Dagens

Idag är jag tom på ord så det får bli en liten dagens lista :)

Senaste

Låt du hörde: Yolanda be cool - we no speal americano

Film du såg: Edward Scissorhands

Mat du åt: Risotto till middag

Kram: Från Filip i morse

Puss: Filip ;) 

Känslan: Längtan

Resa: Ehh.. längesen jag reste! Senaste var nog Norge haha.. Blekinge eller utomlands next!

Glädje: Fått reda på nära jag kan flytta :)

Dröm: Jag och några andra försökte mörda en galning i självförsvar i min senaste dröm.. äckligt!

Person du träffade: Mamma

Personen du pratade i telefon med: Mamma

Personen du fick sms av: Filip

Gången du åt 7-eleven korv: Minns ej.. brukar inte köpa korv där haha.

Gången du var utomhus: Förut när jag kollade på mamma och pappas nya bil igen :)

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Har ju inte vart hemma, men senaste var i torsdags.

Saken du köpte: Cola Zero


Allmänt

Ska bli skoj: Flytten nästa vecka och börja greja med lägenheten! :D

Ska inte bli skoj att: Ha jour hela veckan och inte veta exakt hur man jobbar.

Sparar till: Jag vet inte riktigt.. jag bara sparar på haha.

Pålägg som gäller: Mager skinka som INTE har massa äckliga senor i sig. Kalkon är gott!

Önskar att jag var bättre på: Att hålla ordning.

Dagens dryck: Cola Zero

Vad saknar du: Min Filips överösande av pussar haha.

Tre band/artister: Har aldrig riktigt fastnat sådär för artister. Men kan tycka många låtar är riktigt bra!

Vad har du gjort idag: Åkt hem från Skövde.

Brukar du svära mycket: Knappt något :) Svär dock när jag är arg eller skadar mig.

Hur tidigt stiger du upp: Helst efter 10 haha.

På helgerna: Efter en utekväll så blir det seeeent. Annars vid 11-12 :D

Vad ska du göra ikväll: Planera inför imorgon.

Hur många timmar sover du per natt: Väldigt olika. Försöker få 8-9h sömn. Men ibland kan det bli så lite som 3h :/

Vem är snyggast i världen: Eh.. Tycker pojken är det snyggaste!

Vad är det för veckodag: Onsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Minns knappt vad jag gjorde förra sommaren? haha.. bra där. Var singel då och det hända massa roliga saker :)

Favoritplagg i garderoben just nu: Min nya kavaj tillsammans med korta jeans shorts eller kjol.

Längd: 170

Vikt: 5 ton 

Byter gärna garderob med: Alla dom snygga unga kändisarna i LA.

Byxa eller kjol: Kjol

Senast utlästa bok: Läser inte böcker. Tycker det är förbannat tråkigt :D Men skulle gärna vilja gilla det. Läser hellre tidningar från Illustrerad vetenskap eller liknande.

Mitt rum kan beskrivas som: Får beskriva mitt kommande sovrum. Helt okej storlek med en stor walk-in-closet :D

Mig själv med tre ord (just nu): Mätt, irriterad på min nackvärk, men lycklig! :D

Jag tränar: Powerwalks/löpning just nu

Jag ville bli när jag var liten: Veterinär

Puh.. det tog sin lilla tid! Nu ska jag kolla inredning :) Ciao


Midsommar 2010

Blev ännu en dag stekandes vid havet. Nu har jag iaf fått lite färg ;) Ska alldeles strax bege mig till Skövde, men tänkte lägga upp lite bilder från midsommar först :) Det har vart en riktigt trevlig och skön helg! Som alltid :D

Här kommer några få bilder:


















<3

Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 7 månader. Gud vad tiden rinner iväg! Men det har vart den underbaraste tiden i mitt liv - nånsin! Är världens lyckligaste med dig Filip! Älskar dig!!


Love this!



Rihanna - Te amo

snart måndag igen..

Tjohej! Testar att blogga från mobilen och det verkar ju funka kanon! Skoj! Då blir det allt mer bloggande :D Som vanligt så har jag haft en toppen helg :) har vart i Kungälvs kexfabrik, Bohus fästning, casino cosmopol, lyssnat på musiken vid metal town, kollat på deras avslut med fyrverkerier, grejat med min bil och bakat blåbärs paj :D och förutom detta så har vi skrattat nåt jävulskt! Har vart en sjukt rolig helg med min Filip :D Och nu ligger vi redo i sängen för att sova! Imorgon är det back to work! Man kan ju inte ha roligt varje dag ;) Nattis!

Tröttast

Vilken dag! Möte på dagen som gick väldigt bra och massa träning idag! Känner mig ännu en till gång väldigt nöjd! Imorgon beger jag mig till Skövde och mys över helgen och jag bara måste hitta mig en bra motionsslinga där som jag kan springa runt på :) Det verkar bli nice väder imon med? Tänkte cykla till havet och steka min kropp i några timmar! inviga min nya bikini :D

Förut hände en liten mysko grej.. när jag var mitt upp i allt powerwalkande o mitt lyssnande på musik i en brant uppförsbacke så kommer det en man (27+?) på en moppe och kör fram till mig och stannar bredvid och bara stirrar på mig samtidigt som han småler lite finurligt?! Jag bara kollade tillbaka och fattade nada och fortsatte min färd upp för backen. Han fortsatte stirra på mig sen körde han iväg. Och strax efter det drog jag hela armen i en brännässlebuske, haha. Klantigt. Fick massa knottror på armen tack vare det. men frågan är vad tusan det var med mannen? Aja, finns människor till allt :D

Kendra wilkinson har en kropp to die for! Mitt mål ;)





 



Nu ska jag däcka i sängen. Hörs! :)

På g..

Nu har värmen gått ner lite så då är det dags för mig att bege mig utåt på en liten spring/powerwalk runda. Detta har jag ätit idag: Frukost två knäckebröd med mager skinka. Lunch: Risifrutti Middag: Kyckling, broccoli o ris. Nu ska jag ut och röra på mig i en timme sen hem och göra lite övningar för hela kroppen och sedan dricka en proteindrink. Blir nog inget mer ätande ikväll.. möjligtvis en frukt.

Fy vad trött man blir av att ligga på kaloriunderskott! Vaknade nyss av en liten naphour. Får hoppas jag lyckas somna sen ikväll igen :)

Aja, Mot havet!


Nöjd!

Riktigt bra träning blev det förut! Löpning + powerwalk i uppförsbackar, raka vägar, nerförsbackar och i sand. Känner mig himla nöjd ;) Dessutom har jag ett grymt träningsprogram i min Htc Desire som sparar all min träning. Där man kan se kaloriförbrukning, distans, hur snabbt man rör sig, karta som visar exakt hur man sprungit m.m. Väldigt skoj att se sina framsteg :) Nu ska jag göra lite hemmaövningar ben + armar sen blir det en proteindrink.

På tal om mobilen.. Är så fruktansvärt nöjd med min Desire.. den har ALLT och lite till. Är så positivt överraskad på allt. Rekommenderar verkligen den!


Sittin On Tha Toilet



Varför tänker jag på Martina? hahahaha..

"Fucking kameler!"

Ursäkta min dåliga humor men..

HAHAHAHAHA.. älskar reaktionen :D


Helg!

Guuuud mina ben! Känns som världens mjölksyra hela tiden. Träningen tog verkligen idag!

I morse åt jag två knäckebröd, till middag kyckling, lite ris och sallad, till kvällsmat blev det en naturdiets dricka. Imorgon ska jag få med Filip till Sisjön och powerwalka snabbt runt sjön (om regnet inte öser ner). Stackars honom, han hoppas nog på massa regn ;)

Körde även lite hemmaträning förut med och det är nog därför min kropp känns som 80+. Men skitsamma, kommer fortsätta i denna takten nu :)

Nej nu ska jag smörja in kroppen o sen hoppa i myskläderna, för snart kommer Fillepojken hit, äntligen :D

Natti natt


Snart jobb..

Det var en välbehövlig solning jag tog nyss! Måste ju passa på att hålla kvar den lilla färg jag fick i helgen :) Hämtade även ut min bikini från nelly förut och självklart var den för liten över brösten! Beställde för tusan storlek 40 i bikinitoppen ju! Men slapp som jag är så orkar jag inte skicka tillbaka den så får ha en för liten storlek upptill dårå. Aja, maximal bränna blir det ju haha.

Svängde förbi Maxi och köpte lite naturdietsdrinkar och bars också. Ska bara leva på 4-500 kalorier nu om dagen i en vecka till att börja med! Här ska brännas fläsk! haha. Så Filip.. sluta läska mig med all din goda kaloririka mat du stoppar i dig! :D

Jaha, och nu då? Sitter och väntar tills klockan börjar närma sig 22 för då är det dags för mig att jobba natten. Det har blivit väldigt mycket nätter det senaste.. men jobbar hellre natt än dag/kväll då man tjänar tusen ggr bättre på det. Och dessutom har jag två jobb, så ena får vara på dagen och andra på natten :)

Nog babblat.. Ciao :)


Ge mig tillbaka stekvädret!

Skövde, mullsjön, Hjo :D

Då var årets första dopp avklarat! 22 grader i vattnet i mullsjön så det var inga problem (förutom att det tog ganska många minuter för mig att ens doppa mig) ;) Har haft en otroligt go helg med sol, glass i Hjo o massa mys! Finns inte så mycket mer o säga än UNDERBART! Här kommer bilder ist: :D




Sjukt mysig stuga Filips familj har :)


Långgrunt som in i bomben




Snyggo ;)


Aldrig sett sån innan.. en äcklig blodigel vi hade bredvid våra fötter! Tur jag upptäckte den innan den sög sig fast på nån av oss :D


Soft :D


Jobb

Sitter på jobbet nu och jag är faktiskt inte ens i närheten av att vara trött! Efter tre dagar så har jag nu lyckats vända dygnet rejält.. jobbar natt tills på lördag. Men sen ska man vända tillbaka dygnet och sova normalt över helgen och början på nästa vecka för att sedan vända på dygnet ännu en till gång och jobba nätter igen. Jag blir helt förvirrad. Har ingen koll på vad jag gjort och när jag gjorde det samt vad det är för dag :D haha. Virrpelle!

På lördag eftermiddag/kväll är det Skövde som gäller.. det är verkligen på tiden. Inte träffat min plopp på snart 2 veckor! Himla Paris och jobb ;) Vad har annars hänt då?

Joo.. hämtade ut lite plagg idag som jag beställde förra veckan. "Råkade" bara beställa en sisådär 15 plagg! haha.. stackars plånbok! Och idag hämtade jag ut 8 eller 9 av dom.. resten kommer v25. Och imorgon ska jag få lite härlig nagelmanikyr :D Har väntat på den tiden skit länge nu så äntligen är det imon :)

Nog tjötat.. nu ska jag göra lite nytta.

Later!


Snygga vi är :D Bilden är dock från i april.. är ju blond nu. Men mysigt var det *en dag kvar, en dag kvar*