Då var det måndag igen

Har precis tagit mig ett bad. Denna dagen började inte alls bra. Slutade mitt nattpass klockan 08 i morse. Går till bilen, och vad ser jag? Registreringsskyltarna är snodda. Snacka om skrattretande. Såg ut som jag körde en snodd bil hem. Det var ju kul! Alltid lika härligt med människor som snor och aldrig kan betala för att skaffa egna grejer. Har iallafall snackat med polisen nu.. måste köra bilen till en polisstation med så jag kan få tillfälliga registreringsskyltar att använda. Annars blir det böter om en polis skulle stoppa mig och jag är utan plåtar.

Jaja, ska iallafall iväg sen och spela minigolf, alltid nåt kul! :) Tänkte dra och sola strax.. under tiden kan ni få lite rolig (tråkig) info om mina sms i mobilen ;D


Senaste sms:et i inkorgen:
"Hej gumman! När jobbar du nästa gång?" -Mamma

Första sms:et i inkorgen:
"Välkommen till jobbet! :) känns trögt efter att vart ledig? snart halva min dag gått :) Puss" -Jonas

Sms nr 10 (bakåt från senaste sms:et i inkorgen):
"Hej snygg"- Peter

Sms nr 20 i inkorgen:
"Står vid parkeringen nu"- Pappa

Sms nr 30 i inkorgen:
"aa okej, det gällde "atari" spelet. Men jag skickar det jag skrivit då. Sov så gott annars och lycka till på jobbet. Puss å kram" -Dennis

Sms nr 50 i inkorgen:
"Japp. Då kan vi spela golf på mitt wii. När är du klar annars?" -Fredrik

Alltså haha!



Pinsamt värre! Kul att hela fejjan får ta del av detta plus att ingen reagerar på att hon är "engaged" :P

Segare än segast

Oj oj oj, jag är så trött! Ska snart iväg till jobbet och jobba av mig två pass på raken så det är 24 timmars jobb nu framför mig. Tur att det är sovande jour så jag kan få lite sömn inatt med.

Igår blev det massa Wii spelande med Fredrik, det var kul! Självklart vann han stort i golfen men jag tog han i mario kart ;D Drack lite vin så kunde inte köra hem sen så det blev till att sova över.. somnade sent och fick gå upp 06.30 för att åka hem. Därför jag är trött nu..

har dock sovit en skvätt men det hjälpte inte alls..

Dags att sätta på happyface och knalla till jobbet. Blir nog lite nattbloggning där ;P


Utgång

Igår skulle Emelie, Martina och jag in till stan men Emelie fick förhinder så det blev bara jag och Martina som drog in. Vi hamnade på Parken och där dansades det massor! Hade det riktigt trevligt :) Nu har jag en 86 timmars jobbvecka framför mig så lite dans igår behövdes! Igår var det även Ladies night, och jag antar att dom flesta vet vad det innebär? Heta hunkar som dansar! Men jösses vad brudarna klängde på killarna när dom minglade runt hos oss. Nästan som att dom aldrig sett en halvnaken kille innan! Men ja.. det var väl inget fel på dom kropparna direkt! Haha..

Här kommer några bilder.. Och fler bilder kommer så fort Martina gett mig bilderna som hon tog.








Disappear

 

If I begged and if I cried
would it change the sky tonight?
would it give me sunlight?
Should I wait for you to call?
Is there any hope at all?
Are you drifting by?

When I think about it
I know that I was never held or even cared
The more I think about it
the less that I was able to share with you
I try to reach you, I can almost feel you
You're nearly here and then

You disappear
(Disappear, disappear, disappear)
You disappear
(Disappear, disappear, disappear)

And then I lie all by myself
I see your face, I hear your voice
My heart stays faithful
And time has come and time has passed
if it's good, it's got to last
It feels so right

When I think about it
I know that I was never held or even cared
The more I think about it
the less that I was able to share with you
I try to reach you, I can almost feel you
You're nearly here and then

You disappear
(Disappear, disappear, disappear)
You disappear
(Disappear, disappear, disappear)
You, you disappear
(Disappear, disappear, disappear)
You disappear

I missed all the signs one at a time
You were ready
What did I know
starting our lives
Now my love, I'm ready to shine

When I think about it
I know that I was never held or even cared
The more I think about it
the less that I was able to share with you
I try to reach you, I can almost feel you
You're nearly here and then

You disappear, you disappear
You disappear, you disappear, disappear

Dags att köra igång träningen!

Har inte tränat på några veckor nu pga att jag varit sjuk, så nu har jag precis kört lite hemmaträning.. och OJ vad det känns i benen, rumpan och armarna! Helt spagetti :D Måste ha tappat en hel del styrka för svag kände jag mig allt! Ska bli riktigt skönt att komma igång med träningen nu, måste ju vara fit inför thailand resan ;D. Jag kommer få börja försiktigt men snart är jag tillbaka på mitt vanliga tempo. Och cykeln ska jag börja ta till jobbet igen!


Världens snyggaste rumpa och kropp! Håller ni inte med?! Varje millimeter är perfekt.


Martina och jag har redan börjat planera utklädnad till halloween. Vi har pratat om vampyrer, med lite blod på oss ;) Sist var jag en playboykanin. Inte så skrämmande kanske. Men det var kul att klä ut sig på det sättet för en kväll! Fattades bara en Hugh Hefner vi min sida, haha! Längtar faktiskt till halloween.. då blir det chalmersfesten! :D


Looove rosa!

worki worki

Gissa vart jag är? På jobbet såklart! Just nu gör jag inte många knop. Sitter i köket och försöker underhålla mig, men det går inte så bra. Jag är hungrig men jag glömde maten hemma! :( Och mat får jag inte förrän jag kommer hem, och jag slutar kl 08. 5,5 timmar kvar alltså sen freedom!! Någon som kan trolla hit en cheeseburgare?



Fina ord piggar upp en!

Ibland kan man få så himla vackra kommentarer. Jag får ganska många av just denna typ,

"mmm ja komer att lyssa dig fär du e så sesy valla dro mig sötis puss pusss"

Sesy? Det är jag det!

haha

Tänkte bara visa en grej..



Detta är grymt.. och jag bara undrar hur lång tid det kan ha tagit att göra videon. Sick!

Jobb och sims

Idag jobbar jag 08-12, sen hem och vila för att fortsätta jobba från16-08 imorgon. Så nu sitter jag på mitt andra pass. Är riktigt trött idag! Somnade till en timme förut när jag var hemma. Trodde aldrig jag skulle orka gå upp från sängen. Men som vanligt måste man tvinga sig upp! Och inte är jag ledig i helgen heller.. så jag missar hela göteborgskalaset (jag vet att det heter kulturkalaset nu, men för mig kommer det alltid vara gbg kalaset!)

Men! jag får helt enkelt underhålla mig med mitt sims 3, haha. Installerade det igår och nu är jag fast. Men satan vad svårt det ska vara för killarna att flytta in till mig då! På sims 2 så lät jag massa killar bli kära i mig och sen bad dom flytta in till mig bara för att komma åt deras förmögenhet ;D Men nu är det mycket svårare.. hur mycket ska man behöva smöra egentligen?!

Stora problem jag har ikväll ;) Jaja, imon ska jag på kräftskiva iaf.. ska bli så gott :D


Åhhh...

Okej, jag vet att jag är lite efter.. men såg precis Twilight för första gången och nu är jag kär! Robert Pattinson som spelar Edward Cullen is sooo perfect!! Jösses vad het han är i filmen. Och att han dessutom ställer upp för/räddar tjejen i varje tänkbar situation gör ju honom bara ännu mer perfekt! Gaah, varför stöter man aldrig på en sån kille?

Vart är ni?! :D


Bus vid röda sten

Ojoj sicken go dag! Ätit mat och glass och myst samt flummat vid vattnet.. så härligt! Har pratat en hel del om resan med.. vi smider våra planer ;) Dags att börja i tid. Kommer bli grymt! Kan ju inte säga annat än att vi längtar...

Är väldigt trött nu så jag ska snart bege mig mot min säng.. Kommer nog ramla i den innan kl 23. Så det blir lugnt för min del ikväll.

Här kommer lite bilder från dagen:


Martina har skaffat sig en ny friss! :)


Martinas sallad.


jag tog självklart en räkmacka ;)


Stekig dag ja!


På väg till triumf glass :)




Mys på filten vid vattnet... reseprat!

Stekigt väder

Underbart väder! Kom precis hem från marholmen.. blev en stund i solen där. Så nu har jag fått tillbaka lite av den bränna jag fick sist det var så himla fint väder :) Ska snart åka iväg och möta upp Martina, det blir fikamys för våran del. Tror det blir räkmacka och glass. Suuuuugen på det! Sen lite senare så är det minigolf som står på schemat! :D

Ciao


Nattjobb igen

Sitter just nu på jobbet och försöker överleva mitt 19 timmars långa jobbpass! Men det ska nog gå bra, för idag köpte jag mig en ny laptop! Jag älskar den! Den är grym :D Har tagit med mig den till jobbet så just nu har jag suttit och busat med webcam programmet. Man kan ta jätte roliga kort och dessutom fina/annorlunda kort med ramar och så.. det kan man nog göra på dom flesta nya datorerna, men skitsamma. jag kunde inte göra det på min förra iaf! Så detta programmet underhåller mig denna natten :)

Ursäkta för mitt oattraktiva yttre ikväll.. men är ju inställd på nattjobb ;)







Kärlek till er


Lite färg fick jag allt idag av mitt solande.. yes!

I'm On A Boat (ft. T-Pain) - Explicit

Denna låten är grym! Blir riktigt taggad av att lyssna på den.. vill bara ut och dansa loss! Ni som är känsliga för svärord borde inte lyssna ;)

Klicka ---> 
I'm On A Boat (ft. T-Pain) - Explicit