Valborg

Och jag är fortfarande förkyld.. attans! Men det blir party i alla fall. Kom precis från solariet.. helt fullt där! Hade sån tur som fick en tid. Fick vänta en timme på den tiden, så det var segt. Men nu är jag hemma och ska slänga mig i duschen. Får se vad som händer sen.. väntar just nu på hur det ska bli.. Måste skynda mig med allt nu.. så ja, stressigt som vanligt!

Trevlig Valborg alla :)


Lugn dag hemma

Varit hemma från jobbet idag.. känner mig inte helt hundra. Så denna vilodagen behövdes! Har suttit ute i solen lite. Varmt och gott :).. så ska om någon timme åka till Isak och ta en promenad. Vi tog en promenix igår på 1 ½ timme! Duktigt ju :) Men det var ju så himla härligt väder ute! VAr kul att se lite mer av Fiskebäck än det jag redan sett. Vi klättra upp på ett berg och fick en väldigt fin utsikt, sen skulle vi ner från berget med. Värsta bergsgetterna! haha. Men det var kul :)

Nu ska jag äta sen fixa till mig och sticka iväg!

image771
Gillar denna bilden. Så fin! Utsikten vi hade från berget.

Bilder från helgen

Känner mig lite krasslig.. har himla ont i halsen och kändes som feber var på G förut. Men tog en tablett förut så efter det kändes det bättre. Hoppas det inte blir värre tills imon bara..
Ska snart lägga mig men först tänkte jag visa lite bilder från i helgen.

Detta är från i fredags. Riktigt rolig kväll! Det är typ bara bilder på Isak! Men så blir det när man är mästerfotograf! haha.. Vi tömde i alla fall all min alkohol som jag hade hemma.. vilket syns i bilderna.

Isak + Sandra + alkohol = Knasbolls

163901-755
En lugn Isak :)

163901-757
Isak drack upp hela denna flaskan i ett svep. Alltså bokstavligt talat. Han drack hela flaskan på en gång. Den bara rann ner!!!

image759
Vi är ute på upptäcksfärd/köpa cigg.. vi ville ta en snabbare väg hem. Vilket innebär att man måste springa över motorvägen.. och för att komma till motorvägen så var vi tvungna att gå över lite vatten. Och för att komma över det vattnet så balanserade vi på ett rör. Iofs inte så litet rör. Men spännande var det och påkörda blev vi inte! Och det var sjukt kul!

image762
Asså.. det var nån galen grej som jagade oss i gräset.. vette satan vad det var. Den hoppade på mig när jag ställde mig i gräset. Scary! haha

image763
Antagen?

image764
Här börjar Isak slira..

image765
Ja, ni ser ju....

image766
Vad lyckade kort du tog på mig Isak! :D Känner mig väldigt snygg på dom! *icke*

image767

image768

163901-760
Efter mer alkohol så satt mina leggins på Isak haha. Var tvungen att censurera då det avslöjas liiiite för mkt annars!

163901-761
Spank that ass!

image769
HAHAHAHAHA.. så klockrent kort!!

163901-770
Sen var det dags för sminkkurs.. Erskänn han är vacker med spackel?! Mycket kvinnlig!

Det var en händelserik kväll/natt.. Med mycket nöje och många skrattanfall! :D

Helgen är snart över..

Då var det söndag igen då. Upp och jobba imorgon.. känns ju sådär. Men har i alla fall haft en jätte bra helg :). Mongo fylla i fredags och bara myskväll igår! Passade mig perfekt.

Fick ju lön i fredags med.. då blir man extra glad :).. självklart beställde jag fyra par skor till mig och underkläder. Kan bara inte sluta köpa skor.. och jag har ingen plats för nya. Men platsbristen verkar inte stoppa mig haha.

Är väldigt sugen på denna Cavalli väska. Finns i två färger och kan inte riktigt bestämma mig.. så HJÄLP. Vilken färg är snyggast?  Den kostar 2 542 kr, vilket inte ens är dyrt för en väska.. så självklart blir det till att köpa den!

163901-753 163901-752

Fredag igen!

Ska alldeles strax iväg och träna. Sen jobba.. känner mig lite trött idag.. om jag bara hade haft en redbull! :P.
Slutar klockan 19 så får se då om det blir en lugn kväll eller inte. VIll göra något kul men man är alltid så pösig efter jobbet så man orkar nästan inget mer än att ligga i sängen och gosa. Skönt med fredag i alla fall! Äntligen :).. Imorgon ska jag soooova. Härligt..

Nu måste jag skynda mig!

Blä

Jag gillar verkligen inte Amy Winehouse, fortfarande. Hon är så trashig av sig! Det håret med den sminkningen! *tummen ner*. Och vill ni bli skrämda, så kolla på hennes tänder!

image742

Sol!

Det har verkligen varit så underbart väder dessa dagar. Hoppas det håller i sig. Nu kommer alla knoppar på träden/buskarna fram. Då blir man så glad! Sommaren känns inte så långt bort då. Och OJ vad mycket roliga saker det händer i sommar. Kommer bli toppen :)

Ska väg och träna nu sen jobba. Idag ska jag träna armarna.. älskar det :)

ByeBye

Grillning vid havet

Martina och jag tog en sväng till Fiskebäck för att grilla. Grymt väder ute. Var jätte hungrig!! Hade inte käkat nånting på hela dagen mer än ett knäckebröd. Och det är ju inte mycket.. Så det var väldigt gott med grillad korv. Synd bara att dom inte hade korvbröd. Men tunnbröd funkar ju lika bra :P haha. Kul var det i alla fall. Flummar som alltid :)

image730

image732

image733
Martinas champinjoner och mina korvar. Två champinjonbitar var mina fast dom slängde jag iväg illa kvickt. Var ju inte ens gott! Smakade fotogenlampa haha.

image734
Jag fixar..

image735
Korv med tunnbröd!

image736
Den vegetariska maten :P

image737
Blåser lite. Den var het..

image738
Martina hamstrar

image739
8)

image740
FISKMÅS

image741
Lite udda ja

Sexpartyt på min födelsedag

Hade en jätte rolig och trevlig kväll! Känner mig nöjd med allt :). Fick massa fina saker av familjen, och även av alla som kom. Tack så jätte mycket för allt :). Igår var det roligt att fylla år!

image703
Bål, gjord av mig ;) Kan säga att det blev riktigt tomt i dom skålarna sen..

image705
Välkomst presenten! En kondom och lite glidmedel :P

image704
Alla har inte kommit än här!

   
Tre helt olika varandra. Vad tycks om masken? haha

image709
Fanns en hel del och välja på.

image710
Haha, Ekström och Isak verkar sugna
image711
Issa, Rickard, Jenny, Frida, Martina :)

image712
Dom har inte liiiite roligt där i hörnet!

image713
Gullig porrvippa va? haha

image714
Adde spexar..

image715
..Isak spexar..

image716
..Martina och jag spexar... (Väldigt mycket spexande)

image717
Fint halsband!

image726
Krök

image727
Nej, du når inte näsan med tungan haha.

image728
Både Adde och Isak har fått syn på något intressant..

image729
Ny frisyr

image718
Lenny, Jocke och Sofia :)

image719
Isak och jag. Vi ser ut som två presenter. :D

   
+ Massa kläder, underkläder, solglasögon och pengar som jag inte har kort på.

  
Fick ett super sött armband av Isak. Som man kan köpa lösa berlocker till och sätta på. Och på denna satt ett sött hjärta med ett meddelande i. Fast vad det står håller jag hemligt ;).

PUSS!

Ett år äldre!

Och idag är det min tur att fylla år.  Blir hela 22 år! Gammal nu :P

Grattis till mig!

Idag blir det sexparty! Hoppas det blir roligt.. men det borde det bli. Kommer bra folk! :D

Och självklart kommer det komma upp bilder sen!

Puss

image702

Ja må hon leva....

Idag fyller min kusin Jessica 20 år! Stort GRATTIS till henne! Hoppas det blir en kanon dag! :D

*Puss*


163901-701

Takida på Trädgårn 17 april

Takida var grymt! Jätte rolig kväll. Dom var sjukt bra live asså.. Jag glömde ju såklart kameran hemma så jag fick ta kort och filma med mobilen. Och det blev ju inte så väldans bra. Men får duga, bättre än inget såklart :). När dom spelade reason to cry.. satan vad jag rös.. så göööött :D. Har bara sovit 3 timmar inatt. Gissa om jag är trött!

  


I början när dom precis skulle köra igång.




Lite allsång ;)

Takida ikväll

Tagit ledigt idag eftersom jag ska på Takida på Trädgårn ikväll. :) Finns ingen chans att jag hade hunnit dit om jag hade jobbat idag. Så nu har jag sovit lite extra länge.. riktigt skönt. Har ätit frukost och druckit en powerking så nu ska jag iväg och träna. Ska även köpa en present till min kära kusin som fyller 20 imorgon! Och på lördag är det min tur att fylla år :).. Här går det undan! Var ju nyss måndag och en hel vecka framför mig..

Tillbaks..

Haha, vad kul det var att besikta bilen då. Nu känner jag mig vuxen! Sa till han att det var första gången jag gjorde detta helt ensam, så han förklarade vad han gjorde och vad instrumenten han använde används till och så.. intressant :P. Bromsarna låg i där framme bara, som ska fixas. Annars inget problem :)

Så det måste jag fixa, ska ju ge bilen till mamma sen när jag köpt mig en ny. Tycker att hon behöver en eftersom pappa använder deras bil till jobbet varje dag. Kan vara skönt för henne att med köra bil och slippa ta bussen till jobbet. Erskänn jag är snäll? Hehe :P..

Usch, hade ont i huvet hela dagen igår.. och nu kommer det tillbaka.. jag får sällan huvudvärk så detta är jobbigt. Hopp, får ta en ibumetin.

Nu ska jag städa innan jobbtime!

Glass i stora lass

Sitter här för mig själv och gottar mig med en Solero smoothie - Blackberry/Banana. Käkar typ aldrig glass, så det förtjänar jag :P

image695
(helt isig)

Imorgon ska jag besikta bilen helt ensam för första gången. Alltid varit någon som gjort det åt mig.. så hur ska detta gå?! Aja, jag ska väl växa upp jag med. Så det är kanske dags att ta tag i "problem" som detta på egen hand nu. Lite spännande är det ändå :P

Nä nu rinner glassen.. dags att slicka upp!

God morgon!

Har precit fått i mig frukost och ska snart iväg och träna. Men känner mig rätt seg.. aja, bara o gilla läget :)

Ikväll ska jag färga håret. Ska lägga i bruna och blonda slingor. Gillar när det är flera färger av slingor i håret. Så det kan nog bli bra.. tar sån himla tid bara. Kanske tar någon före och efterbild på det, om jag kommer ihåg :)

Hämtat ut skorna nu med. Och storlekarna passade nu.. så dom är nice!

Nu kom mamma så nu ska jag sticka. Hörs sen!


=D

I´m speechless!! Nu när jag kom hem från jobbet, vet ni vad jag fått?! En jätte fin blombukett! Den kom med ett sånt blombud :). Aldrig fått det innan och gud vad glad jag blev :D. Trots att denna killen är i ett annat land på semester, så gör han sånt här för mig :). Kan ju inte få tag på honom, men om du läser så tusen tack!! Blev så otroligt glad :) Kommer såklart tacka dig mer när du kommer hem, men tack tack tack så länge ;)

image693

image694
Finaste!

En hel jobbvecka framför mig..

Wiiie, skorna har kommit. Synd att jag inte hinner hämta ut dom bara, ska sticka till jobbet halv två. Kostar denna gången 500 spänn i tullavgift att hämta ut dom. Himla onördiga tullavgiftssummor!

Det är något väldigt mysko med katterna med. Springer runt och är helt crazy. Förut när jag borsta tänderna så böjde jag mig över handfatet för att spotta och vips så flyger en katt upp på ryggen och lägger sig där. Öppnar man balkongen så ska alla ut, värsta trafiken. Går jag till köket så hänger alla med (3 st). Ännu mer trafik. Och dom mjauar och hoppar och studsar. Har även leksaksmöss som dom just nu håller på att mörda!

Nu måste jag sätta på mig jobbarkläderna, då är man allt gött het!.. (eller inte)

Kram!

Martina och jag!

Martina och jag var totalt bakom flötet förut. Heeeelt sjuka haha. Vi åkte i alla fall till MAXI för att kolla på lite hårfärger till Martina. Slutade med att jag köpte två hårfärger till mig och lite olika drickor. Sen åkte vi hem till mig och satt utanför mig, as länge i Martinas bil och tjötade om allt mellan himmel och jord. Vi drack två energidrickor och dom måste ha slått slint på oss för satan vad vi slira. Gjorde massa skuggfigurer mot biltaket och flamsade till tusen.. så kul :D haha.

 
"Mamma kan du köra lite fortare? INTE SÅ FORT!"
HAHAHAHA

163901-690

163901-689

image691
*Bäst före*

image692
HAHA.. galet!

Ett bi på äventyr

Jag hade en fripassagerare på bilen förut! Han åkte med hela vägen från solariet till hemmet. Satans gratisåkare! :P

image687

John blund är här!

Nu ska jag nana kudden! Sov gott alla nattugglor :)

163901-686

Midsommar 2007

image685
(Jag)

HAHAHAHAHA så Gay..


Skor på måndag!

På måndag får jag dessa skorna:
  
Väldigt efterlängtade kan jag säga! Beställde ju tre par skor, som jag fick hem för ett par dagar sen. Och gissa vad? Skorna var sååå hiiimla små. Dock behöll jag ett par, som är lite för små. Men dom skorna finns inte mer så ville inte skicka tillbaka dom. Utöver att jag redan hade pröjsat massa för skorna så kostade det mig 300 att hämta ut skorna och 400 för att skicka tillbaka dom till USA. Så 700 spänn betalade jag extra för att typ titta på skorna haha, sjukt. Så samma dag som jag skickade tillbaka skorna gick jag in på sidan och köpte tre par till i en annan storlek. Tyvärr var dom flesta slut, i alla fall dom jag ville ha. Sex par skor skulle bli mina. Nu blir det bara dessa, plus skorna jag behöll.

Skorna som jag behöll trots mindre storlek:


Mamma har beställt ännu fler skor så hennes orkar jag inte visa bilder på! :P

Goooos

Jag är på goshumör idag och Sixten var närmast mig så han blev såklart utsatt för min gos-terror!

(Mobilkamera bilder)

image676

image677

163901-679

Fika på stan

Var en sväng i stan idag och tog en fika med Mr. Palm haha. Tjötade lite och tittade i några affärer och så. Fick köpt mig lite kraffs i alla fall :).
Vet fortfarande inte vad som händer ikväll. Ska ringa Martina snart och se vad hon har för busiga planer. Just nu får det nog bli en film. Ska se The Eye. Den nya med Jessica Alba.. hoppas den är bra :)

image673

image674
Satan vad gott det var.

image675
Hej på dig med

Usch..

Hur kan man bli kär i sin egna dotter? Och dessutom skaffa barn med henne? Samma gäller dottern.. hur kan hon bli kär i sin pappa? Jag tycker det är sjukt äckligt, och synd om barnet som garanterat kommer bli retad om folk får reda på detta.


http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article2202911.ab

image672

Helg!

Tjenare! Kom precis hem.. och nu har jag käkat middag, lite sen dock. Men men! Var ett par dagar sen jag bloggade nu..sällan jag uppdaterar men har inte så mycket tid över till det nu tyvärr :(.. Ska försöka lära mig att blogga från mobilen.. men får det inte att funka. Aja, jag får väl försöka klura ut det.

Fredag idag med! Så himla gött.. :). Får se vad som händer i helgen. Inte riktigt bestämt det.. så tar det som det kommer. Alltid bäst :). Men känner för att göra något kul. hmm..

Nu ska jag rensa datorn lite..

- See ya later!

image671
Jag och en jätte söt kisse! Två år gammal bild.. var 19 här :P. Jag och Emelie lekte massor med denna katten.. så gooo!

Home sweet home

Är hemma från jobbet nu. Så slappar lite vid tv:n för en gångs skull. Kollar ALDRIG på tv längre. Så just nu kollar jag på sjukhuset (fast nu tog det slut). Spännande program. Vad mycket som händer som man inte tänker på egentligen. Här går man och klagar på att man är trött på jobbet, medans andra ligger på sjukhus pga propp i hjärnan! Usch, man får ta vara på det man har varje dag. För man kan aldrig veta hur nästa dag slutar!

Nu ska jag ta ett härligt bad.. fryser nämligen lite lätt så ett bad ska bli jätte skönt! :)

Leona Lewis - Better in time


Mycket låtar jag visar nu. Men älskar denna låten med!!

För övrigt så blir det sängen nu. Vart en utmattande dag så har verkligen inte fått orken till att blogga. Imon blir det upp till gymmet igen, vad annars? :P Då är det armarna som ska tränas. Älskar att träna dom!

Nu är det fixat med, sexparty på min födelsedag. Ska bli skoj detta! Kommer ta massa bilder då.. på alla roliga sexleksaker haha. ;D

- Natti

Jordin Sparks Ft Chris Brown - No Air



Älskar denna låten! Så go!

Tjenare!

Fick reda på det igår. Att det nu kommer vara jobb varje dag framöver så om jag vill så är det bara att fortsätta för mig. Så japp, nu har man jobb varje dag då.. riktigt gött att kunna få fulla månadslöner nu ist för innan då man jobbade då och då :).

Nu ska jag spara till ny bil. Är trött på min volvo. Vill ha en bmw z3, men får nog bli en annan innan jag skaffar mig en sån. Vill inte ta lån och dom bilarna kostar en hel del.. vilket betyder att jag kommer få spara länge haha. Så ska hitta nån annan nice bil som inte är riktigt lika dyr. Någon som har tips på fina bilar? Ni killar är ju bra på sånt.

Nu blir det gymmet igen.. ska träna rygg och axlar!

Tror det kommer bli en go kväll sen :)


Snart jobb..

Samma sak idag igen.. Sitter här med en Red bull och gottar mig. Har precis kört ett pass på gymmet och halv två sticker jag till jobbet. Idag är det fredag med! Så gött, skönt att få sova lite längre imon innan man sticker och  svettas på gymmet igen!

Finns inget roligt och skriva just nu så jag tänkte ställa en rolig fråga till er läsare.
Du får bara välja ett alternativ, vad hade du valt:

- Att i resten av ditt liv göra dina "behov" i en blöja.

eller..

- Att lägga en rejäl brakare varje gång du har sex med nån?

Nå, ge mig era svar nu! haha.

image669

Godmorgon!

Har fått i mig lite mat nu så jag ska strax iväg och köra ett pass på gymmet. Blir armar, bröst, mage idag! Synd bara att jag fortfarande har lite (rätt mycket) ont i armarna sen passet i måndags. Vilade från gymmet igår då jag är mörbultad i kroppen. Så här blir det när man får expertråd av en viss person :P.

Tre par av mina skor jag beställt kommer idag med. Mucho spännando! Så det blir det säkert bild på sen :)

Nu måste jag skynda mig iväg så jag kommer innan alla pensionärer dyker upp! hoho.

image668

hahahaha



Så himla ful video!! hahaha.. lyssna på han i röd tröja i början!!! han som dansar i grå tröja!! och hon i mörkrosa tröja som sjunger, sån himla hysterisk röst!! HAHA..

Sliten och trött

Nej fy vad dålig jag uppdaterar nu!.. Men min vecka ser bara likadan ut.. Gymmar på dagen, sen jobb klockan 14. Sen hem till duschen och sängen i princip :).. Man blir ju riktigt trött på kvällen så..

Har precis kommit hem i alla fall och har proppat i mig två mackor. Funderar på att ta en dusch snart eftersom jag är rätt kall och fryser.

Jag har i alla fall haft en jätte bra start på veckan! :D.. Hoppas ni mår lika bra som jag :)
image667

Godmorgon

Äntligen går det att blogga igen! Ingen har kunnat blogga pga att blogg.se skulle byta plattform. Men nu funkar allt igen. :)

Ska iväg till gymmet om en stund. Det som jag börjat med är att gymma på dagen innan jobbet. Börjar klockan 14 hela denna veckan så ett gympass innan dess är kanon. Var helt slut igår när jag kom hem från jobbet. Så har sovit SÅ skönt i natt. Idag ska jag träna ben och mage. Igår blev det rygg, axlar, armar.. Och det känns idag!

Ska till Kullavik ikväll och sova där, då min mormor och morfar ska resa bort. Skönt att sova i deras hus då, och komma bort för en kväll. Så det ska bli mysigt där ;).

Nej, nu blir det frukost!