Hur ska jag hinna med allt?

Imorgon fyller Dennis år. Så nu måste jag raka vägen in till stan och köpa mig nåt skojsigt till honom :). Åker till Borås imorgon för att fira honom. Sen ska han plus hans polare uppträda på lördag tillsammans med svenska techno eliten. Ska bli spännande. Deras första uppträdande.. får hoppas det kommer gå bra för dom och att inte Dennis ramlar på näsan framför allt folk hehe. Hade ju inte vart så skoj :P

Usch, det är verkligen jobbigt att köpa presenter ibland.. man hittar inget bra och så får man ångest för att man MÅSTE hitta nånting innan födelsedagen är kommen.
Ingen som har någon bra idé till vad man kan köpa i present till en kille som fyller 22 år? :)

Dessutom måste jag städa här hemma, plugga(!!!), sola (är blek som snö) och hämta ut lite saker jag beställt. Allt detta ska vara klar innan jag åker imon.. Yes, här snackar vi panikattack. Men får börja med presenten..

Så nu hinner jag inte skriva något mer, för nu är det bråttom!


- Rusar iväg

Kröka?

Nu sitter Martina och jag och tar oss en sup mitt på vardagen.. eller sup och sup, vi tar oss en drink och smakar på det vi inhandlat :). Martina köpte sig en spritflaska som heter koskenkorva (haha) samt juice. Och jag köpte mig en passoa - passion fruits och tranbärsjuice. Så nu sitter vi med våra blanddrinkar. As goda är dom.
Förutom detta så har vi vart på Frölunda torg och shoppat lite. Hittade lite kläder medans Martina hittade noll saker. hehe.. plus att vi proppat i oss cheeseburgare.. urk ändå.. men det var gott för stunden haha.
Nu ska vi klunka vidare.

Tjenamors!

image218


image219

Då var man här igen..

.. i Borås :P.. Så himla gött här! Men i alla fall.. köpte Nintendo Wii igår plus Super Mario Galaxy! Det är så himla grymt så jag finner inga ord asså :D.. Satt i hur måga timmar som helst igår och spelade medans Dennis pluggade. Nu jobbar han så jag är ensam här och måste plugga men det ända jag tänker på är Galaxy spelet haha. Vill spela nu! Men måste plugga lite innan.. suck.. Aja, kommer få skoj sen i alla fall :)

Jag rekommenderar Super Mario Galaxy STARKT till er som funderar på att köpa det!!


image217


image216

Jordan

Kommer alltid tycka att Katie Price, "Jordan" har en otroligt fin kropp.  Hade kunnat göra vad som helst för att få en sån kropp ^^

image210

Ni som tycker att hon inte har fin kropp, Ja vad är en fin kropp isf?

Bra låt



Gillar denna låten mer och mer.
Känner igen mig i den. Och det tror jag många andra gör också.

Fotat

Då har min underbara kisse Findus stått modell för mig! Han är så rolig att fota! Himla fotogenisk asså ;)
Resultat:

image207

image208

image209

MARTINA. Dags att fota snart igen? ;)

Då var det helg.

Jahaja, Ska iväg till vårdcentralen strax. Sen får det bli en solning. Att vara blek är inte hett :P Sen raka vägen hem och pugga. Har ett himla arbete som ska vara inne idag. Orkar verkligen inte sätta mig med det. Men har inget val tyvärr. Sen är jag verkligen sugen på att se en bra film. Men vet inte vilken, om ni vet någon bra så skriv till mig :).
Just det, Heartbreak kid vill jag verkligen se.. men den går bara på bio än så länge. Får helt enkelt dra på bio :)

Dennis och Azzar har kommit ut med sina nya låt nu. En vinterlåt. Gå in på
www.myspace.com/amboza och lyssna.
Vad tycker ni? ^^

Nu har jag bråttom, har en tid att passa!
*Gone*

Fars dag

Ja, idag är det Fars dag! Har ni firat era pappor nu? ;)

Pappa har nog blivit köpgalen. Iallafall denn veckan.. Först och främst köpte han en 42 tums LCD tv.. och nu har han köpt sig ett mega surroundljud till. Typiskt killprylar. Så det var ju en rolig Fars dag present han gav sig själv haha. Så nu har vi möblerat om hela vardagsrummet för att få plats med allt, så nu har vi vårat egna lilla hemmabiosystem :)

image206

Jeff Dunham



Jeff Dunham är så otroligt grym och rolig! Garvar ihjälp mig när jag kollar på klipp med honom då han buktalar =D
Här kommer lite blandade scener i ett klipp :)
Enjoy!

Borås

Är just nu i Borås och hälsar på Dennis lite.. Vart här sen i tisdags. Och snacka om att vi total vänt dygnet. Helt sjukt asså. Vi är vakna hela nätterna.. käkar mat och glor massa filmer till klockan blir en 8-10 på morgonen! Därefter lägger vi oss och sover tills kvällen haha. Så nu är det slut på det. Ska vara vaken hela natten plus hela dagen och sen lägga mig på kvällen som en normal människa. Detta funkar ju inte haha. Men det är kul ibland :). Aja, skönt att komma bort från gbg lite.. Gillar att man kan fly till Borås när man blir trött på allt annat :).

Såg precis The NeverEnding Story 2. Gud sicka minnen.. jag var så liiiiiiten sist jag såg den. Såg även ettan igår. Och Jurassic Park 1.. Underbart :). Och jag tror jag ska sätta på Svärdet i stenen snart. Den var det med as längesen jag såg. Enda sen jag kom hit till Borås så har vi sett massa gamla goa filmer. Så kul :)

Nu ska jag fortsätta min filmkväll :D

Tjenamors!

Bra låt!



Sugababes - About You Now

Sömnlös natt

Jag kan inte sova. Värsta irriterande.. Har sett hur många Family Guy avsnitt som helst nu. Kanske därför jag inte kan sova iofs :P.. Nu ska jag sätta på familjen Addams filmen.. det är ju trots allt halloween så då passar den filmen bra. Inte för att den är äcklig men ändå hehe. Var längesen jag såg den.. tyckte på nåt sätt att den var lite skrämmande när jag var liten :).. så dethär ska bli skoj. Kanske t.o.m somnar om jag har tur!

*Natti*

image205

Love

Gud vad jag älskar min Findus! Han är verkligen inte som alla andra katter. Snällare, sötare och busigare kelgris går inte att hitta! Jag har tur som har en kisse som honom :) *Puss*


image203
<3

image204
Sötisen leker i mitt vatten med flytljus i hehe. Tydligen smakar vattnet gott också :)

Botaniska trädgården

Martina och jag tog en tripp till Botaniska trädgården i torsdags. Fotade lite och kollade runt. Skulle egentligen in på fjärilshuset, men det var stängt. Så det får bli till att åka dit en annan dag. Fota lite fjärilar och så :).



image196
Märta-Bärta och jag.

image197
Rosa!

image198
Någon var glad idag :P

image199
Jag står faktiskt under trädet.. och grenarna hänger ner :P

image200
Igen hehe

image201
Märta

image202
Nu syns det att det är höst.