Torsdag

Morsning!

Kom precis hem från apoteket. Har hämtat ut värktabletter för min nacke. Var hos läkaren klockan nio förut och ja, jag har nackspärr! SKönt att jag kan ta tabletter mot det nu. Köpte även noskapin för min hosta. Usch, jag är verkligen ynklig nu. Tur att jag inte har någon feber eller ont i halsen längre! Jag har inte jobbat å hela veckan.. vilket suger. Får inte jobba idag eller imorgon heller enligt läkaren. Är jag inte bättre efter helgen så blir det tydligen sjukgymnastik, sa läkaren!

Så tråkigt att vara hemma hela dagarna.

Vad finns det att göra om dagarna för en som har nackspärr?? haha.

Egocentrisk?

Inte ofta jag lägger in massa bilder på mig men igår lekte jag lite med kameran innan alla gästerna kom! Så här får ni: :)



Studentkalas efteråt.

Lite mat till alla gästerna som kom. Helt fullt blev det i vardagsrummet.

( Orkar inte lägga in alla bilderna nu :P )

Student 27/5-08!!

Idag tog min kära syster studenten! GRATTIS SOFIA! Är så glad för din skull :). Kom hem för inte så längesen och om ett tag kommer det gäster och då ska det firas ännu mer :)..

Här står vi och väntar på att dom ska springa ut :). Jag, pappa och mormor.

Mormor och morfar :)

Mamma och pappa :)

Wiiee.. här kommer HO3A!



Sofia! :D


Var väldigt mycket folk där. Tänk att dom klasserna som tog studenten nu har någon koppling till alla här!

Sofia och Zandra!

Grattis igen!! Snart blir det god mat här hemma och presentöppning!

Puss!

Uppdatering

Är sjuk.. igen! Var inte alls längesen jag var krasslig och nu var det dags igen. Började hosta i fredags.. så har hostat hela helgen. Sen på söndagen fick jag lite ont i nacken.. en nackvärk som bara blev värre.. och idag känner jag mig stelopererad. Kan ju inte röra på nacken.. gör så ont! Plus att jag fick feber i natt.. Så det blev inget jobbande för mig idag.. jag som hade behövt jobba. :( Det var dom dåliga nyheterna..

Dom roliga nyheterna är att jag köpte en 42 tums platt tv i lördags :).. För min kommande lägenhet. Allt ska nämligen vara nytt då :). Nästa sak jag ska införskaffa blir nog en soffa. Har kollat på några så det blir nog bra! Vill så gärna flytta nu bara. Inflyttning 1 juli är det, vilket är ett tag kvar. Men som tur är så tror jag att jag får ta lägenheten i juni.. but still.. ett tag kvar!

Men nu ska jag fortsätta med att vara sjuk och att spela Mario kart. Det gamla kultspelet! Det håller fortfarande :)


Tänkt lite..

Hmm.. har funderat lite på min blogg. Kanske tar och lägger ner den. Känner att jag just nu aldrig har tid till att uppdatera. Jobbar på dagen, upptagen om kvällarna.. är även upptagen på förmiddagen då jag tränar.. hmm. Men samtidigt är det tråkigt att bara sluta med allt och inte ha kvar sin lilla "dagbok" :P. Aja, Jag får tänka lite till :)

Kom nyss hem från jobbet i alla fall och ska ta en dusch nu. 4 timmar kvar tills lönen kommer in på kontot! Underbart ;)..

För övrigt så var det en väldigt kul dag på jobbet. Skrattat sjukt mycket! Dom är för roliga asså :)

Men som sagt, dusch nu!

ASG



Haha!

Festen i Mölndal

Idag var det verkligen en riktig bakis-söndag. Med massa skräpmat. Pizza, godis och litervis med vatten. Var nämligen på en fest i Mölndal igår och jag hade jätte skoj! :).. Satan vad jag slirade då.. och jag fick ju för mig att gå hem sen, alltså GÅ från Mölndal och hem till Askim.. det är ju en bit. Och vet ni hur många blåsor jag har på fötterna nu? Ju 8 stycken! Haha, mina fötter lyckas alltid ta den värsta smällen varje gång jag ska få för mig nånting. Men men! Träffade nytt trevligt folk som man pratade mycket med.. blev lite roliga samtalsämnen faktiskt ^^.

Men som sagt.. idag.. haft en lite smått äckelkänsla i mig hela dagen. Men det är väl så det blir "dagen efter".. Trots det så har den vart mys :).

Tog lite bilder i alla fall:

Två goa tjejer och Emelie


Jag haha och vad han nu hette!! åh, har det på tungan...


Emelie gör något onormalt haha




:D


Krök i köket


En tjej jag träffade där, och Jag. Hon hade ett väldigt annorlunda namn som jag inte heller kommer ihåg! ^^




Dom två goa tjejerna, jag och Emelie!




Live ;)


Vi fick se ett litet uppträdande med. Jätte duktiga! Klippet är lite kort bara.. men ni får ju se lite :P

Så kul var det. Tack för att jag fick komma :)

Lagar mat..

Nu kan jag skriva igen. Blogg.se har hållt på med sidan så jag har inte kunnat logga in. Sitter och äter mat just nu och ska alldeles strax åka iväg till jobbet. Så skönt att det är fredag! Händer nog inte så mycket ikväll eftersom klockan elva är det hockey! Finns väl ingen som missar när Sverige spelar?

Har nyss vart och tränat med.. idag blev det ben och axlar :).. nu ska jag sticka!

Puss

Hemma

Kom nyss hem från jobbet och har tryckt i mig lite kycklingsallad. Känner mig väldigt trött i kroppen idag.. dessutom har jag träningsverk i magen. Gillar inte alls den känslan, så obehaglig. Men det får man ta :)

Annars så blir det lugnt ikväll. Ska fortsätta att kolla lite möbler på nätet. Ska bli så kul att inreda lägenheten sen.. kommer ju köpa allting nytt :) Så det kommer bli fräscht! Sen blir det inflyttningsfest ;)..

Nu ska jag bada!


Lördagen

Åkte till Isak igår och solade ute några timmar sen grillade vi. Han gjorde all mat och det var GOTTGOTT! Efter det så åkte vi till Liseberg och spelade bort 800 spänn, men vi vann en hel del faktiskt! Fast det vi vann var inte i närheten av att vara värt 800 kr haha. Efter Liseberg tog vi en sväng till Gunnebo slott och tog en promenad där. Väldigt fridfullt och vi stötte på en del djur/kryp.. som tex en groda, spindel, flygfän och en helskum svart grej som följde efter oss i luften.. Såg ut som en tarzan-spindel som svingade sig mellan träden med spindelnätstråd! haha.. Vi åkte sen hem och kollade en film - The bucket list med Jack Nicholson och Morgan Freeman. Den var riktigt grym. Se den!


image798
Vinsterna :)

image799
Gunnebo slotts trädgård

image800
Jag :)

image801
Isak :)

image802
Grodan boll

image803
Den ville man inte ha på sig.

image804
Slottet, som inte ens är ett slott haha.

Det var en fullspäckad dag. Jätte skoj/trevlig/lyckad! :)


Härlig dag!

Haft fullt upp i helgen så har inte kunnat blogga nånting. Men nu är jag tillbaka i nya tag haha. Solade i fredags, lördags och idag ute, så färg har man verkligen fått.. Och jeeez vad jag har bränt mig på rygg, rumpa, lår.. solade mest baksidan idag.. kanske lite för mycket. Jaja! :)..

I onsdags åkte som sagt jag och Martina till hennes lägenhet och skulle kolla in den. Hon har inte fått in så mycket möbler än så det fanns inget att sitta på. Så vi fick använda golvet såklart.. men ett vardagsrumsbord hade hon köpt så vi satt vi det och fikade lite.. :)


Stack sedan hem och köpte Burger King på vägen.. blev så mätt va! Men såå gott!

image794
Jag har blött hår så mobba inte frillan! :P

image795

image796

image797
Martina hämtade två täcken som vi gosade med på golvet haha.. skönt :)

Fick den!

Jag fick lägenheten! Det är nu dags för mig att lämna skatboet och detta känns väldigt bra! Så det är blandade känslor här hemma. För ingen vill att jag ska flytta men samtidigt är dom glada över att jag äntligen fått en lägenhet.. har sökt lääänge.. Men jag kan ändå känna att det är lite tråkigt.. att bo ensam i en stor lägenhet.. behöva göra allting själv och så. Nu har det ju alltid funnits färdiglagad mat här hemma.. nada hyra m.m. Undrar hur det kommer kännas runt jul? Ska jag köpa en julgran helt ensam och pynta? haha.. sånt som man alltid gjort med familjen.. aja, man vänjer väl sig. Ska väl nångång skaffa mig en egen familj så ^^.. även om det är långt tills dess!

Men men, vad har jag gjort idag då? Hälsade på Emelie och slingrade hennes hår.. kul att se hennes nya lägenhet. All får typ lägenhet nu.. rätt kul :).. Sen har jag vart och solatvid havet. Så har fått lite färg :D Och nu ska jag duscha!

Vaxat mig

Har precis vart och vaxat benen! Valde "hela ben", vilket innebär att man vaxar smalbenen och låren. Västa gött det var! Det kändes! Men kan rekommendera det :).. Jag betalade 400 för det vilket är värsta fjantsumman för vaxning :).. Och nu är man baby len, Yes! Känner mig så tjejig nu hehe. Man skämmer bort sig själv, och det gillar jag :)

Ni tjejer, testa!

image793

:D

Jag har sökt lägenhet i tre års tid nu och NU fick jag lägenhetserbjudande. Min bästa vän Martina har precis fått en lägenhet i Tuve. Och vet ni vad som är mycket komiskt? Jo att den lägenheten jag ska kolla på ligger i samma hus som henne. Altlså vi kommer bli grannar isf!! haha. Hon bor på 79 och jag 83. Hur sjukt är inte det? Vi har bott grannar hela våra liv och ska fortsätta bo på samma ställe? hahah.. om jag nu väljer att ta den. Min plan var inte direkt att bo i Tuve. Så får se efter visningen.. men gud vad kul ändå! Kan säga att jag nu förstår Martina när det gäller ensamheten i lägenheten. Jag, helt ensam i en trea.. Happ! Vad ska man göra med det tredje rummet?

Aja, Nu ska jag iväg och jobba!

Puss

En lugn dag

Solade lite ute idag. Så himla härligt :).. Förutom det så har jag inte gjort mycket.. bara slappat. Imorgon är det en ny jobbdag och jag ska träna med. Har haft uppehåll nu med träningen en vecka eftersom jag vart sjuk. Får ångest för det! Men imorgon så är jag på G igen.. Längtar faktiskt! Sitter just nu på balkongen och skriver.. får inte nog av solen :).. och även om för mycket sol är skadligt så är det samtidigt nyttigt med sol.. så jag går endast på det nyttiga :P..

Nu ser jag att mitt nagellack håller på att flagna bort så jag ska ta bort det och lägga på nytt *tjejig idag*

Hej svej

image791

Mammas födelsedag!

Det blev helt ändrade paner ikväll. Min mamma fyller nämligen år idag ( Grattis till henne! ) och jag valde att stanna hemma ist. Skulle egentligen till Tuve men det sket sig, mongo bil. Men var lika bra då vi har gäster här och det är inte ofta man umgås en hel kväll med familj och släkt. Mormor och morfar är fortfarande kvar samt min bror som hälsar på. Så det tjötas en hel del i vardagsrummet nu. Nyss var det en samling i mitt rum där det skulle diskuteras haha. Satt och pratade kärlek och förhållanden med morfar. Han har ju fått lite erfarenhet på 60 år säger han ;).

Har bara tryckt i mig massa godsaker idag, vilket inte är så himla bra. Men när någon fyller år så tycker jag att man får frossa :).. Har precis underhållit mig med våra goa katter! Dom är aldrig tråkiga vilket jag älskar. Så filmade lite som ni ska få se :)

Jag busar med Findus i badrummet. :)

Sixten och Findus och en vattenkran.



image788

image789

image790
Kattsamling!

Men det har vart en mysig kväll. Nu är jag trött och ska hoppa i sängen - ensam. Men får antagligen sällskap av en kisse, vilket underlättar mycket!

Natti

Tuve ikväll

Idag ska jag hem till Martina i Tuve där det blir till att supa till det ikväll. Måste ju inviga lägenheten hehe. Sen får vi se vart vi hamnar.. och nånstans kommer vi hamna även om det så blir inne i garderoben haha.. ska sova över hos henne med. Så ja, det kommer tas massa roliga kort såklart :)..

Nu ska jag iväg och sola!

Lite bilder från Valborg

Hej hej kära bloggen!! haha

Det blir en lugn kväll för mig denna fredagen.. fick väldigt jobbig skoskav på båda mina fötter på Valborg att jag inte längre kan gå normalt med eller utan skor. Fundera på att visa bild.. men vet inte om jag vågar då det ser väldigt BLÄ ut.. vissa är ju känsliga för sånt :P..

Blev i alla fall party i onsdags. Jag och Martina gick till en förfest här i Askim och självklart skulle det spelas ölspel! Sånt är aldrig bra för mig då jag blir påverkad snabbt... men men, det var ingen fara denna gången :), Allt folk splittrades sen då vi alla drog till olika ställen. Martina stack in till stan till Berså medans dom andra drog till ett annat ställe, och jag ville inte med eftersom jag visste hur sjukt mycket folk det skulle vara ute. Så jag ringde Issa och fick med henne på en fest som var i en lokal ist. Dum som jag var så promenerade jag dit med mina söndriga fötter.. Mötte upp Issa plus andra vänner på festen..

Så var vi där en stund och tjötade med alla sen var det bara till att traska hem igen.. fick sällskap av Miguel en stund tills jag mötte upp Isak som ville möta mig mitt i natten. Han hade typ slirat runt för sig själv i några timmar utomhus.. haha, alkoholen kan göra mycket med en :P..
Somnade sen vid 06..

Dagen efter var MYCKET slapp.. sova - kebabpizza - sova lite till - kolla igenom miljoner kanaler på tv - slappa - käka glass - slappa - såg en tiondel av en film -  slappa - sen sova för natten! Hela dagen gick åt av att ligga i soffan.. haha.. men det var mys :)


Lite bilder från förfesten:
         


Här får ni se en snabb film. Jag syns i början och säger "filmar du?".. Filmen är lite mörk bara.. men men!


Tog typ inga kort här ifrån men detta är från "lokalfesten":
  
Jag och Issa!



Dagen efter:
image784
SÅ GOTT!



Okej, jag vågar visa.. titta INTE om du är känslig. Korten är från idag.. så himla ont gör det!!!!!
  
Vänster och höger fot. :(