Midsommar

Glad midsommar alla! Ska snart äta midsommarmat med familjen. Var i min lägenhet igår och sov där. Första övernattningen faktiskt :) Var så mysigt.. Fick nämligen en inflyttningspresent av Isak. Det nya Mario Kart spelet till mitt Wii. Fatta vad glad jag blev! Har så gääääärna velat ha det. Så det har spelats hårt nu! Sjukt kul asså!! :D

Så kom precis hem nu. Men vet ni vad jag upptäckte? Jo, jag har glömt allt mitt smink så jag måste åka tillbaka och sen hem igen. Suck.. tyvärr så klarar man inte sig utan smink haha. Sorgligt egentligen! :)

Så får äta sen när jag kommit hem. Antingen blir det lugnt idag eller fest på kvällen, får se!

Hoppas ni får en kanon dag!


Ja, jag är en nattmänniska.. :)

Ska alldeles strax lägga mig. Har vart så himla trött dessa två dagar. Jag bara sover hela tiden känns det som, så det måste det bli ändring på :)

Det går framåt när det gäller lägenheten. Ska få nytt golv på onsdag så det känns kanon! Vill inte flytta in innan jag fått golvet nämligen. Så idag fick jag massa nödvändigheter till lägenheten av mamma. Sånt som jag verkligen behöver också. Mest saker till köket faktiskt. :)


Som ni ser så fick jag lite av allt möjligt :)

Imorgon ska jag välja tapeter. Ska tapetsera om i hallen, stora sovrummet och lilla sovrummet. Så imorgon på morran mellan 08.00-09.00 så ska jag kolla ut tapeter. Usch vad tidigt jag ska upp. Brukar inte gå upp så tidigt eftersom jag alltid börjar jobbet klockan 14.00.

Nu måste jag sova. Natti!

Snart blir det jobb.

Hej alla! :)

Ska snart iväg till jobbet. Och just nu mumsar jag i mig lite choklad. Kan väl kalla mig 95% frisk nu :).. Hostar fortfarande, men mycket mindre mot vad jag gjorde. Annars mår jag kanon! Jag målade hela vardagsrummet i förrgår och igår så hängde Isak med till lägenheten och hjälpte till att måla en gång till. Kan ju säga att det var mycket lättare att vara två! Man blir helt slut av att måla. Tar alla ens krafter haha.. men fint blir det :)

Fick även ut tv:n, stereon, Wii och nintendo 64. Så jag har inte direkt mycket möbler i lägenheten. Har inte hittat någon soffa än. Och jag måste börja kolla på köksmöbler.. mycket som behövs :)

Idag är det fotboll som gäller. Heja Sverige!

Och något annat som slagit mig är att det är så många kändisar som är på smällen just nu. Och dom alla är ju så gott som höggravida. Hur stor chans är det att alla lyckas bli gravida samtidigt? Dom måste ju pippat dag ut och dag in som kaniner!? haha.


Angelina Jolie


Ashlee Simpson, Fast hennes mage syns inte allt fär mkt än.


Gwen Stefani


Jessica Alba. Fast hon har precis fött nu.


Nicole Kidman


Tori Spelling


Imorgon blir den min

Imorgon får jag lägenheten.. jippi :).. så ska dit och fixa lite. Idag ska jag börjar packa ner alla mina saker jag har här hemma.. detta kommer ändå ta ett tag. Har rätt mycket saker nu när jag väl tänker igenom! Och samtidigt ska jag börja i helgen med att måla om i lägenheten. Vill få ordning på rummen snabbt så jag kan börja möblera och flytta in. Vill inte flytta in imon och sova på golvet direkt :P

Annars är allt lungt.. hostar fortfarande och det känns som att jag aldrig kommer bli av med detta. Vågar inte hoppas på att det håller på att bli bättre för då blir det bara sämre. Haft träningsverk i magen i 2 veckor nu haha. Helt sjukt.. men denna hostan is killing me! ^^

Jaja, nu ska jag börja med att fixa med mina saker.


Inte helt frisk än..

Nu har ju febern gått bort och så gott som all nackspärr. Bra tabletter som hjälpte mig! men hostan vägrar att ge med sig. Jag hostar exakt HELA tiden. Och på nätterna.. tror ju att jag ska dö då eftersom jag inte kan andas och bara hostar. Torrhosta är det värsta som finns där get gäller förkylningar. Hellre hög feber än detta. Jag bli jätte utmattad och orkar ingenting egentligen för detta tar så mycket på mina krafter. Och specillt när man aldrig får sova pga hostan :(. Har också prövat massa huskurer men inget hjälper!.. Äter noskapin, dricker varmt te, dricker varm mjöl/vatten med honung i, knyter fast en näsduk i ansiktet, alltså övanför munnen och näsan och knyter bakom huvet så jag ser ut som en spion, bara för att när man andas in och ut genom näsduken så ökar luftfuktigheten, och det ska då underlätta för torrhosta när man andas in. Idag är 10e dagen jag hostar och varje natt är värre än natten innan. Sjuk träningsverk i magen och ryggen pga detta!

Nu fick jag klagat lite över detta :)
Ingen som har ett bra knep mot torrhosta?