Kör försiktigt!

När jag såg denna videon så fick jag en rejäl tankeställare, och då är jag ändå en av dom som kör lugnt och fint. Jag rös när jag såg videon.. sånt här händer hela tiden överallt i världen. Förstår inte alls dom som ska gasa på och köra helt galet. Det är själviskt... eller dom som ska stila inför någon. Så töntigt så det skriker om det! Om du vet att du är en av dom som gillar att trycka på gasen lite väl mycket.. så kanske denna videon får dig att tänka om?


Kossan.se

Kommentarer
Postat av: D

Usch va hemskt! Jag har gått och hållt en kista på min axel så.. ingen trafikolycka med illa nog..

2009-06-09 @ 00:33:34
Postat av: martina

känner mig träffad...

Postat av: Mattias

Usch... Den här filmen kändes träffande, körde själv på det sättet innan, inte för att stila, men för adrenalinkicken jag fick ut... Insåg dock att risken för andra är så stor att den lilla kick jag fick ut inte kan uppväga det... När man sen tänker på att så många liv kan påverkas som i videon, så är det riktigt själviskt och barnsligt att leka med bilen :S

2009-06-20 @ 08:56:49
Postat av: Emma

Nej, men usch! Vilken ledsam video. :( Finns verkligen idioter där ute på vägen! Alla borde se den där videon.



2009-07-11 @ 16:22:16
URL: http://eembla.blogg.se/
Postat av: Annso

Oj, tittade in här från ricelitos blogg. vilken hemsk video... Fler borde se den. Skön blogg du har

2009-07-24 @ 10:34:52
URL: http://annsosblogg.blogspot.com
Postat av: MikaelH

Videon är hemsk, jag klarar av att köra lungt o stilla när den framför mig håller rätt hastighet, dvs den hastighet det står på skyltarna sedan finns det sånna som kör så lungt o stilla att dom är ofta orsaken till att man vill köra om dom folk som exemeplvis stannar för att släppa över fotgängare när de är rött för dom eller när dom inte kan använda påfarts sträckan för att accelerera till hastigheten som motsvarar vägens hastighet bestämelser.

Dessa förare är ofta äldre förare eller yngre tjejer som nyss fått sitt körkort dessa ställer till många situationer om man nu lägger på dessa förare som oftast är killar som har en tung fot så brukar detta ställa till med olyckor.



Finns säkert mer än bara mig som känner igen dessa 2 betenden i trafiken

2009-07-26 @ 04:59:32

Kommentera nåt sött här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback