Puh..

Idag blev det ett riktigt bra pass på gymmet. Körde rygg + biceps + kondition. Men nu är jag sjukt trött. Blir alltid det efter ryggpass! Har iofs vart vaken sen tidigt imorse. Är ju faktiskt ledig och då borde man sova ut ;) Men jag vaknar alltid tidigt nuförtiden, trots att jag somnar sent. Men jag är ledig imorgon också så det är riktigt skönt.

Ska hem till Daniel ikväll och leka lite med honom. Kommer bli kalas som vanligt :D Man får många skratt ihop med den filuren! Och imorgon ska jag och mamma till ullared, haha. Ska se om jag hittar lite söta saker där nere.

Riktigt bra lön imorgon med! :D



Lång dag..

Idag blev det ett ganska kort jobbpass, skönt! Och lite konditionsträning med. Sen fick jag även besök av Dennis. Mycket trevligt! Vi bestämde för att ta en shoppingdag snart.. och då kommer han få se vad shopping innebär! :D Jag är fruktansvärt trött ikväll så tänkte visa lite bilder från i fredags sen mysa ner mig i sängen och sova! Imorn blir det massa trevligheter ;)

Puss!






Martina och jag flummar alltid innan vi drar vidare! Mer än denna kan jag inte visa! haha


Puppy!








Hamnade på Excet


Lördag

Igår var jag ledig från jobbet så jag passade på att införskaffa mig en LED-tv. Är sjukt nöjd med den! På kvällen blev det utgång och vi hamnade på Excet. Massa dans och massa folk. Mycket trevlig kväll ;) Somnade vid 5-tiden så idag är jag trött! Är riktigt sugen på en sliskig pizza eller Max hamburgare.. mums! Men blir nog inget med det.. om ingen kommer med hemkörning :P Tror jag ska försöka ta mig till gymmet lite senare. Springa av sig lite energi. Energi som inte finns! Men jaja ;)

Puh.. ska ta mig en dusch nu och sen iväg på bus. Slänger upp lite bilder från gårkvällen lite senare.
Puss!


New stuff

Hämtade ut lite grejer på posten idag. Skor, klänning och bh. Nöjd! Ska dock korta ner klänningen då den är något för lång. Hellre lite kortare än för lång ;) Har även beställt en Revitalash som jag ska hämta ut imorgon. För er som inte vet så är det ett serum till ögonfransarna så dom ska bli längre och fler ;) 1300 kr för en sån godsak! Enligt alla som funkar den verkligen. Återkommer med en recension :)

Sjukt vad slappt det vart idag. Somnade waaaay too late igår! Fast så kan det gå när man har roligare saker för sig, haha. Så jag har myst i soffan nästan hela kvällen.

Nu ska jag och min träningsvärk hoppa in i duschen och duscha länge. Trots att det är sent. Bryter jämt mot dom reglerna ;)




Trött söndag

Fy vad jag är trött. Massa disk. Cindy har kissat på ett täcke. Måste dammsuga. Vill sova. Måste träna. Rolig söndag va? Det enda som ska bli kul är träningen. Men allt annat, blää. Tvättade igår och måste göra det idag igen. Åh, har ju en energidryck i kylskåpet! Sjukt gott. Blir till att halsa den så kanske jag blir 1 % piggare, haha.

Annars då? Mycket som hänt, men ändå inte. Eller ja.. har fullt upp, jämt! Jobbar kväll/natt hela nästa vecka men hoppas på att hinna med lite mys ändå ;) Håller även på att smida lite planer.. men mer om det nån annan gång ;)

Nu måste jag till tvättstugan. Stön..


Zorro :)

Nyårsoutfit

Detta hade jag på mig! ;)



Nyårsafton

Nyår var jätte bra! Hade riktigt trevligt. Kul att träffa nytt folk med :) Husfester är alltid bäst! Känns dock lite konstigt att det är 2011.. Känns så mycket? Usch, börjar verkligen bli gammal nu! Får passa på att njuta nu medans man är ung och fri :P

Lite bilder från nyår:


Mingel


Mini och jag!






Lite dans ;)


Emma och jag!




Pontus :)




Jag, Martina och Emanuel :)