Ser ni någon likhet?



Brunettmaffian! Hehe.. är ju egentligen brunett under det blonda håret så ;) Men ja tack, jag är gärna lik Angelina Jolie! Lovely!

Onsdag

Har väl inte så mycket nytt att skriva mer än att jag råkade skada låret i lördags så fick sitta på akuten hela kvällen.. hade som tur var sällskap med Filip.. så det kändes tryggt! 7 stygn blev det. Och det var inte det minsta roligt att sy :( Har vart lite smått handikappad dom senaste dagarna. Men nu fyra dagar senare så börjar jag kunna ta mig upp och ner för trappor någorlunda normalt. Vart sjukskriven tills idag så imon är det jobb som gäller igen. Har vart himla skönt att fått vila upp sig i Skövde.. *love*


Klicka för större bild

Nu ska jag äta lite och sen ringa Martina.. hon vill leka! :)

Underbart!

Har verkligen haft en helt underbar helg! Bästa nånsin :) ville aldrig åka hem. I fredags var jag och Filip på Äventyrsbadet (nyöppnat) i Skövde och lekte i vattnet! Blev positivt överraskad av hur det såg ut där. Massa olika roliga rutchbanor att åka på. Man kunde tom åka två samtidigt på en badring om man ville. Sjukt äcklig bana :D Speciellt "black hole" som man fick åka ensam i.. Den var som sagt svart och mörkt med nån lampa här och där och man såg inte alls hur man skulle åka. Men sjukt ballt! Klättra ovanför vattnet och simma utomhus kunde man också göra. Dom har även nånting som kallas för relaxavdelning som vi valde att betala för med. DET var super nice.. kändes som att vi var på ett lyxigt spa. Det fanns allt man kunde tänka sig där.. olika bastun, bubbelpool, duschar med olika ljud och ljus för sinnena, utomhuspoolar, myshörna, ställe där man kunde köpa mat plus mera. Åk dit! :)

Nu blir det middag!


Fin överraskning jag fick när jag klev innanför dörren <3


Kan man bli lyckligare? Näääääe :D

Torsdag!

Nu har jag kollat färdigt på serien Band of brothers för andra gången. Alltså, det är verkligen den bästa serien någonsin! Så himla bra. Kan erskänna att jag fällt en och annan tår ;) Har du inte sett den så se den! NU! :)

Håller även på att baka bröd.. lite hemmafru i mig kanske? ;D Brödet är iaf klart om 5 min så då ska jag smaka lite.. älskar nybakat bröd! Sen blir det raka vägen till gymmet. Har dock lite ont i ryggen från jobbet igår (obekväm arbetslyftning), så jag får ta det lite lugnt.

Nu.. bröd!


Flum

Snart ska jag bege mig till jobbet för ännu ett nattpass! Under tiden så flummar jag med min webcam och sitter här och tar massa kort på mig själv. Erskänn kul? ;) Satan.. jag som är så gossugen! Blir extra segt att jobba när man är det. Men men.. just nu är min kusin och hennes kompis här. Dom ska stanna tills på onsdag.. eller var det torsdag? Kul med lite besök från Öland! :)

Jag har även börjat kolla på serien Band of brothers igen! Världens bästa serie! Man blir helt tagen av den. Tur att Dennis påminde mig om den igår. Hade nämligen helt glömt av den serien så det är riktigt kul att börja kolla igen :)

Nu ska jag fixa iordning mig och sen dra till worki.

Puss!




Nyårsafton 09/10

Gud så trevligt jag hade det! Min Filip var också med och det uppskattades massor! <3
Kvällen började med en god middag som bestod av oxfilé, klyftpotatis och valfri sås.. man kunde välja på kantarellsås eller rödvinssås. Jag smakade på båda ;) Därefter var det bara att korka upp! Det blev en himla massa singstar den kvällen.. men det var bara trevligt! :) Filip fick såklart visa sina skills och självklart så vinner han! hehe. Kvällen slutade vid 3-4? Då vandrade vi hemåt och däckade ganska rejält i sängen. Mycket lyckad kväll! Tack Syster och Jocke för att ni bjöd oss :D








Bra att man lyckas ta kort när alla ser så glada ut :D



















Gott nytt år och god fortsättning på er! :D

Julafton

Var ska jag börja? Hade iaf en underbar julafton med familjen och släkten. Fick jätte fina julklappar och den bästa var nog kameran! Den nya Samsung st550.. den är överraskande bra faktiskt :)