Heath Ledger är död!

Kan inte fatta att han är död. Han var ju en jätte bra skådespelare. Ni flesta känner nog igen honom från "Brokeback mountain". Andra filmer där han hade stora roller i är Patrioten, 10 orsaker att hata dig, Bröderna Grimm, En riddares historia, Casanova. Han hittades död i sin lägenhet på Manhattan. En liten flicka på 2 år har han också =(. Det är han som spelar The Joker i kommande Batman filmen. Har sett lite klipp, och i den spelar han grymt som Jokern.

image393 

Heath Ledger blev 28 år.

4 april 1979 - 22 januari 2008

Kommentarer
Postat av: Knut

Jeg vet, det er utrolig trist.. :( Han var en stor skuespiller, og hadde en lysende karriere foran seg med Batman og mye annet. har vert ens tor fan helt siden jeg så "10 things I hate about you".. Tragisk.

Ett stort tap for Hollywood :(

K.

Postat av: surbubben

En bra film du glömde är ju "10 orsaker att hata dig" precis som du skriver Knut. Men som sagt otroligt tråkigt. Överdos av medicin.

2008-01-23 @ 09:14:22
Postat av: - SANDRA -

Knut: Ja verkligen. Så tragiskt =(.

surbubben: Jo, den filmen är också jätte bra. Får ta och skriva till den :). Usch han ville säkert inte dö. Utan hade otur med en omedveten överdos.. det tror jag iaf.. så synd =(

2008-01-23 @ 11:00:06
URL: http://sweetsandra86.blogg.se
Postat av: surbubben

Det jag tror som är ganska skrämmande egentligen att detta livet de lever filmstjärnorna är nog inte så glamouröst som man kanske tror. Tror det är en enorm påfrestning för både kropp och psyke att jobba hela dagarna, ha fotografer som springer efter en i ett och aldrig få bli lämnad i fred. Se bara på Brittney t.ex. Nu försvarar jag inte just henne dock men tror nog att många kanske tar till droger och alkohol och säkert även annat oxå för att försöka orka med vardagen på ett annat sätt. Tyvärr så är ju detta aldrig lösningen på några problem. Men som du skriver Sandra så vet man ju inte om det var medvetet av Heath att det blev som det blev. Otroligt tråkigt hur som.
Krams

2008-01-23 @ 13:57:29
Postat av: Anonym

hade man låtit bli å ta nåt överhuvudtaget, så hade man sluppit en överdos... så lätt är det inte med överdoser, spec om man håller på med de, då vet man oftast vad man gör.. men tråkigt.. han vr snygg å se på.. å bra skådis-

- svara när man ringer nån gång...

2008-01-23 @ 14:07:40
Postat av: Anonym

Rip heat ledger!

2008-01-23 @ 15:33:51
Postat av: Patrick

Fick reda på att han dog i natt någon gång,
folk började spamm meddela det på communityn jag var inne på, och sen när man slog upp Aftonbladet så såg man att det var sant.

Riktigt synd han var en väldigt bra skådespelare och att han bara vart 28 år är ännu värre, han dom spela klart Batman filmen han var i ? eller kommer dom behöva filma om allt med en ny Joker :>

Mvh / Patrick

2008-01-23 @ 18:03:31
Postat av: LOL

synd att han dog.. men folk dör varje dag så varför just bry sig om han? tycker att du borde säta upp en bild på nån svätltande unge istället den ungen kam man iaf försöka hjälpa innan den dör. Heath Ledger är redan död så de går inte att göra nåt åt saken.

2008-01-31 @ 11:07:14

Kommentera nåt sött här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback