Vilket dag!

Efter mitt nattjobb i helgen från fredag-måndag så har min dygnsrytm blivit lite rubbad, vilket resulterade i att jag somnade 3 igår på natten och vaknade sedan klockan 6 helt pigg. Skumt då jag bara sovit tre timmar. Sen iväg till jobbet, slutade klockan 16. Åkte då till min arbetsgivare och pratade sen drog jag vidare till solariet. Efter det så tog jag bilen till stan och mötte upp Martina. Vandrade runt i stan i 1,5 timmar.. Fikade och kollade på miljoner skor! Nu är jag hemma igen och ska köra ett träningspass på min Orbitrek :P

Jag är verkligen heeeeelt död nu. Sjukt trött och det ska bli otroligt skönt att lägga sig sen i tid!
Men först ska jag se färdigt på top model! :)

Ciao


Spegeln


Den var faktiskt väldigt tung att sätta upp :P


Spegel, spegel...

Spindelattack

HJÄLP.. mitt i städningen så springer en spindel över vardagsrummet och skrämmer livet ur mig! Och den är inte liten heller.. aldrig sett en såhär stor spindel mitt i vintern.. vilket kanske betyder att kräket har ett bo här nånstans?! Med ungar kanske? Tanken på det får mig att svimma haha. Eller som mamma sa: "den bodde säkert i granen för där brukar alltid massa djur bo".. fy tusan. Jag hatar verkligen spindlar. Klarar inte av dom, ryser och får lite smått panik, i alla fall om spindeln är lite större och med längre ben.. och denna skulle ju precis se ut så!

Det är i sutiationer som dessa man verkligen behöver en manlig vän här.. dom klarar väl sånt här lättare?

Djurvän som jag är så kan jag inte med att döda den heller.. utan jag "pickar" på spindeln med något föremål så den vandrar till balkongen själv haha. Knasigt ändå..


Han försöker gömma sig...


Här har jag fått honom till balkongen.. han är precis vid dörren.

Han är gone nu i alla fall...

Nu känns det som det kryper spindlar på mig hela tiden. så typiskt..

Barr?!

Shoppade lite grejer till lägenheten igår med mamma så idag har jag satt upp allt. Är jätte nöjd med allt! Köpte bland annat en stooor spegel till hallen och den är så fin! Ganska svårt att få upp den eftersom den väger svin mycket. Men jag fixade det helt själv ändå :)

Har slängt ut granen nu med.. inte haft tid till att göra det innan eftersom jag inte vart hemma så mycket. Och jag säger då det.. jag har aldrig i hela mitt liv sett en gran barra så mycket som min gjorde. Alltså det var helt sjukt.. jag har ju inte vattnat granen på ganska länge nu eftersom jag ändå skulle slänga ut den, vilket var en dålig idé. Blåste man på granen så ramlade barren av hur lätt som helst. Så ni kan ju tänka er hur det såg ut i hela lägenheten sen efter att jag burit granen från vardagsrummet och ut. Så idag har jag haft barrfest på golvet. Det var ju, ehm, kul!


Efter att jag tagit bort julgranskulorna m.m såg det ut såhär..


..och det var ju väldigt skönt att gå i......


Fina grenar haha


Detta soppade jag upp från halva vardagsrummet!

 
Detta från den andra halvan! Plus hallen..

Just nu finns det fortfarande barr lite här och där så jag måste dra fram all inredning och suga upp resten med dammsugaren bakom/under/framför. Men innan ska jag svabba. Här ska bli kliniskt rent! :)

Tvättid

Sitter just nu och väntar på att tvätten ska bli klar.. mitt i natten nu ju.. bra där! Har tvättat två dagar i rad. Och då har det varit 6 proppfyllda tvättmaskiner. Sjukt mycket kläder :O Men skönt när allt är fixat!

Dessutom är jag förkyld.. ont i halsen, huvudvärk, klen i kroppen och halsen strejkar. Skönt att känna att man lever ibland! Eller inte.. haha. Jag nyser nog 1000000 gånger på en dag. Och nyser jag inte så kittlas det i näsan precis innan jag ska nysa men nysen kommer inte utan tårarna rinner istället.. haha. Imorgon ska jag raka vägen till apoteket och köpa den nya nässprayen Otrivin Comp! Aja, nog klagat.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än jobbat och andra trevligheter så därför har uppdateringen sugit ganska rejält :P Imorgon är det jobb 12 timmar så kommer inte kunna skriva nånting här då. Sen blir det kalas på lördag då Martina fyller 22 år! :D

Kolla denna roliga bilden!


Det ser ut som Jessica (kusinen till höger) försöker trolla med händerna så paketet framför mitt face svävar. Jag ser bara allmänt mesig ut där bakom det svävande paketet! haha

Nyårsafton 2008

Är hos mina föräldrar, därför blir det dålig uppdatering :) Vart här sen i tisdags nu.. ganska skönt att slippa göra mat och vara ensam i lägenheten!

Hade iallafall väldigt kul på nyår.. jätte trevligt och roligt folk var det med :) Ganska galen fest med folk som dansade på stolar och sprang runt. Men det är ju bara ett bevis på att festen blivit lyckad! Fick massa kommentarer om mitt hår med :D.. Sen kom jag hem vid 4 men somnade inte förs än vid 6 tiden och sen skulle jag upp och jobba klockan 9. Gissa om jag var trött? :) Och inte fick jag sova när jag kom hem heller för jag blev upptagen på annat håll.. höhö ;P




Mycket dans den kvällen :)








Vid tolvslaget!


Dags att korka upp champagnen!








Nyårspuss ;)









"så här stooooor vill jag ha"


haha




Emelie och jag!


Blev ganska mycket skålande :)

Puh.. nu har jag lagt upp många bilder! Nu ska ´jag iväg och sola..

tjing