Åhhh...

Okej, jag vet att jag är lite efter.. men såg precis Twilight för första gången och nu är jag kär! Robert Pattinson som spelar Edward Cullen is sooo perfect!! Jösses vad het han är i filmen. Och att han dessutom ställer upp för/räddar tjejen i varje tänkbar situation gör ju honom bara ännu mer perfekt! Gaah, varför stöter man aldrig på en sån kille?

Vart är ni?! :D


Kommentarer
Postat av: Jossan

Hahaha.. Bra fråga där! Vart är alla bra killar ? De som svinar o konstant är otrogna på facebook, msn och IRL. De finns det gott om.

Ta en titt på Good morning little Schoolgirl istället o ha en underbar dag! Kram



http://www.youtube.com/watch?v=eTeoL7B9HpQ



Riktigt skön boogie när man bara vill skaka o köra fort i bilen :) O det vill man ju.

2009-08-09 @ 06:33:37
Postat av: Alessandro!

Jag är som han också, skulle komma farande i mi silvriga Volvo C30 bara för att rädda dig och överväga att åka tillbaka och mörda dom om du inte får mig att tänka på annat:) Dessutom lovar jag att berätta mina hemligheter, i sinom tid:) jag kab vara din Edward eller din Clark kent i smallville:)

2009-08-10 @ 19:27:40
Postat av: Spiderpig

Jadu dem killarna är en utdöende art, men skam om du ger dig.. Ett tips är att ta en titt på spiderpig. Han är en sann hjälte i den nutida världen =) Så många turister man räddat från slemmiga typer osv =)

2009-08-12 @ 17:41:30
Postat av: Anonym

var är tjejerna som inte vill ha rika killar med status och humor, utan en vanlig svennebanan med 100 kr på fickan och en folköl i andra? ;)

2009-08-16 @ 10:03:30

Kommentera nåt sött här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback