Sjuka frågor mitt i natten :)

Haft samlag med fler är 10 stycken?
Det vill jag nog hålla för mig själv ^^

Har du haft trekant?
Haha, nope.

Brutit ett ben?
Aldrig

Haft sex utomhus?
Yesbox 

Utövat mer än tio sex ställningar?
Sammanlagt eller under endast ett tillfälle?
 
Bitit någon i tån?
Haha, ja.

Gjort ett sugmärke på nån?
Japp!

Supit tills du däckat?
Ja, fast det var i yngre dar!

Älskat någon så du gråtit?
Hmm.. så jag gråtit? Kan ha hänt ja..

Haft sex med någon du knappt känner?
Hehe.. det har väl hänt!

Tatuerat dig?
Ja

Piercat dig? (isåfall vart)
Om man bortser från öronen och om jag bara nämner dom piercingarna jag har nu så tungan naveln och en på ett intimt ställe.

Pussat en groda?
Näe.

Hånglat med nån av samma kön?
Jo det har man testat på.

Hånglat med någon annans kille/tjej?
Inte vad jag vet. Det skulle i så fall vara om killen ljög om att han hade flickvän.

Hånglat med en kompis kille/tjej?
Nej!

Haschat?
Det kan ni allt fundera på! haha

Sniffat?
Sniffade upp hockeypulver i näsan en gång när jag var yngre. Gills det?

Ätit antidepressiva tabletter?
Nej

Bott hos en fosterfamilj?
Nej

Slagit någon du älskar?
Nej, jag skulle aldrig slå någon.

Spytt på någon?
Öh, nej!

Har du träffat Leif Loket?
Leffe!! Men nepp det har jag inte.

Köpt kyckling för veckopengen?
Med tanke på att jag var väldigt liten när jag fick veckopeng och dessutom fick mat av mina föräldrar, så har jag aldrig köpt en himla kyckling för dom pengarna! haha. Jag köpte godis..

Blivit omskuren?
Neej.

Träffat någon från internet?
Japp det har jag.

Haft sex med en vuxen när du var barn?
Näe.. äldre är inget för mig!

sugit av en kille?
Sicka frågor haha.. ni kan nog svaret på det!

Varit otrogen?
Nej!


Martina.. nu får du svara på dessa frågorna!

Earth Hour

Ni glömde väl inte av att det var earth hour ikväll? ;P Jag släckte självklart ner allting och tände massa ljus. Riktigt mysigt var det. Sen kom Martina över och vi satt och spelade lite spel i min mörka lägenhet. Men det blev go stämning när man bara hade tända ljus. Kändes typ.. skönt på något sätt :)

Vi började spela två spel som för oss är kult! Värsta minnena.. dock så är spelen för något minderåriga så dom blev lite barnsliga. Fast det klagar vi inte över. Passar oss fjollor perfekt, haha.




På toaletten behövdes det verkligen ljus! Hade vart ganska mörkt annars :P




Äggspelet!!

Klarat det!

Jag har precis varvat Nintendo Wii´s Mario Galaxy! Jag säger bara det... sicket grymt spel alltså! Banorna var helt otroligt genomtänkta.. och själva handlingen på spelet var ju perfekt! Jag ger verkligen spelet 10/10. Detta har verkligen varit en utmaning och många banor har vart väldigt svåra och där man fått tänka efter hur man ska klara av dom. Tänk att jag klarat av alla banor och tagit alla stjärnor helt av mig själv. Aldrig någon hjälp, haha :D Nu har jag precis kollat färdigt på slutet av spelet och jag fick massor av rysningar.. usch så bra :)

Det var det de!



Balls!

Ja, då har jag bakat klart. Det gick fort. Men det var inte så avancerat! Det har ju diskuteras en hel del om vad dom heter, så namnet på dom håller jag osagt! ;D
Antar att ni ser vad jag har knådat ihop för något?


Fullt hus hos mig

Idag har jag haft besök av mamma, brorsan, syrran, mormor och morfar. Fullt hus verkligen :) Kan ju säga att Cindy är väldans populär bland dom! Just nu ligger hon och sover och tar igen sig efter allt lek, medans jag spelar nintendo wii. Har typ inte spelat det nånting sen jag flyttade hit men nu har jag börjat igen och ja, nu är jag fast. Har snart klarat Mario galaxy.. bara några få stjärnor kvar. Alltså, det är riktigt svårt nu. Kan sitta med samma bana hur länge som helst..

Men nog om mitt spelnördande. Vad händer ikväll? Nada verkar det som.. lekte hemmafru för några dagar sen och bakade cheesecake. Men Martina hälsade på mig så den tog ju slut på en sek ;P

Så jag tänkte leka hemmafru idag igen och baka något nytt.. vet inte vad än. Men choklad måste den innehålla! :) Synd bara att jag inte har någon att vara hemmafru åt, haha. Antagligen där som Martina kommer in i bilden.. jag får helt enkelt vara det åt henne ^^.






Tittut




Tröttis

Cindy <3

Här har vi henne.. min alldeles egna sambo. Min kattunge Cindy. Hon är sååå go! :) Köpte henne idag och jag är hur glad som helst :) Hon hänger med mig överallt.. springer efter och vill vara med hela tiden. Men just nu ligger hon och sover på en filt bredvid mig. Det är ett tufft jobb att gosa med matte ;)














Party party

Ikväll är det fest hos Martina och det känns som jag har hur mycket saker som helst att göra innan jag ska hem till henne! Ska sola, träna, välja ut kläder (ja, det tar tid) planera lite inför imorgon då något riktigt roligt kommer hända! Sett fram emot detta länge.. och imorgon får ni se vad jag pratar om ;P

Måste handla lite med så jag kan göra mig en middag.. men först och främst ska jag till solariet :)

Hejs

Vårkänslor

Idag skiner solen! Man märker verkligen stor skillnad på humöret då.. man känner sig direkt mycket gladare och piggare. Dessutom får man vårkänslor. Jag längtar sjukt mycket till sommaren! Alla grillningar, steka i solen, bada! Oh, det ljuva livet med andra ord ;) Ska även till blekinge denna sommaren med. Helt underbart att kunna rymma iväg till en stuga vid havet! Spela badminton på kvällarna, sola och bada på dagarna vid klipporna eller ta båten ut till en ö och sola näck ^^ haha. Karlshamn är en väldigt fin stad på somrarna.

Satt en stund på balkongen förut och det var inte ens kallt!





Ica

Ska möta Martina snart för att gå till ica och handla mat. Det är helt tomt i våra kylskåp! Något jag upptäckt sen jag flyttade hemifrån är hur himla dyrt det är med mat! Jag vet inte hur många gånger jag handlar mat i månaden.. men dyrt blir det. Sjukt vad bekvämt man hade det när man bodde hemma.. längtar för tusan hem till mam och papps! Varje gång jag kommer hem till dom så kollar jag alltid i kylskåpet och deras skafferi och det finns alltid massa goda saker att äta. Och gott smakar det verkligen.. mycket godare än det jag själv köper. Men jag antar att gratis är gott.

Ni som bor hemma.. njuuuuut av det :D

i fredags

Blev såklart Valand i fredags och det var helt okej :) Var nog lite mer folk där än vanligt, vet inte hur många som gick in i mig, men många var det! :)  Martina tog dom flesta korten, tror jag. Eftersom jag har knappt några på min kamera. Så det kommer väl upp fler senare.. Jag somnade i alla fall inte förrän vid 8 på morgonen. 4 timmars sömnblev det.. håhåjaja..

Men såhär såg jag ut iaf:



Här varé ben


Märtfjärt


Andreas är kameraskygg :)


Det obligatoriska dasskortet


Utgång ikväll

Idag blir det utgång igen. Antagligen hamnar vi på vårat stammisställe Valand, hehe. Är ju där jämt känns det som! Ska strax göra iordning mig innan klockan blir för mycket. Ska även hinna diska.. usch, men det behövs! :)

Var iväg förut och köpte mig ett par super fina jeans. Så det blir till att ha dom ikväll :D Men vad jag ska ha för tröja får jag nog fundera extra på....


En gammal bild på mig och Lukas, som redan finns i katthimlen och som nu fick sällskap av Sixten. Känns skönt att dom är tillsammans igen :)
Love you.


Sixten

Det smärtar så mycket att jag aldrig mer kommer få se dig, gosa eller leka med dig.. Jag kan inte tro det och vill inte inse det. Det gör så ont... Du gav oss 6 mysiga år och du kommer alltid vara älskad och saknad av oss :´( 

Jag vet att du kommer få det underbart i katthimlen. Men hur ska familjen och din bästis Findus klara av att gå vidare utan din närvaro? 

Tomheten utan dig är oändlig. Hoppas innerligt att vi ses i nästa liv.










Sov gott hjärtat.

Jag Älskar Dig, för evigt.

Sötnosar

Kanske blir ett lite väl långt inlägg med bilder. Men gud vad söta djur det finns! Jag blir helt kläsvag när jag ser på dessa korten. Dom är så underbara!! :D
























Underkläder från primark

Mamma kom hem från London i onsdags och självklart hade hon besökt Primark och köpt en hel del kläder. Jag fick bland annat ett par sjukt söta trosor. Efter att jag fått se alla fina kläder hon köpt så bestämde vi att vi måste dra till London och handla mer. Och det är Primark vi ska till. Det finns galet mycket kläder där.. åh, rena rama drömmen för oss shopping galna tjejer! :D

    

Valand

Tjoohej.
Tänkte lägga mig nu men ska bara snabbt berätta lite om gårdagen. Patrik, Jens, Martina och jag förfestade hos mig en stund innan vi drog in till Valand. hade faktiskt riktigt skoj! Men yeeeez vad är det med vissa killar (nej, inte putte å jens! :), vissa har svårt att fatta! Var en del som hade käkat blängsylta med glosoppa kan jag ju säga! Och dom ringlade sig som hungriga ormar. Men det blev dans hela natten lång och massa annat skoj.. så det var lyckat i vilket fall som helst :) Drog väl därifrån runt halv fem skulle jag tro? Minns inte riktigt.. somnade i sängen på en gång när jag kom hem :)

Skulle egentligen på en privatfest ikväll.. men det sket sig tyvärr. Men det kommer en till helg nästa vecka.. så då är det bara PÅ´T IGEN! :D


Jens ger tummarna upp!


Patrik är glad och tar en sup!




Mmmh, finsmakar´n


Här gillar man inte kameran nej! ;P


Jenga!




Vi var ju såklart tvungna att spela Jenga. Blev bara krig av klossarna till slut!


Ibland går det vilt till på dansgolvet.




Mitt i dansvimlet.


Vi stötte på Ted där.. sköööj sköööj.


Haha... yeah!

God natt!


herre gud alltså..



NOSTALGI ELLER VAD?! Minns ni?? Jag blir typ lycklig när jag ser denna. Haha.. sicka minnen!

Apoteket nästa!

Nu ska jag iväg och köpa hostdämpande tabletter. Hostar snart ihjäl mig.. och det känner jag inte för att göra! Sen ska väl Martina och jag iväg på äventyr.. vet inte riktigt vad vi ska göra. Men det blir nog bra! :)

Hittade förresten två par jeans när jag shoppade i söndags. Är super nöjd! Två Fornarina jeans som kostade 1800 och 1700. Ganska dyrt men dom sitter så bra :) Ska visa dom när jag för ork till det ;P

Nej nu ska jag dra. Tjing!


Hett värre ;P

Vad har dessa tjejerna gemensamt? :O

     

Pasta!

Martina och jag gjorde en jätte god pastarätt för några dagar sen.. blev galet mätt! Få ingredienser som ger maten mycket smak... mums! Men självklart skulle vi fortsätta frossa efter maten trots vår mätthet. Kan ju säga att vi båda rullade sen.. så stoppade var vi. Vi kunde nästan inte andas haha.. Men det var det värt!






Martina hugger in som om hon aldrig ätit innan!