

image627
Draaa

image633

image628
Yay, gruppkort

image629

image630

image632
HAHAHA.. här skulle vi alla göra ett hopp. Tanken var att få ett litet kort där vi alla är i luften. Fick vi ett hoppkort? Nej, men vi fick ett kort på oss där vi alla ser ut att vara nödiga ist! haha.

image631
Kolla på hunden uppe till vänster! Ser ut som han flyger till Katta! Skrattar ihjäl mig. haha.. Ser så kul ut!

Outfiten

Så här ser jag ut ikväll. Alltså inget speciellt. Men får duga :)

image655

Tralala

I fredags tränade jag som ett as och idag känns det så förbannat mycket i rumpan, armarna och bröstmusklerna. Jag är helt skakig :P.. Men skönt är det! Så har precis tränat idag igen. Så himla skönt efteråt *nöjd*.

Ringde Martina för en stund sen och ville ha med henne ut på en powerwalk. Men hon var lite väl död efter festen igår. Men när hon piggnat till så ska jag allt dra med henne ut så hon kan promenera bort sina öl hon drack igår haha.

Sitter här för mig själv och lyssnar på massa musik just nu. Blir sprätt i kroppen då! Så ikväll blir det Hönö.

Och ja, Kameran ska med!

Förresten.. satt i några timmar igår och ändrade min blogg. tycker att den blev mer varm och vårig nu :)
Så nu är jag nöjd.

Krams


Lite musik

Två nya låtar jag lyssnar en hel del på nu. Tycker dom är himla bra ;).


Britney Spears - Break The Ice


Madonna Ft. Justin & Timbaland - 4 Minutes To Save The World

Määäätt

Jisses vad jag har proppat i mig massa onyttig mat idag! Har ätit påskmiddag här hemma plus massa kladdkaka till efterrätt. Och det är verkligen tur att det inte är påsk varje helg haha. Ska smälta maten sen köra pilates. Mår för tusan dåligt om jag bara ligger och jäser! :)

Glad Påsk alla!
image608

Påsk!

Fick ett jätte stort påskägg av en speciell person igår. Tack "smygis" ! Blev jätte glad :D

image593
Findus blir liten nu.

image594
Allt är gott godis. Så vilket ska man börja med egentligen?.. ilandsproblemen är stora i år ;)

image595
Yeah

image596

image598
haha, jag är så ful va!

image597

image599

Sådär, nu har ni fått massa egopics så det räcker och blir över!

Hoppas ni har en bra dag!

Yes

Frölunda vann med 5-4 igår. Så himla gött va!!

image590

AJ!

Jag har så sjukt ont i tanden. Min visdomstand är påväg upp och det känns! Kan inte äta. Att bara svälja gör as ont! Tanden visar sig lite mellan tandköttet och den får gärna komma upp snabbare! För nu är den alldeles för långsam och ger mig massa smärta.

Så, nu fick jag gnällt lite ;D.

Natti natt


Massa socker..

image588
Mamma har köpt "lite" godis till påsk.

Hett värre

Grånos, vår kanin, hade råkat skvätta lite kaninmat utanför buren förut och vem käkar upp detta? Jo, Findus. Normalt att en katt käkar kainmat.. och han gillade det skarpt. Han fick inte nog typ. När jag gav Grånos kaninmat så började Findus käka ur burken där maten låg i.

Jag öppnade kaninburen så Grånos kunde hoppa in och ut hur han ville och självklart ville Findus in i buren och knapra på maten. Grånos har alltid gillat Findus, för han brukar slicka på honom och då njuter han. Så när kissen var i buren så njööööt verkligen kaninen.

Han verkade njuta lite väl mycket för helt plötsligt förvandlades våran lilla kanin till en överkåt jäkel. Satan sicket juckande det blev på Findus. Våldtäckt på G för fasen! haha. Så Findus försökte få bort Grånos, och DET var en rolig syn, haha! All spån och all mat flög hit och dit.

Trots detta våldtäcktsförsök så vill Findus fortfarande in och käka kaninmat!
Tänk att lite kaninmat utanför buren kan utveckla sig till rena rama hornyplay.

image579
Findus käkar kaninkrubb.

image580
Nu smyger han sig in. Sicken frisyr på Grånos!!

image581
Slickar på Grånos. Standard hehe.

image582

image583
hmm, slick?

image584
Nu börjar det hända grejer.. Findus försöker komma undan..

image585
Han försöker fortfarande komma undan, haha..

image587
Ute.. Kaninen får en box.

image586
Sicken dryg min Findus ger Grånos då! haha. Lilla Grånos vill ha meeer...

Ishockey

Frölunda förlorade mot Färjestad ikväll :( *buuhuu*

Ikväll blir det kult avsnitt!

Sitter här nu och äter nyponsoppa. Det känns faktiskt lite bättre i halsen nu, så jag antar att det inte kommer bli värre utan att det bara var en fling av nåt :).
Något jag märkte igår när jag hade ondare i halsen och åt lite choklad, så gjorde det mindre ont. Chokladen "smörjde" väl halsen på nåt skumt sätt. Så nu vet jag vad jag ska käka varje gång jag har ont i halsen :P.

Ska slänga mig i duschen nu, fixa lite här hemma sen åka iväg på äventyr. Något som ska kollas på ikväll är Nile city 105,6! Det är såå kult asså! Och längesen var det jag såg det med.. så detta ska bli lajbans.

Nej men som sagt, dusch nu!

Krams

image578
Goooomorron! Goooomorron! haha, Weiron i ottan!

Minnen..

Minns då jag sydde kläder. Martina och jag hade en sån period. Var längesen nu och jag börjar bli sugen igen på detta. Martina, sy snart igen eller? ^^. Himla mycket tyg som går åt asså. Vi köpte ju nytt hela tiden! haha. Men skoj var det :)

image577
En tröja jag sydde.



Njaaaa....


(Klicka på bilden)

Någon borde hjälpa denna kvinna. Hon ser hemsk ut. Och med silikonpattarna ser hon värre ut än värst.


Kladdiga chokladmuffins

Måste bara tipsa om detta härliga recept. Dom absolut godaste chokladmuffinsarna jag någonson ätit! Mmmmhhh..

image575


2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
100 g margarin eller smör
20 rutor mörk blockchoklad


Smält fettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Tillsätt fettet och mjölet blandat med kakao, salt och vaniljsocker. Häll upp i formar och grädda i 200°C 10-15 min i mitten av ugnen. När de är gräddade, lägg en ruta blockchoklad på varje muffins och låt smälta

- Jag brukar ta bort blockchokladen då jag inte gillar den. Så jag gör endast muffinsarna med en klick grädde till! Men smaken är ju som baken, så ni får ju göra som ni vill ;D.


Då var det en ny vecka..

Blev ju lite chockad i morse när jag tittade ut och såg att det hade snöat. Men visst, snöa på nu! Det är ju bara vår nu liksom. Fick så gott som ingen snö i höstas (vintern kom ju aldrig). Så självklart ska snö komma nu när vi börjar närma oss sommaren. Bättre sent än aldrig var det va? hehe. Hoppas snön smälter bort bara så att vi inte får massa slask. Me don´t like slask!

Charlotte Perelli vann ju melodifestivalen i lördags med. Visste väl att hon skulle vinna. Tycker att det var rätt, även fast 2-3 andra bidrag också lika gärna hade kunnat vinna! Kul om hon vinner hela skiten i Belgrad. Det hade vart något!

För övrigt så känner jag mig krasslig. Lite ont i halsen och trött i kroppen. Hoppas bara detta är nån släng av en skitsak och att jag imon är normal igen! Sjuk vill jag inte bli.. Annars så hade jag en mycket härlig helg ;).

- Nu blir det mat.


Suck

Gud vad blogg.se krånglar. Går ju aldrig att skriva inlägg!

Lördag!

Morsning! Inte sovit så länge i natt så är ganska trött nu. Hur ska jag orka träna och shoppa? Eller a, shoppa pallar man ju alltid :). Men träna? Njaae. Ska fixa lite här hemma och sen ikväll blir det nog allt några drinkar ;). Annars händer det nog inget speciellt nu på dagen. Melodifestivalen ikväll ju! Den får inte missas såklart. Spännande detta :).. Får hoppas att rätt vinner denna gången. Blev besviken förra året.

163901-574
Lättroad man kan vara då hehe. (Bilden är från okt 07)

Tränings-fredag

Har precis tränat så nu sitter jag här med min Abtronic och tränar lite till. Ska efter det sticka till solariet för att sen åka hem till en välbehövlig dusch! Eller kanske ett bad? Vi får se.. Blir ren vilket som haha.

Imorgon är det final i melodifestivalen. Mycket spännande detta. Vem tror ni kommer att vinna?
Mina personliga favoriter är Charlotte Perelli, Sibel och Sanna Nielsen. Men jag tror ändå Perelli har bäst chans i Belgrad. Hennes låt är ju en riktig schlagerhit.

Men men, den som lever får se.. hehe.

Hörs senare!

<3

Solen skiner ikväll.

Håller på att städa mitt rum just nu.. erskänn jag är duktig? :P. Så tog en liten paus och såg att solen är på väg ner och ger ifrån sig ett härlig ljus. Ljuset lyser in i mitt rum och det ser så varmt ut när ljuset är sådär rödaktigt. Härligt :).

Nej, nu blir det städning igen!

image573

Lite foton från idag :)

Usch, jag har uppdaterat bloggen lite dåligt nu det senaste. Men har vart upptagen med annat skojsigt så har helt enkelt inte fått så mycket tid till detta ;). Här kommer lite söta bilder från dagens besök på Universeum i alla fall! :D

image561
4 ormar som kringlar sig.. Gangbang?

image562

image563

image564
Fågelspindel, den var rätt stor!

image565
Sån himla stor "krabba"!! Eller vad det nu är.. tror inte ni inser hur stor den var.. Mega size!

image566

image567

image568
Cool fisk

image569
Svårt att ta hyfsad bra bild på hajarna. Men fick i alla fall en bild där man ser att det är en haj :)

image570
En liten (stor) leguan. Tror dom heter så :P

image571
Väldigt giftig groda! Som hoppade runt fritt i regnskogen.

image572
Ser ni apan? hehe. Dom var med helt fria i regnskogen man gick i.

Mysig dag! :)

Tråkig info :P

Ska snart slänga mig i duschen. Inte så gott o lukta solarie :P. Har vart på banken idag och fixat en ny internetdosa. Min förra pajjade ju totalt. Så har inte kunnat föra över pengar till mitt konto från sparkontot sen i onsdags! Så det var verkligen nada pengar på kortet. Så då får man ju lite panik, pengar behövs! haha. Men nu är allt lugnt igen. Och dosan man fick nu är mycket snyggare och modernare än den platta fula fyrkanten man hade innan. Gött!

Slänger in en jätte kort film på Findus. Han är helt fascinerad av fågeln som flyger förbi. Så söt :). (Ni hör kvitter)


:D

Ville bara tacka er som skriver alla söta kommentarer!

Tack så mycket! :)

image553

En dag med noll att göra..

Vad händer idag då? Idag är verkligen en sån dag då man har noll att göra! Ibland kan det iofs vara rätt skönt.. men idag vill jag faktiskt göra något. Tråk att Martina åker till Norge ikväll igen :(.

-----------------------

På tal om helt annat.. skrev ju ett inlägg om vår katt Sixten förra året och att han var döende. Han låg ju som sagt på djursjukhuset med dropp osv.. Läkarna sa att han inte skulle leva länge till.. kanske 3 månader och så sa dom att det så gott som inte kommer bli mer än 6 månader om det vill sig väl. Sixten har nu levt i 8 månader!

Ja menar.. han läkaren ville att vi skulle avliva honom då när vi var där eftersom han trodde att han skulle ha så kort tid kvar i livet. Men vi ville ge han ett bra slut.. får hem honom så han kunde känna sig trygg. För vem gillar sjukhusmiljö?. Skulle han på något sätt få ont eller må dåligt igen då hade man såklart fått avliva.

Hur som helst.. det har nu gått 8 månader! Det är ju himla mycket längre tid än vad läkaren sa.. och Sixten han ser frisk ut.. ätit upp sig och leker. Han var jätte mager förut.. Så nu när han gått över livstiden, eller vad man ska säga, så går man och tänker hela tiden på att sjukdomen kan bryta ut när som helst.. vilket är jobbigt! Han är fortfarande döende pga felen han har på njurarna.

Tycker det är väldigt kul att han lyckats leva så här länge.. så sjuk som han var då han åkte in på djursjukhuset.
Hoppas han finns med oss länge till. Vill inte att han sa dö.

image552

Lik eller inte?

Är jag lik Kristanna Loken? Har fått höra det sjukt många ggr. Hon var med i terminator 3.

image550

BlaBlaBla

Bara för ni är så snälla så kan ni få se mina tråkiga vardagskläder som jag har på mig idag! haha.

163901-554

Igår.

Martina och jag var ju som sagt på party igår i en lägenhet i stan. Trevligt var det allt :). Tog inte så många kort, men här kommer några:

163901-557
Martina tar en sup

163901-556
Kläderna

image558
Kasst tagen bild.. men men :P

image542
Här spelas det Guitar Hero!

image543
Henke var fuuull

image544
Och jag tittar på?

En liten päronshot, på denna bilden är den helt normal tills jag hällde i lite cider. Hela shoten svällde upp till en geléklump! haha. Så äckligt! Det röda i shoten är nån annan drink som Martina hällde några droppar ifrån. Antagligen blev det någon reaktion på dom tre olika blandningarna. haha.

image547
Trevliga tjejer!

image559
Jag och Martina på väg hem.

Partay!

Ändrade planer.. Universeum och fjärilshuset blir flyttat till söndag eller måndag.. det blir nämligen party idag så vi håller på att ladda just nu. Ska färga Martinas hår nu, sen ska vi in till stan och köpa löshår till henne, stanna och ta en glass sen hem och börja shota ;D. Martina har införskaffat sig nån pärongrej som man kan shota.. och den har det fantastiska namnet BAJA Päron. hahaha. Så det blir till att dricka baj.. Yes indeed! 

163901-536

På väg..

Väntar just nu på att Martina ska ringa mig. Känns som vi har massa saker att göra.. fjärilshuset, universeum, stan för att köpa löshår och så. Ställde klockan på ringning i morse men hade stängt av den i sömnen så försov mig lite.. Martina ringde och väckte mig och jag vaknade upp i chock typ. Hjärtat slog as snabbt! Obehagigt värre.. men efter en dusch så var allt lugnt igen :).

image533
Martina och jag är verkligen snyggast asså..

image534
Får inte glömma denna heta bilden med. Emelie, jag, Martina. Haha!

*Skratt*

Min humor kanske är kass, men skrattar så himla mycket åt dessa asiater. Dom är såå roliga! Har typ kollat på alla deras videos.. Känns som att man typ lär känna dom och deras humor ju mer man kollar.. Funny! haha






Sunshine!

Solen skiner på rätt rejält idag.. underbart :). Och nu har jag precis käkat så är sjukt mätt, urk..

idag kommer Martina hem.. så imon ska vi till fjärilshuset och Universeum, FOTA! Längtar faktiskt.. så det kommer bli mycket roligt. Både hon och jag gillar juh att gå till ställen som dessa.. vi gillar t.o.m att gå på museum! haha. Gick på sånt väldigt mycket som små.. med familjerna och så. Det var tider det!

Nepp nu måste jag dra!
hej svej

image532

Älska

Grymmaste låten just nu är Takida - Curly Sue. Love it!
Lyssnar hela tiden på den, och högt ska den spelas. Får rysningar!!

Björn!!

Tycker det är så sjukt tråkigt att Björn Gustafsson inte kommer vara med i andra chansen på nu på lördag. Det är ju för honom som jag ens kollar på melodifestivalen.. och så är det nog för många andra med. Det är verkligen han som fått melodifestivalen att bli så himla mycket roligare i år! Vill ju att han ska vara meeeed! Björn är så GRYM! Dumma SVT!

image531

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article1979320.ab

Så sött...

Haha, Lukas är så rolig. Han ligger på mina axlar nu och lutar sitt huvud mot baksidan av mitt huvud. Så jag sitter som värsta puckelryggen framför datorn! Och han kurrar gärnet.. och det låter högt när han är så nära mina öron :D

image530

Hej Hej Hallo

Sådär ja, kom hem för ett tag sen, men.. den solningen behövdes kan jag säga. Har ju kört med brun utan sol ett tag nu och har tröttnat. När färgen ramlar av så blir det så ojämt. Gillar inte det :)
Så nu sitter jag bara här och lyssnar på musik och softar. Finns inte så mycket man kan göra ikväll.
Längtar sjukt mycket till sommaren.. grilla, bada, festa.. men nu har det vart väldigt soligt och fint väder så nu känns det inte fööör långt kvar till sommaren!

image528

Vill på skumparty nu! Miss that.. Martina, i sommar får vi röja på skummis igen!

Melodifestivalen 08

 
Jag tycker Charlotte Perellis låt ska vinna nu i Globen! Jag vet att om denna låten går vidare så kommer Sverige ligga bra till i Belgrad! Äntligen en vinnarlåt till skillnad mot förra årets låt av The Ark.. gillade inte dom alls!

Så nice..

Förresten.. det var grym solnedgång här ikväll. Självklart fotade jag detta. Älskar att fota!

image526

Solig dag!

Hej alla. Ville bara säga att jag lever! Tänkte städa här hemma nu, mitt i natten och allt. Men det kan behövas.
Umgicks lite med Martina idag innan hon skulle sticka tillbaka till Norge. Åkte till Frölunda Torg och köpte byxor, är skit nöjd med byxorna.. dom satt perfekt. Sedan köpte vi glass och körde till röda sten för att äta glassen där. Underbart väder verkligen! *Tillbaka till städningen nu*

image523
Denna älsklingen ligger i min säng varje natt. Vad hade jag gjort utan ditt sällskap?

image524
Mysiga tassar...

image525
..var tvungen o klämma lite.