Uppdatering från veterinärbesöket

Cindy har fått en skelettskada i vänstra frambenet, blödning i ena trampdynan och en skadad nagel på det. Så ja, hon hade ont hon! Vet inte riktigt hur det gick till.. men antagligen har hon hamnat snett när hon hoppat från någon höjd eller så har hon lekt för hårt med katterna.

Det var riktigt jobbigt att se när veterinären klämde och hade sig på hennes ben för att kolla så det inte fanns en större fraktur. Och hon skrek! Det gjorde så ont på henne! Dom frågade om jag ville ha en röntgenbild på benet för säkerhetsskull för att få se exakt vad som var fel.. Självklart ville jag ha det! Så hon fick en lugnande spruta, den gillade hon verkligen inte. Sticket gjorde ont... sen somnade hon i mitt knä medans jag klappade henne.

Så fick sitta en stund med henne i knät sen bar jag in henne till britsen i röntgenrummet. Fick hålla i henne när dom tog bilden. Så jag fick ha på mig en jätte ful dräkt.. såg ut som en alien haha.

Sen fick hon en spruta till för att vakna upp.. men hon sov som en stock hela dagen sen ändå..
Nu går hon på smärtstillande. Får hoppas att benet inte läker snett.

Min lilla plutt! Hon mår mycket bättre nu i alla fall.. 2 dagar kvar på kuren.

Men gud vad alla kommenterade hennes utseende.. alla tyckte hon var så söt och fin, dom ville bara pussa på henne! Jätte go personal faktiskt.. kände att dom verkligen brydde sig. Dom ropade tom in en specialist som kunde ta en titt på henne :D

<3


Här hade vi precis kommit hem
Kommentarer
Postat av: F

Stackars lilla Cindy, men det är till hennes bästa men visst är det jobbigt när man väl är där med sitt husdjur, veterinären klämmer och känner och man lider verkligen med honom/henne.Bra att hon blev undersökt.

2009-06-22 @ 09:19:22

Kommentera nåt sött här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback