Alla har vi våra ful-dagar

Tänkte liva upp stämningen i bloggen (trots att jag är sjuk) Med lite ännu sjukare bilder. Jag har nämligen en spegel i hallen som Martina och jag hade ganska roligt med i lördags..


Hoppla!


En sne åtta?


Vilken tjej drömmer inte om att ha större lår än midjan?


Alla kan inte sväva som jag. Det grävs djup koncentration.


Usch och fy

Jag är sick as hell! Återkommer med bloggandet när jag börjar leva igen!

Puss

Sjukling

Hej hopp.

Det ser inte ljust ut för mig.. har varit i kontakt med en halsfluss smittad person och igår fick jag känningar i halsen. Idag gör det riktigt ont och jag har lite smått feber. Känner att det blir värre och värre.. så jag är 99% säker på att jag har halsfluss på g! Känns sjukt tråkigt med tanke på att jag ska jobba 15 timmar imorgon! Tackade ju ja till kvällspasset imon. Hmm, får nog gå på morgonpasset och sen ringa min samordnare och höra med henne om jag ska fortsätta jobba eller inte. Vill ju inte smitta nån heller... dessutom måste jag iväg till vårdcentralen, vilket jag inte hinner imorgon om jag ska jobba alla dom timmarna.

Det blir kurering för mig dom närmsta dagarna!


Pierre 25 år :)

Firade Pierre i lördags som har fyllt 25 år! Vi var först hemma hos honom på förfest sen drog vi in till stan och hamnade på Trädgårn. Det var en trevlig kväll och natt med massa dans och skojande! Slutade med flera blåsor på fötterna, men det var det värt! :) I söndags så vart det koma. Ont i hela kroppen och sjukt slö! Fick knappt sovit nånting den natten.. men så brukar det vara när man sover borta :D haha.

Glömde helt av att jag ens hade en kamera med mig när vi väl hamnade på trädgårn.. men här kommer bilder på förfesten,

Födelsedagsbarnet hade hetast outfit ;)
























Nattbloggning

Sitter på jobbet just nu.. allt är lugnt och skönt jut nu så nu mumsar jag på en ostfralla. Första nattjobbet nu på mitt nya jobb och jag trivs jätte bra! Man är väldigt fri.. kan sitta här och mysa med mig själv framför en film eller leka med internet eller gå och ta en liten powernap om jag börjar känna mig trött.. och det bästa av allt är att man får betalt för det :D
Men nattuggla som jag är så kommer jag säkert kunna hålla mig vaken tills 08.00 så jag slutar.

Har cyklat till jobbet varje gång nu i typ tre veckors tid. Satan vad man märker skillnad på konditionen.. och låren, dom är ju typ stenhårda! hahah. Det är lika mycket nerförsbackar som uppförsbackar så det är lika jobbigt dit som hem.

Jahopp, nu ska jag sätta på en film!


Såhär ligger alltid Baileys när jag sitter i sängen, sån sötnos! :)


Här får ni något att bita i!

Jag vet.. jag suger på att uppdatera! Men just nu finns inget vettigt att skriva. Jobbar bara om dagarna och det är väl inte så kul att läsa om? Men på lördag blir det röj och då kan jag lova att det kommer fotas massa massa!
Förresten.. vart tog sommaren vägen?! Är den slut nu? Jag som blev så brun där ett tag.. känns ju som att höstan redan är på väg :( men men.. just nu städar jag bara.. diskar och grejer! Tråkigt värre.. så därför kör vi tre kluringar nu:

Ni MÅSTE svara på alla tre.. så det är antingen eller som gäller.

1. Vad väljer du, bajsa ur munnen ELLER att äta med röven?
2. Hoppa på ett ben resten av livet ELLER att gå på alla fyra? (dvs, armar och ben)
3. Vara tvungen att fisa varje gång du ler mot någon, ELLER fisa varje gång någon ler mot dig?

:D


När jag var på marholmen senast




Batman maraton

Idag blir det en riktigt lugn lördag.. batman maraton på tv så det underhåller jag mig med just nu! :) Somnade inte förrän vid 8 tiden igår på morgonen, men det var en trevlig natt! ;P Så jag ska lägga mig så fort batman filmen är slut. Måste vända tillbaka dygnet för på måndag är det dags för jobb igen. Har vart riktigt skönt att vara ledig denna veckan.. synd att vädret inte har vart det bästa bara. Imorgon blir det en sväng till gymmet och sen cykla till coop och handla mat. Jag tar cykeln vart jag än ska nu och satan vad snabbt jag får upp konditionen... hade jätte bra kondition förra året, och nu är den tillbaka igen. Riktigt gott! :)

Natti natt sen.




Funderar på att köpa en ny väckarklocka?


Nattugglan här jaa..

Idag har jag varit i kullavik hela dagen hos min mormor och morfar. Hämtade upp min brorsa på vägen, så han var också med. Spelat badminton, ätit god mat, fikat och haft det allmänt trevligt. Det är alltid kanon väder hos dom! Solen stekte på rejält. Inte ett enda moln :) Kom hem vid 23 tiden och har bara tagit det lugnt sen dess.. busat med katterna och så.

Imorgon ska jag träffa Martina och fika lite.. behöver tjöta av mig nämligen ;P
Nu har jag precis kommit ut från duschen.. en go nattdusch blev det allt!



Sov gott!

Konstcafét

Igår drog jag och Martina till konstcafét som ligger vid röda sten. Hur mysigt som helst där! Fint läge vid havet. Vi beställde mat och paj. Tjockade till oss rejält.. gott ;) Sen kände vi oss riktigt uppsvällda så vi gick iväg och la oss vid havet på någon form av brygga. Himla skönt att ligga där och smälta maten. Solen stekte på totalt. Det blir ett återbesök snart igen!


Såå god mat!


Härlig utsikt :)




Min räkmacka.


Jag tog en blåbärspaj


och Martina tog en äpplepaj