20års firande!

I torsdags fyllde min syster 20 år och i fredags drog vi ut för att fira henne. Vi hamnade på Valand.. och det var riktigt trevligt! Blev massa dans och skojande! Får göras om snart tycker jag :) Sen på natten när alla drog hem så stannade jag kvar i stan och sov där.. ;P gott! Tog inte så många bilder.. Får säga till Jenni att skicka alla. Men här kommer några:


Sofia, Jocke och Niklas


Födelsedagspuss


Lite skålande!


Här är vi nästan alla samlande förutom fotografen ;)




Yeeey


Jag funderar på?


Sol och bad

Jag har verkligen tagit tillvara på det fina vädret vi har här i Göteborg. Solat och badat en hel del men även festat, vart på kalas för min syster som fyllde 20 och dessutom jobbat. Färg har man fått med ;) Hoppas det fina vädret håller i sig. Vill gärna ha soligt tills nästa vecka! Och är det sol tills dess så lär det var riktigt skönt i vattnet. Igår jobbade jag och då missade jag solen totalt.. fast det kanske var lika bra att låta kroppen få ha en vilodag från solen :)
Har hur många badbilder som helst från dagarna, visar dock bara några få av dom :P


Matpaus efter en soldag


Jag och Martina är helt utslagna efter maten. Mätt!


Här drar jag på mig min finaste min.


...och Martinas finaste :P


Förvånade?




DÖD?!

Kan inte fatta att Michael Jackson är död! Det kom verkligen som en chock.. Han har vart riktigt grym genom tiderna.. synd att allt kunde gå så fel det senaste. Hoppas han är på en bättre plats nu!

R.I.P Michael


Midsommar 09

Hade en riktigt riktigt nice midsommar! Jag och Martina drog till Alingsås och spenderade kvällen och natten i en stuga vid mjörn. Hur mysigt som helst.. festen tog slut 7 på morgonen typ haha. Dom flesta däckade väl vid 2, börjar man dricka tidigt så slutar kvällarna tidigt.. så vi gick o lade oss en stund men jag var inte trött, sen kom Martina till soffan och då började vi tjöta en massa sen var det bara raka vägen upp ur sovplatsen för att festa mer! Stackarna som låg i gäststugorna blev överfallna av oss. Jonas försökte få upp dom för lite mer party! Till slut så kom några upp en efter en.. :) Men kul var det! :D
Kan ju säga att det var koma för min del när jag körde hem! Tröttast i stada.


Min krans :)


Vimmel på altanen ;P


Jonas, Joakim och Martina! :D


Jag plockar blommor till en krans (kransen blev aldrig gjord)


Här plockas det förfullt!


Haha




Joakim




Daniel


Kameran i högsta hugg. Här går det inte att smyga!


Spider-pig!


Efter den lilla sömnen folk fick så var det fest igen! Typ tremannafest?


Daniel posar stenhårt :P


En utslagen Jonas och en taliban (jag)


Fin utsikt


5 på morgonen och jag är helt coco.


Sletna klockan 6 på morgonen!






Myggan och spiggen

Trevlig midsommar! :D

Uppdatering från veterinärbesöket

Cindy har fått en skelettskada i vänstra frambenet, blödning i ena trampdynan och en skadad nagel på det. Så ja, hon hade ont hon! Vet inte riktigt hur det gick till.. men antagligen har hon hamnat snett när hon hoppat från någon höjd eller så har hon lekt för hårt med katterna.

Det var riktigt jobbigt att se när veterinären klämde och hade sig på hennes ben för att kolla så det inte fanns en större fraktur. Och hon skrek! Det gjorde så ont på henne! Dom frågade om jag ville ha en röntgenbild på benet för säkerhetsskull för att få se exakt vad som var fel.. Självklart ville jag ha det! Så hon fick en lugnande spruta, den gillade hon verkligen inte. Sticket gjorde ont... sen somnade hon i mitt knä medans jag klappade henne.

Så fick sitta en stund med henne i knät sen bar jag in henne till britsen i röntgenrummet. Fick hålla i henne när dom tog bilden. Så jag fick ha på mig en jätte ful dräkt.. såg ut som en alien haha.

Sen fick hon en spruta till för att vakna upp.. men hon sov som en stock hela dagen sen ändå..
Nu går hon på smärtstillande. Får hoppas att benet inte läker snett.

Min lilla plutt! Hon mår mycket bättre nu i alla fall.. 2 dagar kvar på kuren.

Men gud vad alla kommenterade hennes utseende.. alla tyckte hon var så söt och fin, dom ville bara pussa på henne! Jätte go personal faktiskt.. kände att dom verkligen brydde sig. Dom ropade tom in en specialist som kunde ta en titt på henne :D

<3


Här hade vi precis kommit hem




Dags för veterinären

Cindy haltar.. vet inte riktigt vad som hänt men har tid hos djursjukhuset kl 13.30. Märkte att hon gick konstigt imorse.. kollade då lite noggrannare och såg att hon haltar ganska rejält! Stackars plutten.. hon är helt slö och bara ligger still. Antingen har hon hoppat från hög höjd eller busat lite för hårt med dom andra katterna. Får hoppas att det inte är något allvarligt.. men nånting är det iaf.

:(


Kattmys

Cindy har hittat en liten kompis, Baileys. I börjar fräste hon liten men dom fastnade fort för varandra, sprang efter varandra hela tiden och busade.. nu har dom tagit relationen ett steg längre och ligger och myser/sover ihop :) Riktigt sött! Cindy har sovit varje natt med mig i sängen sen jag skaffade henne.. var rädd att det skulle försvinna när jag flyttade. Men hon sover fortfarande med mig.. känns tryggt. Och nu har Baileys hittat hit med så nu sover vi tre stycken :D Tur att man har 160 säng!


"Vem är det?"


Hälsar lite


Mums, luktar pojk


Leka lite med Cindys svans


<3

Utgång till Parken

Jag måste nog lägga mig strax. Klockan börjar bli lite väl mycket! Igår blev det i alla fall utgång till Parken. Ett nytt ställe som öppnats och det var riktigt nice där! Så dit ska man igen :) Kom inte i säng förrän vid sex tiden, värsta sent! Men det var en mycket trevlig kväll ;) fast när vi var på väg hem så tog en kille tag i min arm och började snacka med mig och då ryckte Malin, min räddare in.. drog iväg hans arm, fast han höll hårt så det gick inte först så hon sa SLÄPP HENNE, SLÄPP HENNE DÅ!! haha.. och där står jag i kläm :P Han blev värsta sne, så när vi gick ropa en från det gänget, din mammas hora! haha.. herre gud, behöver jag ens nämna att dom var utländska? Jaja, idag har jag inte gjort så mycket mer än att slappa och spela Wii.. mysigt värre.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen.. Cindy ligger redan där och väntar på mig <3


Malin och Martina


Gaaaalen bas!


...och så jag :)


Kör försiktigt!

När jag såg denna videon så fick jag en rejäl tankeställare, och då är jag ändå en av dom som kör lugnt och fint. Jag rös när jag såg videon.. sånt här händer hela tiden överallt i världen. Förstår inte alls dom som ska gasa på och köra helt galet. Det är själviskt... eller dom som ska stila inför någon. Så töntigt så det skriker om det! Om du vet att du är en av dom som gillar att trycka på gasen lite väl mycket.. så kanske denna videon får dig att tänka om?


Kossan.se

Dåliga uppdateringar

Bloggen har fått/får lida lite nu men jag är mitt uppe i en flytt. Finns inte så mycket att skriva om då. Dagarna ser ganska lika ut :) Packa ner kläder och lite personliga saker. Greja med lägenheten helt enkelt! På onsdag flyttar jag.. har nog inte riktigt fattat det än. För just nu känns det inget speciellt.. men när jag sitter där i Askim sen så är det nog då som känslorna kommer komma. Men jag tror det kommer bli bra, än så länge så känns allt rätt. Vilket som så är det bara tillfälligt. 6 månader kommer gå fort! Och sen är det en go resa som väntar :D

Vill bara att skatteåterbäringen ska komma nu! Några tusen extra i fickan är inte helt fel. Får bli en shoppingrunda då.
Nu ska jag laga mat!


Puss på min skrutt!

Vet ni vad? :)

Klicka ----> Följ min blogg med bloglovin <---

Cocillana to the rescue!

Då var det dags för frukost.



Hovåsbadet

Gud vad härligt väder det var igår. Årets första dopp blev av! Tycker det var riktigt skönt i vattnet. Dessutom blev jag uppraggad av en kille när jag badade, haha. Och han var faktiskt ruskigt söt.. På nåt sätt känns det bra att en kille kan ragga upp en sådär när man är helt osminkad och rufsig i håret av havsvattnet! :D Massa färg fick man med.. synd bara att det fina vädret är borta nu. Vill plaska i vattnet igen!

Men men.. idag har man inte gjort allt för mycket. Jag var hos läkaren förut med Martina.. mår ju som sagt inte helt hundra. Känt mig hängig i 2 veckor nu och min hosta is killing me! Läkaren gjorde lite undersökningar och tog lite blod från mig. Feber hade jag med, ca 38 grader.. och detta har jag haft i 2 veckor snart.. men inte märkt av febern eftersom jag käkat så gott som tabletter varje dag eftersom jag haft värsta ont i huvudet. Läkaren kom fram till att jag har en infektion i kroppen och skrev ut medicin mot min hosta. Och jag säger då det.. halleluja moment! Jag kan äntligen sova! Somnade som en klubbad säl med Martina i sängen förut.. vi var så trötta :P Har nog inte sovit så skönt på evigheter.. hostan är så gott som bortblåst! Och det är helt underbart!

Men här kommer lite bilder från badet igår:


Syster och mamma :)


Utsikten från där vi låg första gången.

Första doppet.

Andra doppet ^^.

Mamma och jag flyttade på oss och parkerade våra kroppar precis vid vattnet!

Soliga dagar

Idag är det riktigt grymt väder! Ska bara dricka upp mitt te sen drar jag till havet med min mamma och syster, och där ska vi grilla våra kroppar hela dagen! Inte ofta alla är lediga på samma gång såhär. Så det kommer bli skönt :)
Annars så har det inte hänt så mycket.. hostar fortfarande. Men det är inget att hänga läpp för. Finns dom som har det mycket värre..

Nu ska jag skynda mig iväg! Årets första dopp idag kanske? :D


Bilden är från Blekinge förra sommaren. Det var helt otroligt varmt här. Kunde inte göra annat än att sitta i vattenbrynet. Heeelt underbart!