Onsdag

Idag kom deklarationen och jag är mycket nöjd med hur mycket skattepengar jag får tillbaka! :) Med tanke på att jag aldrig fått tillbaka mer än 2000 så var detta massa bra! Ska snart iväg till jobbet men har en del småfix att göra innan. Har även köpt bio biljetter till Alice i underlandet på fredag så jag längtar massor tills dess! Hoppas den är bra nu som alla säger :) Hört att den är lite udda? Och "mörk"? Men det blir nog skoj vilket som. Och på lördag blir det kanske lite fest.. hoppas på det iaf :D

Nu ska jag fixa!

Ciao


Snaaaaaart!


Kärlek

Kärleken kommer och kärleken går, ingen kan tyda dess lagar.
Med dig vill jag följa i vinter och vår och all min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter.

.

Kärlek är som en duva, håller man den för hårt kvävs den,
håller man för löst flyger den bort.

.

Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta ska du få höra att det fortfarande slår.

.

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.


Fina :)


The road

Har nu sett färdigt på filmen The road. Jösses.. grymt tragisk och gripande film! Den var bra men kunde vara lite småseg ibland. Och man ville att något mer skulle hända.. eller att man skulle kunna få veta lite mer vad som gjorde att det blev som det blev. Vad som orksakade jordens undergång. Filmen var verkligen grå och dyster men vilken fantastiskt kärlek det var mellan fadern och sonen. Vill inte berätta slutet för er som inte sett den men lipa som en gris där i slutet! :(

Den får 3,5 av 5.


Våfflor!

Idag är det våffeldagen! Ska bli riktigt gott och trycka i sig några sen! Våffeltarmen skriker :D Och imorrn är det dags att invadera Skövde och my love igen! Speciell dag på lördag och då ska det mysas. Vi ska även meka med min bil höhö.. blir en härlig helg :D

Glöm inte att det är Earth Hour på lördag kl 20.30. Så släck ner allt ljus då under en timme :) Tur jag har som kommer sitta i Filips famn då <3


Pluppiii!!

Black.n.white.true.love
...Mörkbrunt!

Sådär ja.. nu var man brunett istället :D Känns skönt med en förändring efter 10 år som ett ljushövve! Känns braa än så länge! :)
:D


Filip

Jag har världens bästa pojkvän! Tack för att du är så underbar mot mig och finns i mitt liv.
*Älskar massor*
....

Finns inte så mer nytt att skriva här. Just nu är man inne i en liten svacka så det finns inte så mycket positivt att förgylla era dagar med haha. Vet liksom inte hur jag ska få ihop saker och ting.. är trött av allt tänkande. Önskar att vissa saker vore annorlunda.

Vill bara härifrån! Lite mer sol och värme tack! Och jag vill flytta nu! Det är så mycket jag vill just nu så jag sprängs.

Väntar...

Skövde-tripp

Tog en tripp till Skövde i helgen.. och det finns ju LITE mer snö där! Filip och jag fick för oss att åka upp till ett berg som finns där och kolla på grottor. Pga snön så kunde man inte köra ända fram till grottorna utan vi fick gå en himla bit som kändes som 1 mil haha.. och snö på det! Jag frustade som en gammal sengångare när jag tog mig upp för backen! Filip hade jäklars mycket med kondis och skutta upp för backen som ingenting, haha.

Vi stötte även på två älgar som skulle samma väg som vi men dom var lite snabbare än oss så dom försvann ganska fort.. känns alltid speciellt att se älgar på nära håll eftersom man gör det så sällan. När vi väl var framme så såg man inte vart det var mycket/lite snö där man gick så helt plötsligt kunde man sjunka ner med benet och ha snö upp till låret (och det hände ett antal gånger). Men det var jätte mysigt där och härlig sol som lyste på oss :) Satt där en stund och myste massor. Efter en stund började vi trippa hemåt och det var mycket lättare med nerförsbacke! Sicken lirare vi mötte på vägen då haha.. hans sätt att snacka kallas bara för en sak: humor!

Sen blev det en powernap i sängen! Lugn o skön helg <3


Gladare än gladast!

Nu händer det grejer! Har fullt upp med ett byte av min lägenhet. Ska nämligen inte bo kvar i Tuve utan jag vill över till andra sidan Göteborg till stan :D Har hittat en lägenhet som passar mig perfekt med tanke på dess storlek, läge för mitt jobb, familj, vänner, affärer.. ja allt! En tvåa på 61 kvm som ligger på bottenvåningen i Linné.. Är så nervös.. vill verkligen ha den. Nästa vecka ska vi skicka in alla papper!

Hörde jag inflyttningsfest någon? ;) Mina tankar snurrar iväg som tusan och jag drömmer mig verkligen bort på hur jag ska inreda lägenheten, m.m!