Kraffs

Idag fick jag hem mina blåa linser jag hade beställt. Hade även beställt kort från fujicolor så dom fick jag idag också.. jippi :).. Testade linserna men det blev ingen stor förändring.. eftersom min riktiga färg är grön och den färgen kan vara svår att täcka med blåa linser. Bruna ögon är den färgen som är lättast att förändra, tro det eller ej :P Så jag ska beställa ett par andra blåa linser som ska vara mkt bättre ifall dom linserna jag köpte nu inte visar så mkt blå färg. 3e gången jag beställer hem linser nu.. Dyra pengar.. men ibland får man skämma bort sig lite :).

Idag fick jag verkligen sug på att bara dra ifrån Sverige till ett varmt land. Vill verkligen utomlands! NU! Skulle egentigen åka till Thailand nu i januari.. men det kommer med stor sannolikhet inte bli så längre pga lite dumma omständigheter :(.. Mamma vill verkligen åka utomlands med mig.. hon har frågat mig ett antal gånger nu. Så det blir nog till att ta en solskensresa med henne i höst :)..

Idag ska jag sola med, solarium då.. det behövs! Är blekare än färgen vit.. hur det nu går =/..

image99
Kolla vad härligt!! Vill dit!

Skum video



Denna videon är helt sjuk haha. Hon ser ju inte direkt vacker ut! Och hennes tand på underraden som sticker ut så mkt som den gör.. väldigt snyggt! *not*

Kelly Family

Kelly Family - I Can't Help Myself

If I would tell you
how much you mean to me
I think you wouldn't understand it
so I wait, I wait
until this day comes
when you will understand me

But I can't help myself
I can't stop myself
I am going crazy
And I can't stop myself
I cannot control myself
I am going crazy

And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you

I cannot change it
I'm sure not makin it
One big hell of a fuss
I cannot turn my back
I've got to face the fact
Life without you is hazy

And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you

Kiss me,thrill me
don't say goodbye
Hold me,love me
don't say goodbye
Oh,oh,oh...Don´t say goodbye

But I can't help myself
I can't stop myself
I am going crazy
I cannot turn my back
I've got to face the fact
Life without you is hazy

And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you

Oh, oh, oh,
No, oh, oh, oh ,oh?? Kiss me goodbye

Vill ha...

image97

image98

Ge mig Jordans kropp!! Och gör det NU!

Bruna linser

Har köpt bruna linser.. ville testa det.. så här kommer lite bilder på hur det ser ut :P

image93

image94

image95

Shopping, thai, glass

Idag har vi slappat rejält med shopping och ätit thaimat och glass.. och nu är vi mega mätta.. iaf jag med världens uppblåsta mage haha.. blä.. ingen mer mat för mig tack! Nu ser vi på my little pony haha.. som man gjorde när man var liten.

När vi käkade glass förut:
image87

163901-82

Nu ska vi slappa vidare!! Baj Baj

Golden Days

Utgång igår då :P.. Vi skulle egentligen gått på skumparty men nej det skulle vara inställt.. så vi hamnade på golden days tillslut.. Det var helt okej där.. lite ångest över att jag slösade massa pengar bara.. men men.. så kan det gå ibland hehe.. Så vi vare väl hemma vid 4 o somna vid 5.. TRÖTT idag! Vaknade rätt tidigt ändå eftersom en viss Martina skulle ringa o väcka mig i min skönhetssömn! haha.. jaja, lite bilder:


163901-77
Den vackra Martina sätter på sig sin party min! haha

image85
Jag slurpar lite

image86
Hmm.. Martina tog lite kort på min meloner hahaha

   

Skumparty

Var på skumparty igår!. Det var riktigt nice asså! Massa skum! Så det var lite SKUMT att gå där! hahaha.. Vill dit nästa fredag igen, så hoppas Martina vill dit då igen! Det blev massvis med dans hela natten lång. Och nu har man ont i kroppen.. men det var det värt :P


image70
Vi tog ett dopp i poolen.. såå gött haha.. men min fot krampade så fort jag hoppa i, och det hände samma sak med Martina haha.. Aj.

image71
Här var det livat!!

image72
Sandra och Martina posar

image73
Vette satan vilka killarna är, men dom ville ju tydligen vara med på kort haha

image74

Ja, Martina ser ju då lite stor ut här, men det är hon INTE hahah.. hennes pösiga tröja som gör det! Men skoj hade vi!! Så pussssss på reeee!

Städning på G

Städar mitt rum just nu.. väldans stökigt har det blivit, men nu ska jag göra det så rent så att man kan slicka på golvet om man nu skulle vilja det haha. På fredag är det skumparty med.. ska bli riktigt nice! Aldrig vart på det innan.. så lite spännande är det allt haha..

Kolla så kul det ser ut! :P

image67


Så länge det inte är nåt vidare fint väder så finns det ju inget rolig man kan skriva här. Vill ju ut och grilla, sola, bada, festa utomhus. Men det händer inget sånt när det bara regnar och är kallt (jag tycker det är kallt iaf). Vill att det ska hända lite mer :) Aja, nu ska jag fortsätta med rummet och sen blir det pilates.

BajBaj

Kastrering

Mitt lilla hjärtegull kastreras idag. Usch, gillar inte sånt egentligen :S.. Men det sägs ju att det ska vara bäst för katten med. Han tror säkert vi lämnat bort honom. Och när han vaknar så kommer han inte fatta vart han är. Snart är du hemma igen Findus! :P

image65

Idag ska jag bara ta hand om mig typ. Det behövs :)

Segt..

Nä nu orkar jag inte med nåt mer. Nu gräver jag ner mig i ett hål och gömmer mig i en bubbla.. Hänt för mycket för mig nu. Ciao!


image64

En glad dag :)

Gissa vem som kommit hem? Jo, våran Sixten! :) Såå skönt att ha han hemma igen efter fyra dagar på djursjukhuset! Gissa om dom andra katterna blev glad haha.. dom gick fram med en gång och nosa och ville vara där han var, så sött :).. Så idag är en glad dag trots allt :).. NU vet vi exakt vad som är fel på honom med. Som jag skrivit tidigare så är det problem med hans njurar. Han har kronisk njursvikt.. det går alltså inte att bota detta. Den ena njuren har vätskefyllda blåsor på sig och den andra njuren är för liten och hård. Så nu har han en speciell kost som MÅSTE följas väldigt strikt plus att han får blodtryckssänkande medicin varje dag för att underlätta njurarna och skydda de små blodkärl som finns där. Vilket kommer göra honom tröttare. Om allting går väl så har djurläkaren sagt att Sixten kommer leva 8-9 månader. Men akut dålig kan han alltså bli närsomhelst.. och det hoppas vi inte. Han ska också gå på regelbundna återbesök. Vill inte beätta vad allt kostat, kostar och kommer kosta, Men det är mycket.. och han är värd varenda slant :). Förstår om många andra väljer den billigaste utvägen (avlivning) i sånna här situationer när allt är så himla dyrt :S.. Tycker dom borde sänka kostnaderna så fler djur kan få en chans!

Sixten mår så bra som det bara går i den situationen han befinner sig i just nu. Och vi är verkligen glada över att han finns med oss just nu. PUSS på honom! :)

image60
Plåster runt benet, sött :)


image62
Självklart fick Sixten en liten puss av Findus :P (suddig bild)


image63
Tar igen sig lite :)

Fortfarande kvar...

Sixten är fortfarande kvar på djursjukhuset. Idag har han varit där i tre dagar. Dom försöker få honom att börja äta själv så vi kan få hem honom till oss, så han kan få leva bland folk som älskar honom tills han går bort. Han kommer inte ha ont eller plågas på nåt sätt, utan bara vara tröttare än vanligt. =( Men vem vet.. Han kanske inte vill börja äta igen och det kanske inte blir något bättre i den situationen han är i nu. Då finns det ingen annan utväg än att avliva honom. Stackars plutten.. Saknar honom massa! Hoppas på att vi får hem honom snart. Vill bara gosa med honom!

image57

I LOVE YOU

Vad orättvist allt är!

Den 2 januari 2003 så föddes du.. en helt underbar liten Sixten. När vi hälsade på i bohus där du föddes så såg vi med en gång av alla dina syskon att du var den rätta. Du var såååå söt!! När du äntligen kom hem till oss så hade vi köpt en till liten kattunge till dig, så att du aldrig skulle känna dig ensam och för att alltid ha en kompis att leka med. Och ni trivdes med en gång ihop. Ni var så söta :)
Och nu.. 4 år senare så blev du lite sjuk.. för bara några dagar sen. Nu ligger du på djursjukhuset BlåStjärnan och mår INTE bra... Söta Sixten. Du som var så frisk och fin.. Varför skulle detta drabba dig?

Vi väntar nu svar på Sixtens värden. Det vi just nu vet är att våran söta katt kommer HÖGST leva ett halvår till, och det är då om hans lever värden är acceptabla. Är dom dåliga så måste vi överväga avlivning. Vi vill ju inte att han ska ha ont eller må dåligt. Vi har fått veta att våran plutt har för små njurar =(.. Och det finns absolut INGET vi kan göra. Kan inte fatta att du kommer försvinna så snart ifrån oss. Även om vi kanske får ha dig kvar i ett halvår till så är det ända man kommer tänka på är att du snart kommer gå bort, och att du själv inte vet om det. Det kommer plåga oss att se dig gå runt här hemma och veta att du kommer dö. Och det kommer med plåga oss TILL TUSEN om vi måste avliva dig.. VI VILL JU HA DIG HOS OSS FÖR EVIGT ! Ingen av oss i familjen klarar av att se dig bli avliven! Det går bara inte... Vi älskar ju dig!! Lukas och Findus (Våra två andra katter, Findus är den katten jag köpte) kommer ju undra vart du tagit vägen.. Findus leker ju alltid med dig!!

Du är ju en helt underbar katt på alla sätt och vis... Och jag hoppas verkligen att slutet för dig inte kommer vara jobbigt! Önskar bara att det kunde ske ett under och att du blev frisk.

JAG ÄLSKAR DIG SÖTA SIXTEN!


image49

image50

image51

image52

image53

image54

image55

Hatar att detta skulle drabba dig. Du är ännu kvar hos oss men att veta att du kommer garanterat gå bort är för jobbigt!! =´(