Kröka?

Nu sitter Martina och jag och tar oss en sup mitt på vardagen.. eller sup och sup, vi tar oss en drink och smakar på det vi inhandlat :). Martina köpte sig en spritflaska som heter koskenkorva (haha) samt juice. Och jag köpte mig en passoa - passion fruits och tranbärsjuice. Så nu sitter vi med våra blanddrinkar. As goda är dom.
Förutom detta så har vi vart på Frölunda torg och shoppat lite. Hittade lite kläder medans Martina hittade noll saker. hehe.. plus att vi proppat i oss cheeseburgare.. urk ändå.. men det var gott för stunden haha.
Nu ska vi klunka vidare.

Tjenamors!

image218


image219

Kommentarer
Postat av: Micke

Kollar ni på stand up comedy när ni super till mitt i veckan? :)

2007-11-28 @ 18:31:00
Postat av: marcus

hej... verkar va det enda hyfsat bra sättet att få tag på dig... kan inte du adda mig på msn vill veta lite saker, är nyfiken... det är ju bara att blocka mig om du vill sen.. [email protected]

2007-11-28 @ 20:05:17
Postat av: CM

hej på dig
Läste Stina-Lees blogg och även din kommentar så jag var tvungen att gå in och kolla på dina bilder på snyggast. ursäkta men vad är det den där människan jiddrar om? vad var det för "utvikande" med dina bilder? och bilden hon la upp, ANMÄL! du kan tom få hennes blogg stängd eftersom hon inte tagit bort bilden heller. Och sen när blev det förbjudet att ha uringning? jag bara undrar, herregud hon är ju sinnessjuk. Nej du ska inte bry dig om henne och anmäl!!
Kram på dig och ha en riktigt bra kväll!

Postat av: CM

låter bra! och hoppas dom reagerar!
dom brukar vara sjyssta så det ska nog inte vara några problem får vi hoppas. och med tanke på att du sagt till hon har godkänt kommentaren men endå inte tagit bort den, det är lågt. känns som att bara för att hon inte ha något alls ska hon gå på dom som faktiskt har något att visa upp. tyvärr hör jag till den första kategorin men inte fan hoppar jag på andra gud nej, man ska visa det man har *med en nypa salt* om du förstår vad jag menar =) och klagar hon på dina bilder har hon ju knappast sett verkliga utvikningsbilder!

2007-11-28 @ 23:00:24
URL: http://wendelicious.blogg.se
Postat av: Martina

Hej. Är inte det du på den ena bilden av dess?
http://stinalee.blogg.se/1196124462_ver_hustrun_ska_manne.html#comment

2007-11-28 @ 23:58:07
URL: http://martinag.blogg.se
Postat av: Martina

Usch dålig stil av henne att hänga ut dig. Hoppas Den försvinner från hennes blogg iallafall.

2007-11-29 @ 12:27:04
URL: http://martinag.blogg.se
Postat av: Gossip Girl

ååå god sista bilden såg ut! Såg att Stina hängt ut dig i sin blogg.. riktigt dåligt gjort av henne! Stå på dig tjejen :)

2007-11-29 @ 20:43:36
URL: http://piinkpassion.blogg.se
Postat av: Amila

hej, hur har det gått med amälandet av stina? jag tycker det är så otroligt fel, det hon gjort! stå på dig girlie .

2007-12-01 @ 00:04:17
URL: http://alima.blogg.se

Kommentera nåt sött här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback