...

Tar ett brejk från bloggen tills jag fått ordning på saker och ting!

Puss!


Han har allt..Sicket kap..

<3
Lite bilder :)

Skulle aldrig druckit den där latten. Är inte trött för fem öre nu. Kollar på poltergeist på femman och försöker bli trött. Ska man kanske ställa sig på orbitreken och förbruka lite energi? Hmm.. får nog bli så :)

Här kommer lite bilder från den mysiga tiden i Blekinge med älskis :D


Love u!!

Lever!

Jag veeet! Dumma mig som låtet bloggen ligga död. Men har haft semester och tankar på helt annat. Har vart en sväng i Skövde, en vecka i Blekinge med Filip, och dessutom flyttat. Vilket tog på krafterna och massa tid. Har fått renovera hela lägenheten typ. Nu väntar jag bara på att få köket fixat och nytt golv i vardagsrummet samt lägga nytt golv i hallen.. sen så! :) Dessutom har jag råkat paja min dator som vart på lagning hela veckan. Men den kommer imon som tur var. Och då kommer en storm med bilder på massa :) Men jag trivs som tusan i mitt nya hem! Äntligen! Min kisse Cindy har fått flyttat hit med.. hon är så go!


Lillkillen längst till höger blir min den 5e september. Cindy kommer få en pojkvän ;) Åh, längtar efter honom!

Ikväll har jag tränat på min orbitrek (ja den från tv shop haha) tills jag fick blåser på fötterna, haha. Smart :) Så nu ska jag däcka i sängen innan jag somnar sittandes rätt upp och ner.

Natti o puss